Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Haha, se der ja....en luring med feil i annonsen 😄 Jaja, 7-seter er da maks 2000kg uansett 👍👍👍
 3. Selve bilen ser veldig fin ut, liker godt de mer moderne og litt skarpere linjene på denne bilen vs dagens modell som virker litt mer «gammeldags».. Men jeg må si at jeg virkelig håper på litt sprekere motorer og andre drivlinjer enn hva som er tilgjengelig på nåværende tidspunkt.........
 4. Sjekk opplysningene i annonsen mot SVV kjøretøy opplysninger, så ser du at han kommer med feil opplysninger i annonsen. En Kodiaq 7 seter 190hk TDi kan max trekke en tilhenger på 2.000kg. Her er 2 skjermbilder fra SVV sine sider.
 5. Yesterday
 6. aldri hørt om, og jeg finner ingen bilsider som skriver noe annet enn 2000kg hengervekt på 190tdi/190tsi 7seter
 7. Han her påstår ihvertfall 2500kg, og finn henter vel fra Autodata? https://www.finn.no/164278924
 8. Hvor fant du 2500kg hengervekt på 7seter I 2017? Svjv, har 7seteren alltid hatt 2000kg, og 5seteren 2500kg, noe som har vært avgjørende for mange som trekker tungt helt fra lansering. Fra MY19 kan en forklaring være utslippstall og wltp, uten at jeg vet eller har sjekka.
 9. Hei igjen I dag har en 7-seters 190tdi/DSG/4x4 bare 2000kg hengervekt. I 2017 hadde samme bil 2500kg hengervekt. I 2017,2018 og 2019 hadde 5-seters 150tdi/DSG/4x4 også 2500kg hengervekt...men i 2020 har samme modell bare 2300kg. Hvorfor gjør Skoda dette? Nedgraderer hvert år?
 10. Nå kan man begynne å utforske hvordan nye octavia kan bestilles ☺ http://cc-cloud.skoda-auto.com/DEU/DEU/de-DE
 11. Jeg vurderte både Gytis og Superskoda sine vindaavisere på min Octavia 3. Mitt valg ble Superskoda sine, uten tvil. De ligger klemt i vinduslisten, Gytis sine er limt utenpå og er en god del større. Superskoda sine er langt mere diskré og gir mindre blindsoner på skrå fremover, de er mere elegant i mine øyne. Lette å montere. De ga ørlite mere vindsus, men det må du nok regne med, uansett. Fant ikke bilde av mine i farten, men det kan nok spores opp med litt leting. Her er i alle fall Superskoda sine for Kodiaq: http://www.superskoda.com/Skoda/KODIAQ/Kodiaq-wind-rain-deflector-set-FRONT-REAR
 12. Last week
 13. Var litt i tvil om Kodiaq'n jeg har var utstyrt med dcc.... Sjekka med forhandler i dag og fikk opplyst at det var den ikke. Men resten av det du nevner har den og kan endres /lagres i individual.
 14. Takk for at du tok deg tid til å bidra! Det faktum at dette tydligvis er nytt og ukjent er egntlig godt nytt for meg. Sendte mail og ba pent om å få litt info og Ganske så prompte fikk jeg svar at det 100% sikkert er en sw glitch som moderskipet skal sende en fiks\update på. Vel, jeg kan jo ikke gjøre annet enn å vente, og jeg lover på tro og ære å oppdatere almuen om korrekt diagnose og hvilken fiks som jeg håper blir en permanent en. vennlig hilsen fra Vilnius Rolf
 15. Jeg har ikke handlet eller montert slike på min egen bil, men jeg har lest om flere som har dem både på forumet her (på flere Skoda modeller) og Skoda-gruppa på Facebook, felles for de innleggene jeg har lest er at de er fornøyde.
 16. Dette er noe jeg ikke har lest om noen gang, så dette var overraskende lesestoff. Jeg har ingen andre forslag enn å komme med tips om Skoda-gruppa på Facebook og/eller BRISKODA Det er en europeisk nettside med mange medlemmer, så kanskje det kan være lettere å få mer info/tips der.
 17. Det er noe av det som forandres, og det er det merkbar forskjell på i min Superb. Det er noen fastsatte kjøremodus, slik som Eco, Comfort, Normal og Sport, og så den jeg bruker hver eneste gang jeg kjører, nemlig Individual. Her justerer du innstillingene slik du selv ønsker, og det lagres slik at du ikke behøver å justere alt på nytt igjen for hver gang. Følgende kan justeres manuelt, DCC - understell Styring - hvor hard/fast styringen skal være Drivlinje - gassrespons og automatkassa (Drive eller Sport) ACC - adaptiv cruise control Dynamiske adaptive lys - hvor rask de skal reagere på automatisk fjernlys og responsen for svingbar funksjonen Klimaregulerering Nå er dette hva som kan innstilles på en Superb, hvor omfattende listen er på en Kodiaq vet jeg ikke, men jeg regner med at det er mye likt.
