Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Kodiaq6011

+Medlem
 • Innholdsteller

  106
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4
 1. Kodiaq6011

  Chiptuning

  har lært meg og skaffet kunnskap med testing og tuning av styreenheter til tyske biler over lengre tid. Tro meg det er ikke bare å sette inn ny ferdig programvare og tro du har en sprek bil. Det ligger mye arbeid av riktig kalibrering til komponentene i bil. Har vært mye frem og tilbake for å få til ønsket optimal drift av motor og gir. Det er kun av privat interresse og hobby. Har du sjekket manualen.. kanskje det står plassering av sikring til dør/vindu/sentral lås....
 2. Kodiaq6011

  Chiptuning

  Tunet av meg selv.. vær forsiktig på tuner markedet. Mange bruker ferdiglaget software. Det er ikke bra... dvs kalibrer alt manuelt så får du gode resultater. Min bil er taxi og mine sjåfører har forskjellige kjørevaner. Og bilene blir kjørt hardt. Konklusjon: en god tuning er ikke skadelig men kanskje bedre enn standard oppsett Mindre slitasje på gir og motor. Har god erfaring siden 2004.
 3. Kodiaq6011

  Lagre seteinnstillinger...?

  Noen ganger er det greit å få tømt bilen for feilmeldinger. Det som hadde vært intressant er å få vite hva som var grunnen til at du ikke fikk lagret. Det kan man se når bilen er koblet opo med diagnose utstyr. Uansett godt du fikk klarert det.
 4. Kodiaq6011

  Octavia 2013. 2.0 TDI automat. Starter ikke

  Dette var gledelige nyheter og jeg ble glad av å lese at dette ble løst. Koz deg videre med bilen. Hvis det er noe mere så bare gi besskjed.. Hvis dette var til hjelp så lik dette....
 5. Kodiaq6011

  Octavia 2013. 2.0 TDI automat. Starter ikke

  Det er en elektrisk feil som kun kan finnes ut med diagnose. Har du mulighet til å kunne gjøre det?
 6. Kodiaq6011

  Octavia 2013. 2.0 TDI automat. Starter ikke

  Er bilen i P og du får feilmefing eller har girspaken hengt seg i D og du ikke får flyttet den?
 7. Kodiaq6011

  Superb Bensiner 150hk 4X4 2018 som trekkvogn

  Jeg er helt enig med superb, det er ikke bra for hverken motor eller gir. Det er samme motor som 190hk men helt annen dreiemoment. Det du evnt kan gjøre hvis bilen er utenforgaranti er å få tunet bilen av en god tuner som mapper motor og gir manuelt og ikke bruker stg filer. De er ikke optimale over lengre tid. Hadde en bekjent med mercedes e220 som klaget på trekk. Etter omprogrammering siden 2012 går og trekker bilen som klokke.
 8. Kodiaq6011

  Lagre seteinnstillinger...?

  Prøv å fabrikk resette multimedia. Gi beskjed om kvitterings tonen kommer. Evnt: Sett nøkkelen i tenningen og slå på tenningen (Motoren trenger ikke å kjøre) Fra utsiden av kjøretøyet, bruk den nedre seterpute-knappen for å bevege setet helt fremover. Når den stopper, treffer du knappen igjen for å sikre at setet er veien fremover. Bruk den nedre seterpute-knappen for å flytte setet opp mot taket. Når den stopper, trykk på knappen igjen for å sikre at setet er helt opp Bruk ryggstøtteknappen til å bevege setet fremover mot rattet. Når den stopper, treffer du knappen igjen for å sikre at setet er helt fremover. Du er nå klar for programmering.
 9. Kodiaq6011

  Lagre seteinnstillinger...?

  Sete innstillingene kan lagres slik det er beskrevet av dere. Når du øvelseskjører med en annen person så bruk en annen nøkkel slik at setet regulerer seg selv etter nøkkel. Men hvis du syns f.eks lagret innstilling 2 på din nøkkel skal brukes av en annen så er det følgende prosedyre. Lås opp bilen -->åpne dør-->trykk på f.eks sete innstillings knapp 2 så justerer setet og speil seg helt ut til ønsket innstilling-->sett deg inn start og kjør. Når du åpner bilen igjen med samme nøkkel vil du få tilbake innstilling nr1 igjen.
 10. Kodiaq6011

  Må taste PIN-kode til SIM-kort hver gang

  Ingen mulighet. Gjør som marius beskriver.
 11. Kodiaq6011

  Feilmelding lite kjøleveske

  Jeg måtte også etterfylle ca 1 liter på min nye kodiaq
 12. Kodiaq6011

  Flytting av forumet til ny server!

  Keep us updated
 13. Kodiaq6011

  Feil kupevarmer Kodiaq

  Batteriet på min bil måtte byttes etter ca 7mnd. Den var defekt. Kanskje batteriet ditt også begynner å ta natta..
 14. Kodiaq6011

  Kupevarmer 2018 mod.

  Bare legg inn et tidspunkt. Så vil den starte automatisk hverdag.
 15. Kodiaq6011

  SOS FEIL Kodiaq18

  Sos feil søking

Kodiaq6011 vant dagen sist November 7

Kodiaq6011 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

12 Godt

Om Kodiaq6011

 • Rang
  Veteran

Personlig informasjon

 • Bil
  Omprogramert Kodiaq 236hp 2018mod 7seter DSG

Nylige profilbesøk

351 profilvisninger

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×