Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.


Kodiaq6011

+Medlem
 • Innholdsteller

  73
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3
 1. Forbruk kodiaq

  Har en godt kjørt taxi med ca 235 hk org 190hk tdi syv seter med snitt forbruk på 0.9l blandet kjøring. Kan få den ned til 0.7 på blandet men da kan ikke bilen stå på tomgang. Ingen stopp av motor ved stans. Bilen min har mye tomgang kjøring når den står stille. Og på motorvei holder jeg 130 cruice control. Har litt røff kjøring ellers.
 2. gassrespons. kan den fikses?

  Det går an å kode inn gasspedal. Men forskjellen er nesten ikke til å merkes. Jeg kan røpe en ting etter å ha sett på setup på motor og girkassa. Må innrømme at jeg ble skuffet over å se hva ingiørene har tenkt på. De har prøvd å få til minst mulig drivstoff forbruk pga eu krav. Så motor og girkasse styreenhet utnytter ikke optimalt iforhold til kraft og utslag. Jeg har fin tunet bilen min selv og den er en drøm å kjøre. Bilen er lettkjørt nå iforhold til tidligere. Ps! Jeg testet noen gode tuning verksted for å se om de hadde bedre tuning. Pass på!! De fleste bruker en standard fil som ikke egner seg for bilen. Det beste er å calibrere manuelt!
 3. Skiltlys

  Evnt så kan jeg fikse koding for deg, hvis dere ikke får det til. ☺
 4. koding av kodiaq i og rundt oslo utføres

  Hvis DPF regenering lampa lyser så er det ingen grunn til å bekymre seg. Det er pga din kjøremåte at den tetter seg. Dvs hvis man har mye små kjøring evnt pen kjøring. Bilen får ikke varmet systemet opptimalt og lite trykk. Kjør deg en tur på ca 30km. Helst stødig fart på motorvei. 1. Du må ha/holde ca mello 1800 og 2500 omdreininger. 2. Sett cruisecontrol på 80 3. Velg manuelt gir 5 ved å skyve automat spaken til høyre. Da har du trolig riktig omdreininger. Evnt juster gir. 3. Kjør konstant til lampen slukker seg.
 5. Motorstopp....

  kjør en diagnose på bilen!!!! Så finner du feilen med engang. Dette kan ha noe med drivstoff innsprøyting, dyser etc. hvilke modell,merke,årgang,motor???? Ikke bruk eller start motor unødvendig så ikke flere ting ryker på bilen. Jeg ser motor-lampa slår seg på rett før bilen dør. Det er et godt tegn for å finne problemet ditt. Da er det reistrert hvorfor bilen dør og hva som er defekt, bytt delen/e. Tut og kjør... Ps! Hold oss oppdatert.
 6. "Step bar" for Kodiaq?

  Har ganske god erfaring med mercedes bertel o steen. Aldri noe tull. Møller derimot har vært ganske forskjellige. Spesielt kalbakken har dårlig service. Sies det av mine kollegaer.
 7. Elektriskannlegg

  Dette er gamle koder. Du må få noen til å slette disse og kjøre en ny diagnose..... Som nevnt tidligere så GJENSTÅR feilen der den ligger ETTER DIAGNOSE NR.2. Denne diagnosen forteller at det er signalfeil. Men det har du nesten på hele bilen pga strøm-mangel. Gjør som nevnt oppe. Da blir det lettere å forstå..
 8. Elektriskannlegg

  Hvis du har mulighet. Kjør en diagnose så får du se hva som sluker strøm eller hvor det er ledningsbrudd. Hvis det er samme bil som du sa den var treg. Etter diagnosen du la ut sist hadde bilen ingent strøm som gir mange feilmeldinger. Det som er viktig er at du får noen til å slette feilmeldingene og sjekker på nytt. Da vil kun feil som er aktuell vises. Det tar ca 10 min så finner du hvor feilen ligger.
 9. MDS – «Snow modus»

  Tanken på kodiaq er kun 60l. Så de kunne ha vært litt mer raus med adblue tanken..😎🙂
 10. koding av kodiaq i og rundt oslo utføres

  Prøv det. Jeg vet noen har denne funksjonen deaktivert. Men jeg selv ble litt lurt når jeg også trodde at den ikke kunne lukkes med knappen. Leste i boka og gjorde som kodiaq2017 skrev. Den lukket seg...😎😎😎😎
 11. MDS – «Snow modus»

  Jeg har etterfylt 18l på 11000km. Men da står bilen mye på tomgang.
 12. Elektrisk Bagasjeromsluke virker ikkje

  Prøv å reprogrammere ved å løfte luka manuelt til den høyden du ønsker og hold åpne/lukke knappen på luka inne intil du får en brkreftelse lyd. Prøv det først. Kanskje det funker.
 13. koding av kodiaq i og rundt oslo utføres

  Det er helt riktig at man blir flagget hvis man har endret på software og da mister man garanti hvis det gjelder aktuell styreenhet. Hvis cheksum sikkerhetskoden ikke stemmer med audi sin server for vin kommer det opp et flagg. Men endring av lys eller needle sweep mods utført på riktig måte vil ikke gi et flagg pga at det er den orginale programvare som er i bilen. Jeg tror kanskje det er best å forhøre seg med sin lokale forhandler om det er greit å få endret det man ønsker. Slik at garanti ikke ryker. Noen forhandlere går tilogmed på tuning og kan anbefale tuningfirma... etc. Da er man på den sikre siden.
 14. "Step bar" for Kodiaq?

  Helt enig med deg der. Men når forhandler slår seg vrang så er det kjedelig..
 15. koding av kodiaq i og rundt oslo utføres

  Bilen min har allt kodet og fjernet adblue. Itillegg tunet kasse og motor av meg selv. Vært hos forhdndler for en grundig sjekk av elektronikken pga start og stopp som viste at energi behovet var for høy og koblet "til tider" ikke inn. Fikk svar om at alt var ok og at de fant ingen feil tilknyttet motor eller gir. Lå en feilmelding i batteri styreenheten og den hadde de slettet. Alt var ok. Itillegg er jeg drosje eier. Og vi har mange biler i trafikk som er omprogrammerte. Stort sett mercedes. Aldri vært noe tull hos forhandlere i forhold til Garanti og service. Mange passat og touran av VAG modeller. Når det gjelder flagging så kommer det ingen av VIM eller endring på bilens orginale programvare. Kun når du flasher nye oppdateringer. Da vil det komme opp flagg. Samme med tuning. Men tuning er et annet tema. Vi diskuterer kun koding her. Ps! Man sier ikke til kona at man har vært utro. Alle vet hvordan det går.....☺☺☺👍👍

Kodiaq6011 vant dagen sist Juni 4

Kodiaq6011 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

9 Lovende

Om Kodiaq6011

 • Rang
  Rutinert medlem

Personlig informasjon

 • Bil
  Kodiaq 190hp 2018mod 7seter

Nylige profilbesøk

252 profilvisninger

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×