Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som inneholder...
Finn resultater i...

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

 1. I dag
 2. I går
 3. Hei. De siste månedene har vår Skoda Octavia 2011 med Columbus radio/navigasjon hatt problemer. Når vi starter bilen, starter noen ganger ikke radioen/navigasjonen opp sammen med bilen, og vi finner ingen måte å starte den på. Det er bare en svart skjerm. Den slår seg aldri av under kjøring, og når den ikke starter, slår den seg heller ikke på under kjøring. Den kan fungere når vi parkerer bilen på kvelden, og ikke funke når vi starter den, og motsatt. Fungerer ikke å starte motoren på nytt for å få den på, og har heller aldri opplevd at den har slått seg av mellom korte stopp. Det et alltid stopp på over en time der den bestemmer seg for å slå seg av eller på. Har lagt ved et bilde av selve enheten. Takknemlig om noen kan hjelpe eller peke oss i riktig retning
 4. Siste uke
 5. Intervallet mener jeg skal være 210 000, ikke tidsbegrenset.
 6. Superb 201. Trur å håpe det er pæra som har gått i nærlys.. Fikset ledningene til ledbar, å da jeg startet opp var jeg uten lys i nærlys... Sjekket alt av sikringer å ingen feil. Er hentet strøm fra lykt til ledbar.. Men gjorde ingenting annerledes med ledning enn å kutte den litt.. Men over til det æ lure på. Kordan bytte æ pære, å ka annet kan være eventuelt være feil?
 7. Hei, Det er nok litt vanskelig å finne ut av når bilen er 4 år gammel, og selger ikke er sikker. Jeg ville tatt kontakt med skoda forhandler og oppgitt reg.nr. så vil du få en liste over hva bilen ble levert med 😀
 8. Hei har en kodiaq 2017 mod med 2 ltr diesel , og lurer på hva intervall registerreim skal byttes på??
 9. Ikke at jeg har gjort dette selv, men denne premium integreringen skal gjøre sånn at du får koblet deg på den originale radioen sånn at du får DAB+ uten den synlige boksen: https://www.autohifi.no/bilmerke-tilbehør-v2/skoda/superb/2017/nordab-premium-dab-integrering-vw-seat-skoda-m-mib1-mib2-nd421-p0000023464
 10. Arne789

