Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

BGB

+ Member
 • Content Count

  334
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27
 1. BGB

  Rust fra baksiden

  Skyld gjerne på VAG gmbh men ikke på Møller - husk at de som importør får betalt for for å fikse produksjonsfeil av fabrikken, men hver gang feks en rustskade skjer må de søke gjennom teknisk i Tyskland.
 2. Uten å teknisk vite grunnen så kan jeg i alle fall resonnere meg frem til en årsak. I S-modus vil bilen ligge i et lavere gir for å holde turtall høyere (kreftene raskere tilstede) til disposisjon for fører, når cruise control er aktiv er det bilen som har kontroll på gass og bilen trenger ikke S-modus da den vil holde hastigheten føreren har satt.
 3. Så fornøyd vi er med denne nydelige Kodiaqen, så går det mot elektrifisering av «bilparken» etterhvert. Først ut er konebilen (Fiat 500), her blir det nok e-Up/Citigo iv, begge kommer med rekkevidde på 260 km og er billige i innkjøp. Hva Kodiaqen blir byttet ut med er ikke helt spikret enda, men det heller mot enten Audi e-tron eller Skoda Vision iV. Blir spennende mot neste år
 4. Du har helt rett @Skodavrs, bilen er helt mafia i sort! Har kjørt RS og den er absolutt grom. Vi har Velvet Red Sportline (190 TSI) og den snur hoder til de grader. Fargevalg er særs subjektivt, og du har gjort et godt godt valg
 5. Ulovlig å kjøpe RS og velge noe annet enn den nydelige blåfargen! (Selv om det er sykt nok å bruke 800k på 2.0 TDI) Ja vet subjektive meninger bla bla bla 😛
 6. Black Magic er perlemor - Black Crystal er metallic.
 7. Legger inn logoer selv på Columbus også.
 8. Uten å huske sånn 100% så mener jeg de blir innfelt som normalt ja.
 9. Facelift Superb Scout kom inn på jobben i dag for klargjøring til utstilling så fikk tatt en titt på bilen og det er ikke mye å si, bilen er helt vanvittig pen. Dette er bare en facelift men fronten er helt utrolig strammet opp, ser ut som en ny modell. Bilder rettferdiggjør ikke utseendet, den må sees live. Til de som har bestilt nye Superb, gled dere!
 10. BGB

  Xenon pære

  https://www.briskoda.net/forums/topic/392573-s3-xenon-lamp-replacement-guide/
 11. For ordens skyld passer de originale skvettlappene på Octavia Scout med pittelitt tilpasning
 12. Som @Core2Duo sier er sterk avfetting et godt alternativ, gjerne 1:2 Surfex HD eller en kjapp runde med maskin.
 13. Carnuba basert voks (og naturvoks generelt) har ofte veldig fin glans og beading, men helt søppel holdbarhet. Skal prøve Gtechniq C5 på vinterhjulene i år, denne skal være lett å jobbe med å ha meget god holdbarhet.
 14. Det er viktig å presisere at det ikke er ulovlig å endre mer enn 15mm pr aksel - men for å gjøre alt korrekt så skal bilen vises svv, og da gjerne med TüV på felgene. Jeg har endret MYE mer enn 7.5 og aldri støtt på problemer.

BGB last won the day on September 4

BGB had the most liked content!

Community Reputation

63 Fantastic

About BGB

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Domicile
  Trondheim
 • Car
  2019 Skoda Kodiaq Sportline TSI

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...