Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som inneholder...
Finn resultater i...
Skodaforum.no

Tips og triks ved bruk av forumet

Anbefalte innlegg

Her kommer litt tips og triks for deg som bruker forumet. Har du noen gode så er det bare å legge til. 

Tagge en bruker i ditt emne/innlegg
For å  tagge en bruker i et emne/innlegg slik at denne brukeren får et varsel kan du skrive en @ så begynne å skriv inn visningsnavnet. En liste vil etter hvert komme opp og du velger den korrekte brukeren ved å klikke på navnet som kommer opp. Eks:
@Tor2r

tag_bruker_jpg.jpg

Brukeren Tor2r får da et varsel (bjelle med tall):

bruker_varsel.jpg

 

Sitere deler av en større tekst:

Dersom du ønsker å sitere noe som en bruker har skrevet, men ikke ønsker å sitere hele teksten (i tilfelle den er laaaang) kan du gjøre følgende:
Merk den delen av teksten du ønsker å sitere, et icon/felt "Siter dette" dukker opp, klikk på denne.

siter_utvalgt.jpg

 

Holde oversikt over ulest/nytt innhold

En grei måte å raskt se hva som har skjedd siden sist du besøkte forumet er å trykke på linken "Ulest innhold". Her kommer det opp en tidslinje med oversikt over emner/innlegg du ikke har vært inne å sett på. Samtidig når du mener du har sett på det som er interessant for deg, kan du klikke på "Merk forum som lest". Da blir alle emner og innlegg markert som lest og neste gang du kommer inn på forumet og trykket på "Ulest innhold" vil det kun vises emner/innlegg som har kommet siden ditt forrige besøk.

ulest_innhold.jpg

For mobil: Trykk på menyknappen, så på Aktivitet, så på "Ulest innhold"

mobil_unread.jpgmobil_unread2.jpg


Gå til første uleste innlegg i et emne

Når du skal inn på et emne du allerede har lest og dermed ikke vil starte helt på begynnelsen, kan du trykke på runningen/stjernen ved siden av tittelen for å hoppe til det første uleste innlegget i emnet. 

første_uleste.jpg

 

Endre sin egen tittel

Når du har vært her en stund og skrevet mer enn 500 innlegg kan du endre din egen tittel. Dette gjør du inne på profilsiden din.
Eks Superb III som har endret sin til Oldtimer:

