Gå til innhold

Skodalac

Medlem
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Skodalac

  1. Sitter her i nodsjøen og tenker på den jævla skodallacken hehe.

    El problemer er som følgende:

    Ingenting i førerdør virker,tripteller og klokke nuller seg ut,strømlekasje og ryggelys virker ikke(nye pærer og bryter)

    Kan det være så enkelt att sikringsboksen er brent? Den skal ut å sjekkest ja,når jeg kommer hjem neste mnd.

    Kanskje ta ut alle rele og ha på elektro clean også?

     

  2. Sant det ja. Har vertfall ikke hoved strøm til førerdøra.

    Tenkte å koble av + klemma,og koble en prøvelampe mellom klrmma og batteri. Så ta ut en og en sikring,til lampa slukker. Eller tenker jeg feil nå?

  3. På octaviaen min,så 0 stiller klokka og trippteller seg. Noen som har vært borti dette?

    Har helder ikke noe elektrisk som virker på førerdøra. Skal av med dørtrekk å sjekke ledningene. og den tømmer seg for strøm. Skal vaske batteripomer etc og ha på nano stoff,for å motvirke eventuell krypestrøm.

    Er noe av dette "typisk" skoda? 

     

  4. 31 minutter siden, Håvard skrev:

    Hva med å starte med et batteri som klarer å levere nok strøm slik at du er sikker på å unngå at lysa blinker de få gangene du virkelig drar på?

    Så vil du jo fort erfare om du er nødt til å oppgradere dynamo også, om den ikke klarer å leverer over gjennomsnittsforbruket ditt. 

    Det er ikke noe problem,men hvor stort batteri må det være? Får en dynamo på 90 ampere,mer en 90 ampere inn på et batteri? Ikke sånn jeg forstår det. Men jeg har ikke peiling på  elektrisk. Klarer den ikke det,så er vel originalbatteri på 90 ampere? Det finner jeg ut?

    Komt både formler og annet her. Då dette blir

  5. 4 timer siden, Superb lll skrev:

    Her var det ikke flere opplysninger enn Watt (i startinnlegget). Ingen opplysninger om det er snakk musikkeffekt eller strømeffekt, derav utregningen slik som oppgitt. Jeg ser også at de fleste operer med 40A sikringer i strømforsyningen, og ikke over 100A, men det er det jo ikke så lett å gjette seg til.............. :) 

    Flere opplysninger gir, flere muligheter til å kunne gi det korrekte svaret......... ;) 

    Det jeg vet,er att begge forsterkerne har 2x30A sikring. 

    Litt å forstå her ja,skjønner jeg. Ser ut som jeg får legge opp kabler,se om lysa blinker. Blinker dem må en forsøke å få på større dynamo og batteri. ?

  6. 1 time siden, Vandreren skrev:

    Musikkeffekt sier ingen ting om hva forsterkeren drar av strøm/effekt fra strømforsyningen. Å tro at forsterkeren på 1300 W drar 1300/12=108A fra bilens batteri blir helt feil. Musikkeffekt er hva forsterkeren kan gi av lydeffekt i brøkdeler av et sekund med lyd på maks. I tillegg er det nok ikke mange som gidder å sitte med hørselvern i bilen særlig lenge med forsterkeren på  maks..

    Hvordan finner en ut forbruket på en forsterker da? 

    Dette virker det som du kan?

×
×
  • Opprett ny...