Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

BGB

Skoda Octavia IV

Recommended Posts

Hørte forhandleren nevnte noe om dette når jeg bestilte oljeskift herom dagen, så noe er på gang her ja :) 

Så litt på bildene i linken du la ved @BGB, og jeg ble vel ikke helt overbegeistret. Fint at hovedlys er tilbake i en enhet, men toppen av grillen synes jeg var altfor «stor og klumpete», den går jo et godt stykke utenfor fremkanten av panseret, og det synes ikke jeg var en designmessig perle for å si det slik.......

Ei heller synes jeg så mye om designet av baklykter, de synes jeg kunne blitt litt mer lik som Superb, ved at de også går litt inn over bakluken, for nå ble det en altfor brå avslutning på dem mot bakluken etter min mening. 

Men som tidligere, det er vel ikke sikkert at dette er det helt ferdige resultatet, og bil på bilder og bil live, har en tendens til å bli ganske forskjellig. 

Mulig dette var en type VRS utgave kanskje, for det så ut til å være en ganske stor spoiler øverst på bakluken når en ser på skyggen den lager, mulig det kanskje også er derfor grillen er såpass stor foran for å skille den litt ut, men det blir jo bare spekulasjoner selvfølgelig.

Ser frem til at det kommer noen flere bilder og flere specs på den nye Octaviaen etterhvert :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baklyktene er tapet, så hele lykten vises ikke. Dette er nok en pre-produksjons modell så det endelige utseende på fangere osv er nok ikke på plass, RS modellen kommer nok ikke på en god stund etter at bilen er offisielt lansert.

Share this post


Link to post
Share on other sites

VRS utgaven pleier jo å drøye litt ja, så der har du nok helt rett @BGB :) 

Håper i grunnen at det stemmer det du skriver om at baklyktene er tapet, så at det er fysisk er en litt større lykt. Liker vel i grunnen litt bedre designet på fronten til den litt mer bronsefargede bilen som vises på slutten av bildeserien, selv om jeg gjerne hadde sett at chromedetaljene hadde blitt erstattet med sort i stedet :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har hatt en liten prat med en selger i dag, og det er snakk om å åpne for bestilling av Octavia IV allerede fra August/September dette året, bilene blir da selvfølgelig 2020 modeller.

Han hadde sett den ferdige modellen, og det var ganske store forskjeller i fra den eksisterende modellen. Her har Skoda fått merkbart friere tøyler fra VAG konsernet, og det samme gjelder for de andre kommende nye modellene (ikke FaceLift utgaver). For VAG har visstnok innsett at det er bedre å tape salg av Audi/VW til Skoda, enn at helt andre bilmerker tar salgene.

Så kommende nye Skoda modeller vil bli merkbart mer spennende, så etter hans beskrivelser for den nye Octavia modellen, så er nok ikke spionbildene øverst her helt identiske med den ferdige bilen. Men han kunne jo ikke si så mye om en bil som ikke er offentlig enda heller da, så vi får bare vente i spenning frem til høsten når den blir lansert :) 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reply to this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
  • Create New...