Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som...
Finn resultater i...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I dag
 2. Siste uke
 3. BGB

  Slepekrok - Hvor?

  Du finner ikke selve kroken eller hvor den skal? Den skal ligge i reservehjuls brønnen.
 4. Fikk for meg at jeg skulle kikke etter slepekrok til bruk foran på min Kodiaq men jeg fant den ikke. Kan heller ikke se at instruksjonsboka sier noe om hvor jeg finner den. Jeg har tilhengerfeste bak men øye til å skru på fremme finner jeg ikke. Noen som vet?
 5. Hei, Har opplevd noe ustabilitet på serveren siste uken blant annet, så jeg ønsker å flytte forumet over til ny server sent fredag kveld. Vil være noe nede tid iforbindelse med flyttingen og oppdatering av dns servere! Håper ikke dette vil medføre for mye ulemper Marius
 6. Sjekket i dag og modellskiftet er flyttet til uke 29 nå, det var tidligere uke 21/22.
 7. Velholdt, praktisk og økonomisk familiebil med veldig god plass for både passasjerer og bagasje selges
 8. Core2Duo

  Vebasto

  Det er sort røyk som er problemet forresten? Eller grå/hvit røyk? Er det sort røyk det er snakk om, er det som oftest alltid brennkammeret som må byttes. (Usikker på om det går an å rense brennkammeret.) Du nevner du har mye småkjøring. Som oftest er da problemet at webastoen går veldig kort tid, da får den ikke nok varme til å brenne seg ren, brennkammeret soter ned, og du får problemer med at det ryker. Webastoen er anbefalt å gå minst 30 minutter for å unngå slike problemer.
 9. Ligger vel i garasjen. Skal de sendes, eller vil du hente dem? Befinner seg i Trondheim
 10. Peko

  Vebasto

  Det ryker etter smo kjøring, er det noe som må renses etter hvert ? takk for svaren
 11. Tar de gjerne hvis du har de enda.
 12. Core2Duo

  Vebasto

  Hvor lenge pleier du å kjøre webastoen? Har du mye småkjøring med denne, risikerer du at du soter ned webastoen, og da kan det ryke veldig. Det er vel anbefalt å kjøre webastoen hvertfall 30 minutter, så slipper du også at den vil sote ned og ryke.
 13. Tidligere
 14. Godt tips @BGB EDIT: Kanskje det kan være en god idé for hovedlysene også? Tenker da på at LED-lysa ikke avgir noe varme, og at de også snør igjen når det er vått og tett snødrev.
 15. Nei det betyr det selvfølgelig ikke, men det er fremdeles ikke tilgjengelig for den norske kjøperen som skal bestille en fabrikkny bil fra en norsk forhandler, og det var jo det jeg mente. Det er flere kombinasjoner av både girkasser og motorer som også finnes i Europa, men de er dessverre ikke tilgjengelig i Norge. Min forrige bil var i aller høyeste grad en slik bil som absolutt burde ha vært tilgjengelig med en annen girkasse i stedet for å «nedtrimme» motoren slik de gjorde, men den gang ei her i Norge........ WLTP kan absolutt ha noe med tilgjengelig utstyr og utstyrskombinasjoner og gjøre, men som tidligere nevnt, det er ikke tilgjengelig med oppvarmet frontrute etter norske prislister på de to minste bensinmotorene, og da har jeg funnet prislister tilbake til høsten 2015 og helt frem til dags dato. Unntaket ser ut til å være @HansWerner bil, og det er jo positivt for hans del
 16. Peko

