Gå til innhold
Core2Duo

Første smakebit av nye Superb 2020


Anbefalte innlegg

  • 4 uker senere...
  • 1 måned senere...

Facelift Superb Scout kom inn på jobben i dag for klargjøring til utstilling så fikk tatt en titt på bilen og det er ikke mye å si, bilen er helt vanvittig pen. Dette er bare en facelift men fronten er helt utrolig strammet opp, ser ut som en ny modell.

Bilder rettferdiggjør ikke utseendet, den må sees live.

Til de som har bestilt nye Superb, gled dere!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg så den nye Superb L&K hos forhandler i dag, den er det også flere synlige forandringer på.

Det var hvite sømmer og L&K logo i setene, chrome list fra midten av baklyset over bakluken til midten på det andre baklyset, chrome list nederst på sidedørene, chrome optikk i diffuseren på bakre støtfanger, noen flere chrome detaljer i fangeren foran og da selvfølgelig LED matrix lys. Ser det er smalere hovedlys foran på FL utgaven enn tidligere utgaver.

Det var ingen av de nye felgdesignene på denne bilen, her var det 19" Trinity Antrasitt.

Det var uten tvil en fin og meget sprek bil, så her har de som har bestilt Superb 2020 noe flott i vente 👍🙂

Lenke til kommentar
Del på andre sider

17 minutter siden, Jonas skrev:

@Superb lll Hentet min første Skoda i dag :) gleder meg til å utforske

Gratulerer med ny bil @Jonas, her har du litt å teste ut og sette deg inn i, skal bli artig å høre hva du synes når du har prøvet den litt :) 

Lag gjerne også en egen tråd på din bil @Jonas :) 

https://skodaforum.no/forum/20-min-bil-mitt-prosjekt/

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Jeg hadde den første utgaven av Skoda Superb lll (2016) og har nå en 2019 modell med de lydisolerte vinduene, det merker jeg ikke så veldig stor forskjell på etter min hukommelse. Muligens ørlite mindre vindsus i høyere hastigheter, men det er ytterst liten forskjellen etter hva jeg husker fra min forrige Superb.

Det jeg derimot merket en mye større forskjell på var den ekstra lydisoleringen som er gjort i gulvet.
I tillegg til det så har jeg også foretatt en ekstra understellsbehandling inkludert ekstra lydisolering og det merket jeg også en forskjell på, så det var virkelig verdt pengene etter min oppfatning. Det er ikke snakk om å fjerne lyden fra dekkene, men det ga et helt annet lydbilde i bilen, altså en merkbar demping av dekkstøy og fra vannsprut ved kjøring på våt asfalt.

For å finne ut dette med ekstra lydisolerte vinduer @Belsby, så anbefaler jeg deg å ta deg en tur til en forhandler og prøv en brukt Superb 2016 og første del av 2017 mot den nye Superb Scout, da hører du selv hvilke forskjeller det evt vil være. Det er nok først fremst i lande -og motorveihastigheter det vil kunne være merkbart, men forskjellen er ikke så stor etter hva jeg husker som nevnt, gulvisoleringen er det derimot betydelig større forskjell på .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare hyggelig :) 

Det er gjerne noe med å prøve ting selv og danne seg sine egne erfaringer og opplevelser, en bil er en såpass stor kostnad for de fleste av oss, at det er greit å kjenne på ting selv.
Ikke minst at en gjerne også blir litt «blendet» når en prøver noe nytt, så da kan det være lurt å prøve en tidligere utgave med nogenlunde samme utstyr, motorisering og drivlinje at sammenligningen blir mest mulig lik, det gjelder jo også hvilke dekk bilene har egentlig. For dekkstøy er det også store forskjeller på, avhengig av hvilke dekkmerker som står på bilen.
Selv om noe her blir ganske vanskelig i og med at Superb Scout er en helt ny modell.

Vil vel også tro at den er/virker bedre lydisolert med tanke på dekkstøy fordi bilen er høyere og får da litt mer avstand til støykilden.

Slik var det i hvert fall på Octavia Scout vs vanlig Octavia, det hørte jeg forskjell på, selv om dekk også har en stor påvirkning her selvfølgelig.
Men jeg hørte også forskjell på motorveien, fordi Scout er en høyere bil og «fanger» mer luft (høyere luftmotstand).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Superb lll skrev:

Vil vel også tro at den er/virker bedre lydisolert med tanke på dekkstøy fordi bilen er høyere og får da litt mer avstand til støykilden

Det virker motsatt dessverre, det blir mer resonans mellom hjul og hjulbuer når bilen er høyere opp. Passat Alltrack er et stort eksempel på dette. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det opplevdes i hvert fall ikke slik når jeg prøvde Octavia Scout 2018 før jeg bestilte en selv, når jeg sammenlignet det mot en Octavia 2018 med samme dekk og motor. Men Scout hadde tekstilmattene under gummimattene, det hadde ikke std utgaven jeg prøvde. Mulig det kan ha en forklaring på hvorfor det hørtes ut som det var mindre hjulstøy i Scout......?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×
×
  • Opprett ny...