  Deksel

  Noen som vet dele nr til dekslet som skal være over denne kontakten, under bake på høyre side?
 11. Tidligere
 12. Heia. Vurderer og kjøpe en 18mod superb men finner ikke helt ut av hva som er med av utstyr på en LK. Er det mulig å sjekke dtte noen plass?? Selger hadde lite peiling. Er det på 18mod at det kom støydempende siderute og ekstra støydemping? ?Har prøvd en 16mod Superb en gang å synes der var litt mye støy. Er det blitt bedre på disse med ekstra støydemping?
 13. Har en 2017 Superb L&k som er importert fra Sverige av forhandler. Den har FM radio og ønsker derfor å bytte til DAB+ uten å måtte ha en synlig ‘’boks’’ i kupeen. Noen erfaringer fra andre?
 14. Jeg har en Enyaq iV 60 og prøver på akkurat dette. Men kommer ikke inn i Skoda Connect portalen. Kan det være noe galt med nettsiden?
 15. Jeg hadde dette problemet jeg også. Var innom Albjerk og de fant ut av serveren på bilen ikke fungerte. Bilen har prøvd å bli oppdatert siden 17.05.22. Men Online statusen kom tilbake kom tilbake nå.
 16. Hei! Jeg prøver å lese meg opp på en Skoda Superb å hvilken motor jeg skal gå for. Har bestemt meg på Bensin da det hender jeg har en del småkjøring. (20 min til arbeid og kjøring til trening 4 ganger uka) Model tenker jeg 2016-2018 Strasjonsvogn Men når jeg leser på motorene, blir jeg ikke klok. 1.4 TSI/EA211 Virker til å være den mest pålitelige med tanke på den har Register Reim og ikke Kjede lenger Men mange klager på den har for lite kraft. 1.8 TSI/EA888 Har register kjede, Som skaper det vanlige Register Kjede slerk problemet. Er det noe god måte å ungå dette på? å mange sier at den bygger opp eksos partikler i system, som krever rensing etter hvert. God Kraft 2.0TSI Samme som 1.8TSI, Register kjede^^ Høyt Oljeforbruk Skal vistnok ha fikset strammer til register kjede, men er fortsatt noe problemer? Noen som kan gi litt lys på bekymringene mine? 😊
 17. Her er en prisliste fra 2019: https://az749841.vo.msecnd.net/sitesnbno/alv1/d32cbef6-9481-4315-9018-22afcf72c998/OCTAVIA-prisliste.bd16e65532409960b2222aa59d6cbeb4.pdf Der er det to ulike pakker de kaller Simply Clever: Simply Clever-pakke (multimedieholder, søppelbøtte i dør, vendbar bagasjeromsmatte) Simply Clever-pakke til Variabelt bag.gulv (multimedieholder og søppelbøtte i dør)
 18. Noen som kan fortelle meg innholdet i en simply clever pakke er? Har kjøpt en octavia 2019 som skal ha det, men skjønner ikke hvordan utstyr det er?
 19. Hei, Jeg trenger hjelp, råd og tips! I stad rullet jeg ned vinduet på førersiden, og når jeg skulle ta det opp igjen, så går det kun opp 10 %. Jeg har prøvd de simpleste, vanligste tingene som å skru av/på tenningen, prøve å hjelpe vinduet opp mens jeg holder inn knappen. Ingenting av det fungerer. Tips og råd mottas med takk! Ha en fin kveld videre. Mvh, Erik.
 20. Meget sent svar, regner med det har ordnet seg. Du må kjøpe disse; kommer et par korte og et par lange som passer Skodaen. https://www.skruvat.no/Barnesetesloyfe-P66620.aspx?gclid=CjwKCAjwtIaVBhBkEiwAsr7-c3fEIWOjtnCKwH3yu2GGSb1sWSjFgpRtADRkkOr83XtSJNupY-rYrhoCHGsQAvD_BwE
 21. Gratulerer med bestilling. Krysser fingerene for at det ikke blir 2024 modell!! 😉
 22. Morro! Ser ut som en knall bil det der. Får håpe de klarer å trappe opp produksjonen der nede. Lurer på hvor mange som tør prøve seg på Mamba Green.
 23. Jeg testet begge alternativene da jeg kjøpte vår Kodiaq for tre år siden. Begge er fine biler, men jeg endte opp med Kodiaq pga. plass, komfort og høyde på bilen. Det er en smakssak om en liker å sitte lavere på veien eller ei, men for meg er det komfort i å ha litt høyde på bilen. Det å kunne skyve hele bakseterekken var også et pluss, samt at bilen generelt er romsligere innvendig. Kodiaq er veldig stille innvendig. Totalt volum er ikke så veldig ulikt Superb, så en klarer seg sikkert fint med begge. Da jeg konfigurerte en Superb endte den ofte opp på en pris ikke så langt fra Kodiaq, og da ville jeg heller gå opp litt til Kodiaq. Det beste er å teste begge bilene i de situasjonene du typisk kommer til å bruke bilen. Det var det som gjorde valget enkelt for min del. Ang. bensin eller diesel så har jeg ikke så mye erfaring med diesel. Diesel har høyere moment og kan kjøre på lavere turtall, men en 2L bensin har bra med moment den òg. På Finn ser det ut som dieselbilene rundt 2019-modell ligger høyere i pris enn bensin. Litt av min tanke var vel at til Oslo-bruk så visste en ikke hva fremtiden bar for dieselbiler. Har ikke hatt noen tanker om at det var feil valg ila. de tre årene for vår bruk. Førerplassen er veldig god uansett om du går for Kodiaq eller Superb. Jeg er 186. Jeg skal selge min Kodiaq snart, 180 TSI, bra utstyrt, lav km (20k). Om du er interessert så ta kontakt. Her er en utstyrsoversikt.
 24. I dag ble ny bil bestilt. Denne gangen blir Superben erstattet med Enyaq Coupe RS. Valgte Graphite Gray lakk, og beholder interiøret med lime grønne sømmer. Tillegg, er ultra pakke med DCC, area view, elektriske forseter med minne og massasje på førersete, parkeringsassistent med minne funksjon. Tilhengerfeste. 20" sorte felger (rekkevidde er viktigere enn større hjul )Forventet levering mellom uke 11-23 i 2023, men noe biler kan bli levert i år ( men har ikke store forhåpninger om det...)
 25. Heyyeh

  Forsikring

  Da jeg kjøpte Kodiaqen fikk jeg et så bra tilbud med bilen fra Enter at jeg aldri fant noen som matchet det. Ellers kan du ofte få bedre priser om du tar kontakt over telefon. Ring gjerne frem og tilbake mellom ulike tilbydere og vis til hva et annet selskap ville gi. Er du medlem i en fagforening så ha de gjerne avtaler. Med LO Favør (Fremtind) får jeg opp 569 i mnd. (6927 i året) for toppkasko med 16 000, 75%, ikke under 23 år, 7000 i egenandel. Pluss 245 i mnd. for avgift.
 26. Heyyeh

  Selge bensin-Kodiaq

  Hei hå. Etter litt over gode tre år med Kodiaq er det snart en Enyaq på plass, og jeg har ikke bruk for begge. Jeg har fulgt litt med på Finn de siste ukene og av de få bensin-Kodiaq som ligger der så er ingen blitt solgt. En ser ut som den ble lagt ut i november, så de neste i mars og nyere. Noen som vet hvordan dette markedet er for tiden? Med tidenes drivstoffpriser og et voksende bruktmarked for elbiler så er jeg litt betenkt. Har fått et tilbud fra forhandler, rundt hva jeg forventet (ca. 65% av hva jeg betalte som ny). Vet jeg kan få mer privat, men det er jo kjedelig å sitte på den fire måneder senere og måtte sette ned prisen flere ganger. Frister litt å ta tapet og være ferdig med det. Ev. spørre flere om tilbud for å se om det er noe å hente der. Nettbil er jo mulig. Kom også over Rebil. Ikke at jeg forventer de enorme forskjellene mellom forhandlerene som vel henter priser fra samme database, men kan jo være noen tusinger å hente. Hadde det ikke vært for elbilboomen så ville jeg ikke vært så bekymret, men den er jo her.
 27. He, he! Her var det jamen mange som hadde gode ideer!
 28. Akkurat fått dette «problemet» på min iv 60. 21 mod. Spurte hos forhandler/verksted i Sarpsborg. Der fikk jeg vite at det er noe som skjer. Dem har ikke oppdateringer før i september. Stemmer dette. ?? Ble bedt om å 15-30 sek trykke forvå restarte systemet. Virka en kort stund
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...