Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

BGB

+ Member
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9
 1. Får spamme litt mer bilder da i håp om at flere hiver seg med i tråden. Velvet Red Metallic i solen:
 2. Skoda er verken bedre eller dårligere enn sine søsken fra Gruppen - dem har samme galvanisering. Moderne lakk tåler mindre enn før da det er strenge kjemiske lover og regler i dag. Jeg hadde samme Octavia (2016) og hadde absolutt ingen problemer med rust. Klart lakkslipp og lignende skjer jo og det kan være en dårlig batch metall, men har du fylt steinsprang (korrekt og kjapt nok) er det rart det er kommet rust. Forøvrig kan det se ut som skjermkanten mot fanger er litt skjevt montert, da gnisser det.
 3. Ja jeg har kjørt RS3 med Matrix, og ja det fungerer veldig godt. VW har jo også det på blant annet Passat.
 4. BGB

  Skoda Octavia IV

  Baklyktene er tapet, så hele lykten vises ikke. Dette er nok en pre-produksjons modell så det endelige utseende på fangere osv er nok ikke på plass, RS modellen kommer nok ikke på en god stund etter at bilen er offisielt lansert.
 5. BGB

  Skoda Octavia IV

  Neste generasjon Octavia kommer i 2020/21 og er omtrent ferdig utviklet. Bilder og info: https://www.motor1.com/news/350036/skoda-octavia-wagon-spy-photos/
 6. Blir spennende å se hva de kaller systemet i utstyrslisten, om Audi har fått enerett hos VAG - og ikke minst pris. Det er et genialt system i alle fall, men uvant å bruke da man må stole blindt på at det gjør jobben sin og ikke blender noen.
 7. De originale 20» blir mest sannsynlig vinterhjul etterhvert og nye helt sorte 21» blir sommerhjul. Baklysene skal ikke kodes på med DRL her i gården nei, liker at dem er av på dagtid Men mulig det blir kodet andre småting frem
 8. Takk for det @Superb lll Kan hende vinduene blir litt mørkere etterhvert
 9. Da var Kodiaqen på plass: Legg merke til at emblemer på bakluke er allerede fjernet, gjør det mye cleanere.
 10. Hva med noe slikt: https://www.finn.no/147435328 Ser nesten originalt ut.
 11. Ligger masse bilder her: https://www.motor1.com/news/348902/2020-skoda-superb-reveal-date-announced/
 12. BGB

  Innbrettbare speil

  Jeg mener dette skjer når folk bruker denne funksjonen om vinteren, speilene fryser innvendig og styrestag, fester og lignende knekker / kommer i feil posisjon. Må nesten åpne speilet å se.
 13. Jeg mener alle chassis fra VAG er full-galvanisert.
 14. Igjen, Haldex er et system, quattro er bare et navn. A6 (og alle Audier med rettstilt motor bortsett fra Q7) bruker Torsen med 40/60 bias. Haldex-5 har elektriske clutcher som er 90/10 under normale omstendigheter men kan distribuere max 50/50. Hva som er best er subjektivt, begge systemene har sine positive og negative sider. Siste generasjon Haldex synes jeg er knallbra. Men en mekanisk Torsen diff som gir permanent firehjulsdrift vil være hakket bedre på fremkommelighet.

BGB last won the day on May 17

BGB had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

About BGB

Personal Information

 • Domicile
  Trondheim
 • Car
  2019 Skoda Kodiaq Sportline TSI

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...