Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/14/2019 in all areas

 1. 2 points
  Etter bare problemer med min Opel Insignia SportsTourer samt meget høyt bensinforbruk (0,85 - 0,9 på bykjøring) er jeg veldig glad for å kjøpt ny bil idag. Skoda Superb L&K, 190 hk TDI, 4x4 Proppfull med utstyr Leveres om en måned Herlig med diesel igjen Det er det rette for meg som kjøre 25 - 30 000 km per år Georg
 2. 1 point
  Jeg synes helt klart den har fått et designmessig løft, mulig fordi den ligner mer på Kodiaqen http://www.bilnorge.no/artikkel.php?aid=52611 Tror faktisk jeg liker denne bedre enn superben, og det er vel første gang jeg har kunnet si. Men må jo selvsagt få sett det i butikken. At Superben har mer plass og comfort er jo en annen sak, og en helt annen diskusjon.
 3. 1 point
  For all del, beklager så mye at jeg informerte et nytt medlem om hva som kan skje om koding går feil, eller blir gjort av noen som ikke har den rette kunnskapen. Men den informasjonen er det jo bare Møller/VAG selv som kommer med, så da er nok det ikke så viktig å ta hensyn til............. Problemet er jo at merkeforhandler ikke koder lenger, fordi de ikke har lov til det, etter hva de informerte meg om i sommer når jeg ville kode bort det jeg nevnte over her på den nye bilen jeg hentet da, men det kunne de som nevnt ikke gjøre. Det var svaret de fikk fra fabrikken når de la inn en bestilling på nye koder til min bil for at de skulle bli lagret i bilens programvare og ikke bli slettet ved neste service.
 4. 1 point
  Da var bilen hentet! Veldig fornøyd med absolutt hele bilen! Legger ved bilder fra utlevering. Nå står bilen i vaskehallen på jobben, og kvelden går med til å legge voks på bilen og felger!
 5. 1 point
  Ja det fungerer her også nå, men det gikk utrolig tregt før alle funksjonene var fungerende igjen etter at appen åpnet seg. Men det viktigste er jo at det nå ser ut til at alt er i orden igjen
 6. 1 point
  Japp, her også. (for denne gang) 😜
 7. 1 point
  Det er i hvert fall 2 stk på Skoda gruppa på FB som har tatt kontakt med de som driver/eier appen og Skoda i dag, legger ved skjermbilder av svarene de fikk på deres henvendelser.
 8. 1 point
  Hei. Dette har jeg opplevd ja, på min superb 16 mod. kjølevifte starta plutselig på kald motor,og det tappet batteriet 2 ganger. Møller Stjørdal fant ut at det var en feil med et rele', noe som var en kjent feil.
 9. 1 point
  Etter hva jeg kan se på div forum bruker alle canm8 eller lignende på Superb, inkl meg. Om det helt nødvendig må nesten sjekkes med verksted. I og med at du får stabil spenning på kabelen virker det på meg som den ikke er canbus-styrt, uten at jeg skal påberope meg å være noe ekspert.
 10. 1 point
  Litt oppdatering. Bilen har vært på en litt lengre tur, 35 mil fordelt på frem og tilbake samme dag. En nytelse å kjøre, faktisk på høyde med (eller bedre enn) min tidligere Octavia 😁. Stillegående, lettkjørt, komfortabel, rask, skarp og presis i svingene og utrolig god å sitte i. Litt problematisk at fartsfølelsen var mindre enn Octavia, men det er sikkert en vanesak. Litt overraskende at motorturtallet var såpass lavt på "vanlig" kjøring. Så det ble endel kjøring på manuell, ett eller to gear lavere enn automatikken selv ville valgt. Greit nok i en innkjøringsperiode å ikke kjøre på for lave turtall (som på høye) , synes nå jeg da. Likevel ble forbruket respektable 0,64 l/mil på turen opp på fjellet og ned igjen 😁 Så fikk bilen gjennomgå en skikkelig vask, polering, og keramisk coating av en detailer som kan sine saker! Rød lakk gir ikke ekstrem blankhet, men med to steg korrigering blir det ikke bedre uten våtsliping. Lakken frastøter seg vann, utrolig perling! Men lar coatingen herde i 14 dager før første vask. Vinterdekkene er også på plass: Nokian Hakkapeliitta R3 i 215/55R17. Venter ørlite før jeg setter de på, så kan frost og snø bare komme.....
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...