Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som...
Finn resultater i...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

BGB

Medlem
 • Innholdsteller

  45
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4
 1. BGB

  Slepekrok - Hvor?

  Du finner ikke selve kroken eller hvor den skal? Den skal ligge i reservehjuls brønnen.
 2. Sjekket i dag og modellskiftet er flyttet til uke 29 nå, det var tidligere uke 21/22.
 3. At utstyr ikke er tilgjengelig i den norske utstyrslisten betyr ikke at det ikke finnes. Alle offisielle forhandlere rundt om i Europa har forskjellige lister satt opp til enhver tid. Det kan også hende at det pr nå er restriksjoner på oppvarmet rute. Jeg vet det var noen problemer med WLTP og varme i ratt og rute på noen bensinvarianter.
 4. Jeg ville prøvd med en god voks eller noe silikonbasert slik at våt snø ikke klarer å feste seg.
 5. Jeg tror ikke dette lar seg gjøre dessverre. Jeg vet flere i blant annet England (Briskoda) ikke liker ACC og mange ønsker derfor vanlig CC men det er ingen muligheter til å "nedgradere" så vidt jeg vet.
 6. BGB

  Vagcom koder

  Eksosventil ligger under engine, coding, longcoding bit 9 mener jeg, huk bort for å deaktivere. Andre ting: https://www.briskoda.net/forums/topic/380829-superb-mkiii-vcds-adaptations-tried-and-tested/
 7. BGB

  Motorvarmer

  Vel det drar jo en del strøm, så kan være lurt i å kjøpe en liten sånn timer man setter i kontakten.
 8. BGB

  Motorvarmer

  Er det motorvarmer uten timer er det bare å sette den i kontakten så er den på.
 9. BGB

  Motorvarmer

  Da har den nok kun motorvarmer med mulighet for kupé varmer ref kontakt i bilen. Har sett biler med begge før, det er dog ikke veldig vanlig.
 10. Såvidt jeg husker må kabel være MFI godkjent (av Apple) for å fungere, derimot er det ikke alltid har jeg selv merket.
 11. BGB

  Motorvarmer

  Er det Defa lader er det bare å plugge i så lader den, sjekk om noe er koblet på batteri og/eller chassis (hhv + og - ). Har du kontakt i bilen kan det hende det er for montering av kupévarmer. Webasto går også på strøm, men henter det fra batteri - den forbrenner drivstoff for å lage varme
 12. BGB

  Motorvarmer

  Er det en grønn ledning til kontakten foran? Første tanke er Defa batterilader/motorvarmer etc. Førstnevnte vil jeg tro du ser i motorrommet. En tommelfinger regel er at man skal bruke Webasto like lenge som kjøreturen varer da denne drar enormt med strøm. Personlig pleier jeg aldri å bruke denne varmeren på korte turer - ved kalde dager og hyppigere bruk lader jeg batteriet minst én gang i uken.
 13. Skikkelig drømmebil dette - men på tide å få ut bilder nå
 14. BGB

  Ekstra lydisolering

  Skikkelig understellsbehandling er gir ekstra lydisolering som bonus, feks Tectyl som jeg personlig er veldig fornøyd med. Ellers er det jo slike matter som legges under gulvteppet, det er jo dog litt arbeid.
 15. Jeg mener å huske at dette er i juni, altså rundt uke 22. Vi skulle egentlig få utlevert vår Kodiaq neste uke men den ble skadet såpass under lossing fra toget at ny bil ble bestilt, hadde et håp om å få 2020 da men glemte å spørre. Skal dog innom Møller igjen på mandag så da sjekker jeg dette opp.

BGB vant dagen sist Mars 22

BGB hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

6 Lovende

Om BGB

 • Rang
  Medlem

Personlig informasjon

 • Bosted
  Trondheim
 • Bil
  2016 Skoda Octavia Scout TSI

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Opprett ny...