profil_tittel.JPG

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Nyeste emner

 • Siste Innlegg

  • Intervallet mener jeg skal være 210 000, ikke tidsbegrenset.
  • Hei har en kodiaq 2017 mod med 2 ltr diesel , og lurer på hva intervall registerreim skal byttes på??
  • Ikke at jeg har gjort dette selv, men denne premium integreringen skal gjøre sånn at du får koblet deg på den originale radioen sånn at du får DAB+ uten den synlige boksen: https://www.autohifi.no/bilmerke-tilbehør-v2/skoda/superb/2017/nordab-premium-dab-integrering-vw-seat-skoda-m-mib1-mib2-nd421-p0000023464
  • Har en 2017 Superb L&k som er importert fra Sverige av forhandler. Den har FM radio og ønsker derfor å bytte til DAB+ uten å måtte ha en synlig ‘’boks’’ i kupeen.  Noen erfaringer fra andre?
  • Hei,   Jeg trenger hjelp, råd og tips!  I stad rullet jeg ned vinduet på førersiden, og når jeg skulle ta det opp igjen, så går det kun opp 10 %. Jeg har prøvd de simpleste, vanligste tingene som å skru av/på tenningen, prøve å hjelpe vinduet opp mens jeg holder inn knappen. Ingenting av det fungerer.   Tips og råd mottas med takk! Ha en fin kveld videre.   Mvh, Erik.
  • Gratulerer med bestilling. Krysser fingerene for at det ikke blir 2024 modell!! 😉
  • Morro! Ser ut som en knall bil det der. Får håpe de klarer å trappe opp produksjonen der nede. Lurer på hvor mange som tør prøve seg på Mamba Green.
  • Jeg testet begge alternativene da jeg kjøpte vår Kodiaq for tre år siden. Begge er fine biler, men jeg endte opp med Kodiaq pga. plass, komfort og høyde på bilen. Det er en smakssak om en liker å sitte lavere på veien eller ei, men for meg er det komfort i å ha litt høyde på bilen. Det å kunne skyve hele bakseterekken var også et pluss, samt at bilen generelt er romsligere innvendig. Kodiaq er veldig stille innvendig. Totalt volum er ikke så veldig ulikt Superb, så en klarer seg sikkert fint med begge. Da jeg konfigurerte en Superb endte den ofte opp på en pris ikke så langt fra Kodiaq, og da ville jeg heller gå opp litt til Kodiaq. Det beste er å teste begge bilene i de situasjonene du typisk kommer til å bruke bilen. Det var det som gjorde valget enkelt for min del. Ang. bensin eller diesel så har jeg ikke så mye erfaring med diesel. Diesel har høyere moment og kan kjøre på lavere turtall, men en 2L bensin har bra med moment den òg. På Finn ser det ut som dieselbilene rundt 2019-modell ligger høyere i pris enn bensin. Litt av min tanke var vel at til Oslo-bruk så visste en ikke hva fremtiden bar for dieselbiler. Har ikke hatt noen tanker om at det var feil valg ila. de tre årene for vår bruk. Førerplassen er veldig god uansett om du går for Kodiaq eller Superb. Jeg er 186. Jeg skal selge min Kodiaq snart, 180 TSI, bra utstyrt, lav km (20k). Om du er interessert så ta kontakt. Her er en utstyrsoversikt.
  • I dag ble ny bil bestilt. Denne gangen blir Superben erstattet med Enyaq Coupe RS. Valgte Graphite Gray lakk, og beholder interiøret med lime grønne sømmer. Tillegg, er ultra pakke med DCC, area view, elektriske forseter med minne og massasje på førersete, parkeringsassistent med minne funksjon. Tilhengerfeste. 20" sorte felger (rekkevidde er viktigere enn større hjul )Forventet levering mellom uke 11-23 i 2023, men noe biler kan bli levert i år ( men har ikke store forhåpninger om det...)
  • Hei hå. Etter litt over gode tre år med Kodiaq er det snart en Enyaq på plass, og jeg har ikke bruk for begge. Jeg har fulgt litt med på Finn de siste ukene og av de få bensin-Kodiaq som ligger der så er ingen blitt solgt. En ser ut som den ble lagt ut i november, så de neste i mars og nyere. Noen som vet hvordan dette markedet er for tiden? Med tidenes drivstoffpriser og et voksende bruktmarked for elbiler så er jeg litt betenkt. Har fått et tilbud fra forhandler, rundt hva jeg forventet (ca. 65% av hva jeg betalte som ny). Vet jeg kan få mer privat, men det er jo kjedelig å sitte på den fire måneder senere og måtte sette ned prisen flere ganger. Frister litt å ta tapet og være ferdig med det. Ev. spørre flere om tilbud for å se om det er noe å hente der. Nettbil er jo mulig. Kom også over Rebil. Ikke at jeg forventer de enorme forskjellene mellom forhandlerene som vel henter priser fra samme database, men kan jo være noen tusinger å hente. Hadde det ikke vært for elbilboomen så ville jeg ikke vært så bekymret, men den er jo her.
 • Andre nye emner

 • Andre nye innlegg

  • Ja, det er virkelig ikke et dårlig prosjekt. Vi gjorde en anmeldelse på MINA på cryptodaily.no, da de lanserte et forhåndssalg av tokens for coinbase, var det mulig å få en tildeling til en veldig god pris! Jeg var heldig som kjøpte AAVE og fikk med meg hele trenden med p2a-tokens, veldig fornøyd med den!
  • Jeg liker å investere i altcoins på forhåndssalgsstadiet. Den siste slike investeringen var MINA, jeg beholder den fortsatt og selger den ikke, jeg anser den som en veldig lovende mynt.
  • Hei til alle Skoda-elskere!) Investerer noen av dere i kryptovalutaer, eller kanskje dere klarte å kjøpe en dyr NFT og er nå millionær?) Generelt, del alt du vil om dette emnet, det vil være interessant å lese!
  • Hvilket operativsystem har du, iPhone eller Android?
×
×
 • Opprett ny...