Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som...
Finn resultater i...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 24. feb. 2019 i alle områder

 1. 2 poeng
  Eg trur ikkje eg hadde lagt så mykje penger i ekstra lydisolering på ein Kodiaq; den er ufattelig rolig under alle forhold i kupéen. Da einaste eg gjorde når eg fekk min, var å understelsbehandle (Dinitrol) bilen med ekstra lydisolering (fordi eg hadde valget), men ellers trur et ikkje at eg hadde tenkt på da eingong. Kjøre 190 hk diesel med 19 tommers hjul samt takboks, og det er ein draum å kjøre mtp. støy.
 2. 1 poeng
  Sjekket i dag og modellskiftet er flyttet til uke 29 nå, det var tidligere uke 21/22.
 3. 1 poeng
  Jeg ville prøvd med en god voks eller noe silikonbasert slik at våt snø ikke klarer å feste seg.
 4. 1 poeng
  Skikkelig drømmebil dette - men på tide å få ut bilder nå
 5. 1 poeng
  Skikkelig understellsbehandling er gir ekstra lydisolering som bonus, feks Tectyl som jeg personlig er veldig fornøyd med. Ellers er det jo slike matter som legges under gulvteppet, det er jo dog litt arbeid.
 6. 1 poeng
  Hei. Da er bilen levert og står trygt hjemme i garasjen Jeg bestilte bilen 22.Des og fikk den levert 22.Februar så synes egentlig det gikk ganske raskt. Skal se om jeg får tatt litt bilder om ikke så lenge, akkurat nå brukes tiden til å bli kjent med bilen og alt av utstyr. Fikk endelig Android Auto til å fungere å det er jo helt genialt!
 7. 1 poeng
  Da var søkefeltet rettet. Dere får hyle ut, om dere finner noe annet
 8. 1 poeng
  Hei, Selve søkefeltet er nok ment å være slik, om du putter musepeker over, så ser du det forandrer seg. Men, skal nok ikke stå "søk" 2 ganger, skal se om man finner ut av det
 9. 1 poeng
  Hentet bilen i dag etter skifte av motorstyring. Alt vell så langt. De flyttet styreenheten over til annen bil og fikk samme feilen, så regner med det var årsaken.
 10. 1 poeng
  Ja okey, beklager da var jeg vel litt kjapp der, for har columbus ja
 11. 1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Opprett ny...