Gå til innhold
Batistuta

Vurderer brukt Superb eller Passat. Ønsker tips og innspill.


Anbefalte innlegg

Gratulerer med både barn nr 2 og «ny» bil @Batistuta, da har du nok litt å henge fingrene i ja.😊 Noen påstår at 1 barn er som ingen og 2 barn er som 10, og til tider så kan jeg jo tildels være litt enig med dem, hehe 😉

 

Synd at motorlampen lyser, men det regner jeg med at vil ordne seg når du tar det opp med Møller forhandleren.

Som jeg har nevnt tidligere i tråden din så byttet jeg selv inn en 2016 Superb i fjor sommer, den var da 2 år og 4 mnd gammel når jeg leverte den, og den hadde kjørt ca 45.000km. Jeg hadde også en liten slitekant på bremseskivene bak, men de var ikke i nærheten av å ha rust på seg, ei heller bremseskjoldet på baksiden av bremseskiven var det rust på, og jeg kjører i saltlake hver enste gang jeg er ute med bilen vinterstid.

Så jeg er helt enig med @BGB her, forlang nye bremseskiver bak når du først skal til dem med motorlampen. Nå vet jeg ikke hvilken årsmodell dette er, men husk at en EU kontroll også kommer nærmere for hver dag som går, og rustne bremseskiver bak er det veldig mange som får anmerkninger for og så må bytte dem. Så nye bremseskiver og klosser burde de virkelig spandere på deg, i hvert fall så lenge bilen er annonsert som «tilnærmet ny»..

Evt. få til en avtale om at dette blir utført av dem når bilen snart skal ha 60.000km service, det er også en måte å gjøre det på, men få det skriftlig om det er noe som blir utsatt til service, for ellers så kan det kanskje bli skrevet i «glemmeboken» deres, og det er litt dumt med en diskusjon om dette om det gjøres ved en senere anledning, det beste er å få det utført samtidig når de skal ordne med motorlampen.

Hold oss gjerne oppdatert når du har snakket med dem @Batistuta, lykke til 😊

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...