Gå til innhold
Til våre gjester! Les mer... ×
 • Bli medlem

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Kodiaq6011

+Medlem
 • Innholdsteller

  141
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5
 1. Kodiaq6011

  Flytting av forumet til ny server!

  Keep us updated
 2. Kodiaq6011

  Søker ny eier av forumet

  Det var meget leit å høre. Støtter superb III. VI FÅR HÅPE DU FINNER NOEN SOM ER TILLITVERDI FOR DETTE FORUMET.
 3. Kodiaq6011

  Statistikk for forumet

  Meget bra. Og fortsett slik ??????
 4. Kodiaq6011

  Statistikk for forumet

  Trenger ikke å pynte. Føler du du har fått et svar eller hjelp er det bare et klikk. Det gjør noe med motivasjonen til den som ønsker å hjelpe ☺☺. Men det er min oppfatning.
 5. Kodiaq6011

  Statistikk for forumet

  ??
 6. Kodiaq6011

  Kodiaq! Forumets mest diskuterte bil!

  Vennligst gi omdømme til de som er behjelpelige. Der verdesettes svar og hjelp fra medlemmer.
 7. Kodiaq6011

  Kodiaq! Forumets mest diskuterte bil!

  Omprogrammering vil si at man leser ut hjernen på motor og girkasse og endrer den slik man ønsker for så å programmere det tilbake til hjernen. Det tar litt tid for alt elekronikk tilpasse seg de nye verdiene. Gjør du det riktig så har du en motor og kasse som lever livet ut. Men gjør du noe feil så har du ganske kort levetid på Motor elle Girkassen! Kodiaqen er Taxibil, så den skal gå langt. Jeg tuner mine biler selv. Lar ingen andre røre dem. Og tuner ikke andres biler. De fleste tunere bruker standard steg 1 og 2 filer, de som sier noe annet tror jeg ikke på. Uansett vil ikke ha disse i mine biler. Kan være bra og dårlig. Vil ikke ta noe risiko. De fleste bilene jeg har tunet som nye gått godt over 1mil. med samme kasse og motor. Men det har kun vært Mercedes biler. Jeg har meget dårlig erfaring med forskjellige verksteder. De sjekker ikke bilen grundig med diagnose. Sjekker kunn der hvor man klager på noe spesielt. Og da fikser de kun det! Så jeg kjøpte inn org utstyr for Mercedes for å holde styr og gi dem konkret beskjed om hva som måtte fikses på. Nå har jeg kjøpt Kodiaq og begynner å få teken på diagnose av VAG biler. Det kommer godt når man tuner. Da kan man se om bilen gjør det den blir bedt om. Har ikke funnet sweet punktet på kodiaqen enda, dette er min første VAG bil. Alle mine sjåfører har forskjellig kjøring. Så det jeg tenker mest på er at bilen bruker mindre drivstoff samtidig som effekten er på det beste uten å skade bilens motorikk og drivverk. Kommer tilbake med tall senere, etter å ha kjørt den på en Dyno. Er ikke helt fornøyd enda. Trenger litt mere finjusteringer på motor styreenhet. Girkassa er på sitt beste nå etter omprogrammering av TCM. Gleder meg til å se hva jeg får ut etter mitt ønske
 8. Kodiaq6011

  Kodiaq! Forumets mest diskuterte bil!

  Jeg valgte min fremfor en mercedes e klasse. Jeg er meget sær på motor og girkasse. Motoren som egentlig skulle vært i den nye e klassen blir satt inn i den nye s klassen. Der kom kodiaq inn i bildet. Den har en god og velutprøvd motor i andre modeller og det samme med gir kassa. Jeg var litt missfornøyd med tuning på motor og gir. Så etter å ha omprogrammert etter mitt ønske og finjustert programmering er den nå en Engel å kjøre. Kassa virker meget responsiv og gjør jobben sin utmerket i forhold til standard fra fabrikken. Ønsker alle nye eiere en god fornøyelse med sin bil.

Kodiaq6011 vant dagen sist November 21 2018

Kodiaq6011 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

16 Godt

Om Kodiaq6011

 • Rang
  Veteran

Personlig informasjon

 • Bil
  Omprogramert Kodiaq 236hp 2018mod 7seter DSG

Nylige profilbesøk

445 profilvisninger

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×