Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

BGB

+ Member
 • Content Count

  242
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22
 1. Autosol er brukt i evigheter nettopp på dette og er vel i grunn lagt for akkurat slik bruk. «Polish» uten slipemidler er ikke polish. Det er nettopp slipemiddelet som gjør ting blankt.
 2. Skriv ut / ta et skjermbilde av teksten og forlang nye skiver. Og skrive at noe er tilnærmet nytt etter 50k km er hårreisende.
 3. Først av alt, kjempegratulerer med nummer 2 Slitekant på skivene bak krever mange kilometer så om dette er tilnærmet ny hadde jeg krevd nye skiver. Hvor langt har bilen gått?
 4. BGB

  Phone box

  Alt lar seg ettermontere, hvor omfattende det er kommer an bilen. Det kan hende du kun trenger selve ledningsnettet, ladeplaten og koding, men det kan hende at ECM må byttes avhengig av hvilket software nummer du har på modulen. Det praktiske biten skal være overkommelig, men det må løsnes en del i midtkonsoll og under dash. For ordens skyld vet jeg ikke om disse har signal forsterker originalt lengre, jeg vet det var mye problemer i England når dette ble bestilt på nybil. Det er svært strenge regler på tele-repeatere og det må godkjennes av staten og hver enkelt mobiloperatør - hvordan reglene er i bil her i Norge pr nå er jeg dessverre ikke sikker på lengre.
 5. BGB

  Rattstilling

  Morro at ikke bare er jeg som er latterlig nøye på dette - faktisk er det noe som virkelig plager meg når det skjer. Vår forrige Octavia III hadde mye trøbbel og reklamasjoner og måtte ha flere firehjulskontroller. Hver gang klarte ikke forhandler å få det riktig, så jeg dro med meg fagtekniker ut på testrunde og og han justerte da rattstilling på en annen måte og det ble perfekt. Husker ikke helt hva det var men det var noe i forstilling som han justerte få mm og da endret rattet seg. Heldigvis var rattet helt riktig i vår nye Kodiaq. Men for ordens skyld, helling i veien, vei kvalitet, dekk, dekktrykk og lignende spiller også inn. Jeg ser også nå at jeg av og til må kompensere for diverse ting på rette strekker.
 6. BGB

  Octavia RS

  Vanskelig å svare før du får med modell og motor. Men på generelt grunnlag er diagnose første pri.
 7. Det høres absolutt realistisk ut, og jeg håper det skjer. Da blir prisene presset ned over hele fjøla. Sånn som det er nå koster det ALT for mye for en fullverdig familiebil med rekkevidde.
 8. Tror du har en null eller tre for mye, det er omlag 1700-2000 modeller (totalt el, diesel, bensin, png etc) pr nå. 200k modeller på 5,5 år høres ikke litt realistisk ut en gang 😛
 9. Klima på den kinesiske Superben:
 10. Relativt sikker på at listene er "ekte". Edit: Rundt vinduene mener jeg det er ordentlig metall mens på grillen er det plast.
 11. Du nevner pris @Superb lll Regnet du da total besparelse eller ser du kun på kostpris? Feks når vi hadde Octavian som kostet ca 460-470k og bensin utgifter ville en Model X til 800k gjort vårt bilhold 2000kr billigere i måneden. Mange ser seg blind på kun kjøpspris, og tenker ikke total besparelse. Noe man burde gjøre, spesielt med en motor med så dårlig på forbruk som 1.8 TSI har.
 12. Det er jeg faktisk litt usikker på, om det er det så er det nok bare å huke av under 08 auto hvac.
 13. BGB

  Perkeringsvarmer

  Om det er Octavia III så ligger det i menyen under bilinnstillinger.
 14. Ja det går fint. https://www.kufatec.com/en/all-products/vw-webasto-auxiliary-heating-telestart-receiver-t91r-7n0963513b https://www.kufatec.com/en/comfort-retrofits/auxiliary-heating/webasto-connector-cable-telestart-t90-t91-t91r-incl.-antenna-39173 https://www.kufatec.com/en/comfort-retrofits/auxiliary-heating/webasto-telestart-remote-control-t91r-for-vw-seat-7n0963511

BGB last won the day on July 21

BGB had the most liked content!

Community Reputation

44 Excellent

About BGB

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Domicile
  Trondheim
 • Car
  2019 Skoda Kodiaq Sportline TSI

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...