 18. Er det noen som har kjøpt vindavvisere fra Gytis Autek AS og som har erfaringer med disse vindavviserne?
 19. Hei! Etter 19 år med en opel Vectra var tiden moden for et bytte. Hyggelig selger og kort leveringstid ble avgjørende for best. av min hvite scala 1.5 aut. med Amundsen infosystem pluss en del flere tilvalg. Ble levert først på desember og livet føltes veldig ok! Inntil sist fredag da. Satt I bilen utenfor vår store fellesgarasje og tenkte, kjøre inn eller la stå. Det ble oppstart og fra det øyeblikket ble bilholdet mitt, etter happy 2300km, brakt til en foreløbig noisy slutt! Det ble tydligvis forsøkt ringt opp i en slags SOS modus inkl. en høy stemme som annonserte at det failed, hele tiden! Ingen mulighet til å dempe noe, ingen sjanse til å slå av noe, og ingen radio heller. Ringte selgeren hos Skoda og sa jeg kom, og det var det. Rett inn på verkstedet, og der står den fortsatt! Fikk en lånebil da, en Rapid, men det var liksom ikke det bilholdet vi hadde tenkt oss da. Det siste jeg fikk høre før jeg forlot stedet var at de hadde sendt mail til fabrikken for å få hjelp. ingen greidde heller å slå av stemmen som ca hvert 10 sek varslet om failed connection. Fant dette forumet og ville lufte litt frustrasjon og kanskje håpe på litt trøst og eller høre noe matnyttig fra mere kyndige bilfolk enn meg! Vennlig hilsen fra Rolf, Namsosing som bor I Vilnius på 20ende året og ellershar det bra!
 20. Takk for svar Marius. Det var greit å få bekreftet. Men, hva er forskjell på adaptivt understell og kjøremodusinnstilling.....? Er det motor og gir som påvirkes når du endrer kjøremodus og dempernes egenskaper som endres hvis bilen har adaptivt understell?
 21. Hei, Dette er ekstra utstyr på alle modeller, utenom L&K og RS modellen. Se på: https://www.skoda-auto.no/kjope-en-skoda/prislister-og-brosjyrer Så blar du deg ned til Kodiaq prisliste.
 22. Har 2020 modellen av Style-utgaven adaptivt understell, eller må det bestilles separat?
 23. Hei, er det noen som vet om det er mulig å bygge om elektrisk demper til bakluke for Superb mk III til mk II. Eksisterende er ødelagt (2 gang) og ny koster det hvite ut av øyet. Brukte dempere for mk III er det mange av uten at jeg må ut med 7000kr + mva. Del til mk III har delnummer 3V0827851, mens del til mk II har delnummer 3T0827851.
 24. Takk for svar. Skal prøve med en dummy-ledbar feks har Lazer noen slanke. så ser man hvordan det går. Mye snø, brøytekanter, rein og elg der jeg ferdes og da tenker jeg det er verdt å "forske" litt.
 25. Jeg har samme utfordring. Har stativet fra min Superb 2010 som jeg solgte for et år siden fortsatt. Og i dag bestilte jeg meg ny kodiaq. Har du fu funnet ut av det?
 26. Det kan jo være flere ting, gåen topp-pakning, lekkasje i intercooler eller muligens lekkasje i EGR-ventil. Dette er noe jeg har lest, og ikke egne erfaringer. Men hvis det ryker hvitt fra eksospotten, så kommer det av at kjølevæsken kommer inn i ett eller flere forbrenningskammer, og fordamper ut i eksosanlegget. Du skal være litt forsiktig med bruk av bilen inntil det er sjekket/reparert, fordi det kan oppstå vannlås (at det er fullt av vann i en sylinder). Vann lar seg ikke komprimere. Jeg vet ikke kostnaden for å sjekke/fikse. Lykke til!
 27. Med tanke på at du har en 2019 diesel... Så regner jeg med at det kan være DPF som begynner å nærme seg fullt og trenger en regenerering ... Finn frem håndboka .. Og les der, for hva du skal gjøre
 28. Hei. Jeg fikk samme problem idag. har en skoda octavia 2019 diesel. Er det trygt å kjøre 1 km til svømming i morgen tidlig? Det er til sammen ca 1km kjøring.
 1. Load more activity

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...