Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.


Kodiaq6011

+Medlem
 • Innholdsteller

  69
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2
 1. Motorstopp....

  kjør en diagnose på bilen!!!! Så finner du feilen med engang. Dette kan ha noe med drivstoff innsprøyting, dyser etc. hvilke modell,merke,årgang,motor???? Ikke bruk eller start motor unødvendig så ikke flere ting ryker på bilen. Jeg ser motor-lampa slår seg på rett før bilen dør. Det er et godt tegn for å finne problemet ditt. Da er det reistrert hvorfor bilen dør og hva som er defekt, bytt delen/e. Tut og kjør... Ps! Hold oss oppdatert.
 2. "Step bar" for Kodiaq?

  Har ganske god erfaring med mercedes bertel o steen. Aldri noe tull. Møller derimot har vært ganske forskjellige. Spesielt kalbakken har dårlig service. Sies det av mine kollegaer.
 3. Elektriskannlegg

  Dette er gamle koder. Du må få noen til å slette disse og kjøre en ny diagnose..... Som nevnt tidligere så GJENSTÅR feilen der den ligger ETTER DIAGNOSE NR.2. Denne diagnosen forteller at det er signalfeil. Men det har du nesten på hele bilen pga strøm-mangel. Gjør som nevnt oppe. Da blir det lettere å forstå..
 4. Elektriskannlegg

  Hvis du har mulighet. Kjør en diagnose så får du se hva som sluker strøm eller hvor det er ledningsbrudd. Hvis det er samme bil som du sa den var treg. Etter diagnosen du la ut sist hadde bilen ingent strøm som gir mange feilmeldinger. Det som er viktig er at du får noen til å slette feilmeldingene og sjekker på nytt. Da vil kun feil som er aktuell vises. Det tar ca 10 min så finner du hvor feilen ligger.
 5. MDS – «Snow modus»

  Tanken på kodiaq er kun 60l. Så de kunne ha vært litt mer raus med adblue tanken..😎🙂
 6. koding av kodiaq i og rundt oslo utføres

  Prøv det. Jeg vet noen har denne funksjonen deaktivert. Men jeg selv ble litt lurt når jeg også trodde at den ikke kunne lukkes med knappen. Leste i boka og gjorde som kodiaq2017 skrev. Den lukket seg...😎😎😎😎
 7. MDS – «Snow modus»

  Jeg har etterfylt 18l på 11000km. Men da står bilen mye på tomgang.
 8. Elektrisk Bagasjeromsluke virker ikkje

  Prøv å reprogrammere ved å løfte luka manuelt til den høyden du ønsker og hold åpne/lukke knappen på luka inne intil du får en brkreftelse lyd. Prøv det først. Kanskje det funker.
 9. koding av kodiaq i og rundt oslo utføres

  Det er helt riktig at man blir flagget hvis man har endret på software og da mister man garanti hvis det gjelder aktuell styreenhet. Hvis cheksum sikkerhetskoden ikke stemmer med audi sin server for vin kommer det opp et flagg. Men endring av lys eller needle sweep mods utført på riktig måte vil ikke gi et flagg pga at det er den orginale programvare som er i bilen. Jeg tror kanskje det er best å forhøre seg med sin lokale forhandler om det er greit å få endret det man ønsker. Slik at garanti ikke ryker. Noen forhandlere går tilogmed på tuning og kan anbefale tuningfirma... etc. Da er man på den sikre siden.
 10. "Step bar" for Kodiaq?

  Helt enig med deg der. Men når forhandler slår seg vrang så er det kjedelig..
 11. koding av kodiaq i og rundt oslo utføres

  Bilen min har allt kodet og fjernet adblue. Itillegg tunet kasse og motor av meg selv. Vært hos forhdndler for en grundig sjekk av elektronikken pga start og stopp som viste at energi behovet var for høy og koblet "til tider" ikke inn. Fikk svar om at alt var ok og at de fant ingen feil tilknyttet motor eller gir. Lå en feilmelding i batteri styreenheten og den hadde de slettet. Alt var ok. Itillegg er jeg drosje eier. Og vi har mange biler i trafikk som er omprogrammerte. Stort sett mercedes. Aldri vært noe tull hos forhandlere i forhold til Garanti og service. Mange passat og touran av VAG modeller. Når det gjelder flagging så kommer det ingen av VIM eller endring på bilens orginale programvare. Kun når du flasher nye oppdateringer. Da vil det komme opp flagg. Samme med tuning. Men tuning er et annet tema. Vi diskuterer kun koding her. Ps! Man sier ikke til kona at man har vært utro. Alle vet hvordan det går.....☺☺☺👍👍
 12. koding av kodiaq i og rundt oslo utføres

  Video in motion på kodiaq og nye modeller til VAG. Koble til telefon og se live NRK, Youtube.... etc👍 mens bilen er i bevegelse.. Til de som tilbringer mye tid i bilen. Ps! Dette kan ikke aktiviseres med vcds uten sikkerhetskode. Og den får ingen. 👌
 13. Octavia 1.6 bensin. Steike treg.

  Da er det ikke mye fart i kjerra. Slik som håvard skriver. Fattern har en golf 1.2l 105hk med turbo bensin. Den går som en kule. Hadde jeg vært deg så hadde jeg prøvd en annen bil som er lik din og se om du kjenner noe forskjell.
 14. koding av kodiaq i og rundt oslo utføres

  Ingen problem. Det er meg en glede å kunne dele kunnskap jeg har. Og å lære. Det som er synd er at forhandlere er flinke til å selge. Men når der kommer til verksted så har de begrenset adgang til bilenes systemer. Så koding får de nesten aldri til. Ellers har de ikke nok kunnskap på det feltet. Har hatt mye erfaring fra drosje kollegar og merkeverksteder.
 15. KJØRELYS

  Det er fabrikkinnstillinger som aktiveres. Det er en del av bilens innstillinger. Man kan altivere mange funksjoner som er deaktivert i forhold til modell og utsyr. Men det er helt greit. Jeg forstår deg vekdig godt. Vi er ganske like der. Men noen ting er viktige som f.eks baklys. Ellers er alt annet bare luksus problem..☺

Kodiaq6011 vant dagen sist April 10

Kodiaq6011 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

7 Lovende

Om Kodiaq6011

 • Rang
  Rutinert medlem

Personlig informasjon

 • Bil
  Kodiaq 190hp 2018mod 7seter

Nylige profilbesøk

94 profilvisninger

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×