  Vebasto

  Hei, det er noe som er feil med vebasto minn, etter oppdatering av softwear , av og til kommer masse røyk ut når vebasto er på? Er det noen som har opplevd same problem?
 17. ACC-sensoren har vel varmetråder i seg, men det er alt for lite varme til at den klarer å smelte snøen som kommer. Et par minutter i litt snøvær, så er ACC utilgjengelig. Voks eller slikt var et godt tips å prøve ut @BGB
 18. At utstyr ikke er tilgjengelig i den norske utstyrslisten betyr ikke at det ikke finnes. Alle offisielle forhandlere rundt om i Europa har forskjellige lister satt opp til enhver tid. Det kan også hende at det pr nå er restriksjoner på oppvarmet rute. Jeg vet det var noen problemer med WLTP og varme i ratt og rute på noen bensinvarianter.
 19. Jeg ville prøvd med en god voks eller noe silikonbasert slik at våt snø ikke klarer å feste seg.
 20. Jeg betviler ikke at du har oppvarmet frontrute @HansWerner, men jeg synes egentlig det er litt merkelig for jeg har tilgang til prislister for Octavia her som er for 2016, 2017, 2018 og 2019 modellene, og det står i samtlige prislister at det ikke er en mulighet med oppvarmet frontrute for modellene med med 1,0 TSi, 1,2 TSi, 1,4 TSi eller 1,5 TSi. Dette er prislister som er datert i fra 2. halvår 2015 og helt frem til 01.01.2019, og det står det samme i dem alle, det er ingen mulighet for oppvarmet frontrute for de minste bensinmotorene. Så da har du utstyr på din bil @HansWerner som Skoda selv sier at ikke er tilgjengelig 👍😊 Etter hva jeg har blitt informert om tidligere av selgere @andersen, så er det noe utstyr som er forbeholdt enten de største utstyrsutgavene og/eller de litt større motorutgavene. Så det er muligens i dette tilfellet som du selv er inne på, det kan være en «gulrot» for å velge en større motorutgave for å ha tilgang til oppvarmet frontrute. Jeg har dette på min tredje bil nå, og det er definitivt noe jeg også vil foretrekke å ha på mine biler i fremtiden, det sammen med webasto og oppvarmet ratt 👍😊 Dvs om en får den muligheten i fremtiden om en er nødt til å velge noe annet enn bil med fossilt drivstoff...........
 21. Det fungerer heller ikke for Ocatavia, det er en funksjon en ikke kan deaktivere. Det står også en «advarsel» i instruksjonsboka at systemet ikke skal benyttes i tett snøvær, sludd, tett tåke, etc.
 22. Jeg tror ikke dette lar seg gjøre dessverre. Jeg vet flere i blant annet England (Briskoda) ikke liker ACC og mange ønsker derfor vanlig CC men det er ingen muligheter til å "nedgradere" så vidt jeg vet.
 23. Hei Har ny Kodiaq og sliter ned at ACC slår seg av når radaren blir tettet til ved feks sludd. Noen som vet om en kan få den til å funger som en «gammeldags» cruisekontroll dvs bare fartsholder? Vet at den fungere med «speed limit» men etter det jeg har forsøkt mp jeg holle pedalen inne
 24. 😞Hmm, rart. Prislista sier at det ikke går, dette fikk jeg også bekreftet av forhandler
 25. Jeg har 2019 Octavia 1,5 TSI og jeg har med oppvarmet frontrute ihvertfall, så er mulig på andre enn 2,0 literen.
 26. Gratulerer med flott bil😊 jeg har 280 sportline levert sent juli 2018 veldig fornøyd med bilen. Bilen er helt super med store hjul, jeg kjører med 245/35-20 på sommer og orginale 19» med orginal dim på vinter.
 27. BGB

  Vagcom koder

  Eksosventil ligger under engine, coding, longcoding bit 9 mener jeg, huk bort for å deaktivere. Andre ting: https://www.briskoda.net/forums/topic/380829-superb-mkiii-vcds-adaptations-tried-and-tested/
 28. ADOKS

  Vagcom koder

  Hei hvor finner jeg oppskrifter for koding til 2018 superb ? Ønsker å kode eksos spjeld konstant åpen på min 280hk. Ønsker også å kode muligheten for å lukke bagasjen med knapp i bil samt nøkkel.
 1. Last inn mer aktivitet

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Opprett ny...