Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Byttet fjærer fremme til de som står på forhjulstrekk versjonen, og fikk tak i noen felger som var 18x8.5 et 35 og 235/45/18. Vel og merke tok den to parkeringsplasser med så store felger.
 3. Last week
 4. I følge Møller bil kom det nylig (11.nov) en softwareoppdatering på nettopp dette.
 5. Får du kun feilkode, uten forklarende tekst, så let frem koden f.eks. her for utfyllende info.
 6. Ah, fantastisk! Takker igjen!
 7. Ja, diagnose vi gi eksakt svar på hva som er feil. Er det feil i ABS-pumpe så vil det generere egen feilkode på det, alt etter hva feilen er.
 8. Ah, nice! Takker for svar @Quattro73! Vil den også si om det er pumpa som er gåen? dvs - jeg kan vel også rett og slett se det ut fra om feilen dukker opp uten at noen av sensorene gir feilmelding
 9. Kun diagnose vil gi håndfast svar, den til Biltema bør kunne fortelle hva som er galt. Og ja, kommer opp hvilken ABS-sensor som fusker, f.eks «00290 - ABS Wheel Speed Sensor Rear Left (G46)».
 10. Har plutselig fått opp denne feilen, og den kommer og går litt. Det er tre lys som begynner å lyse oransje samtidig - ABS, ESP og dekktrykk-lampa. Såvidt jeg forstår betyr dette sannsynligvis at en av ABS-sensorene er gåen, og de er jo relativt enkle å fikse, men de har jo selvsagt rusta litt fast så vil helst slippe å bytte alle. Å teste dem med multimeter derimot var jo klønete som fy, å få kobla til et multimeter på den kontakten er jo helt håpløst. Så - lurte på å kjøpe et sånt her - https://www.biltema.no/bil---mc/verkstedsutstyr/testinstrument/feilkodelesere/feilkodeleser-2000040208 - noen som vet om den gir info om *hvilken* av sensorene som er gåen? Eller får man bare vite at en av dem er gåen? ...og - er det noen enkel måte å utelukke at det er ABS-pumpa? *kryssefingrene-og-håpe-at-det-ikke-er-abs-pumpa*
 11. Friis

  Motortemp

  Heisann godtfolk :-) Kjøpte en superb 2l Diesel ny i 2014 som jeg brukte som taxi i 6 år. Dimmiterte denne å for en mnd siden og god bil som det er og har vært hele tiden vil jeg bruke den som privatbil. Den har nå rusla 543 tusen km. og har funka fint hele veien etter godt stell hele veien naturligvis. Det jeg sliter med er at jeg ikke får opp nok motortemp og det er litt stusselig vintersdag når man vil ha litt lunk i bilen. Ikke kjøre flere mil før det blir litt levelig lissom. På denne bilen var/er det Webasto, men den tok kvelden et par ganger så den funker ikke pr. i dag. Det kunne ha noe med den og gjøre sa en kar på et WV verksted. tenkte kanskje noen her kunne ha noen tips?? På forhånd takk :-)
 12. Ezpen82

  Manifold?

  Hei. Ser ut som du har lekkasje ved swirlflaps actuator.. Ganske standard har jeg skjønt. 😅. Bytta innsug til et uten sånne jeg. 👍
 13. Takk, må vel det. Men det samme skjedde for tre uker siden. Da kom den seg etter tre dager.. De fant ingen feil den gangen..,
 14. Hmm, ikke hørt om dette før. Men, klokken nullstilt seg. Kan tyde på noe strømfeil? Evt jordingsfeil av noe slag? Tror jeg ville tatt en tur innom forhandler snarest mulig...
 15. Navigasjon i display faller ut samme dag som kokken i bilen har nullstilt seg.. kjent problem? Løsning?
 16. Kan det være noe så enkelt som en sensorfeil/nivåmålefeil eller slikt? Litt usikker på hvordan bilen måler riktig nivå, men om du får varset når man kjører i oppoverbakker, og når væska skvulper i beholderen (over humper), så er det eneste tipset jeg kan tenke meg til.
 17. Selger bekreftet at bilen ankom Bremerhaven torsdag 19.11.21 Da venter den på ferja over til Norge, går 1-2 ferjer i uka. Så, da får vi se hvordan ting blir
 18. Earlier
 19. Hei! Fantasktiske tips. Jeg har en Octavia med hvit kabel til port 11, men skulle gjerne målt den for å være sikker. Jeg får ikke ut kontakten! Hvordan gjorde du det? Det er en tapp der som jeg forsøker å dytte på og dra i, men ingen resultater. Tips?
 20. Er ikke ute etter å kjøpe. har et sett med de liggende, som jeg ikke har noen planer om å bruke. Så vurderer derfor å selge dem.. så lurer igrunn bare på nyprisen, så jeg hadde noe å sammenligne med..
 21. De koster så det holder om du skal kjøpe dem hos Møller/VAG her i Norge, de er priset til 4.500,- pr felg over disk. Sist gang jeg leste noe om priser på felger, så var de billigere i Sverige (om en kjører dit og får de montert der; hvilket selvfølgelig er vanskelig i disse tider........... Billigst var de å bestille fra SuperSkoda. Ser det finnes noen komplette hjul til salgs i Skoda gruppen kjøp/salg på FB også.
 22. Noen som vet hva veiledende pris er på Trinity Antrasitt 19 felger?
 23. Tror ikke det er luftproblem, varselet kommer som sagt gjerne når jeg kjører i oppoverbakker og over humper, ingen sammenheng med turtall eller hvor varm motoren er...
 24. Luft i kjølesystemet slik at nivå endrer seg ved turtall og temperatur? Fyll opp til maks-merke, hjelper ikke det så kan luft være årsaken.
 25. Jeg fikk rød varsellampe på min Octavia 2002 tidligere i høst, som viste seg å skyldes lavt kjølevæskenivå - jeg har etterfylt (G12) slik at nivået ligger mellom maks og min nivå med kald bil - men feilvarselet fortsetter å komme i hytt og pine, ved oppstart og når jeg kjører i bratte oppoverbakker og over humper - mener å ha hørt om andre octaviaer som har hatt samme problem - noen som kan hjelpe?
 26. Det er da vel registerkjede på 1.2 mk2, ikke reim? Bilen har vel EA111-motor? Mk3 1.2 har reim (EA211-motor), Møller opplyser der at reim er «lifetime» - noe alle vet den ikke er. Problemer med slitasje på registerkjede og kjedestrammer er viden kjent, bytte etter 90k km er ikke unormalt. Dog bør du ha hørt ulyd fra den en stund?
 27. Hei Har en Skoda Octavia 1,2 bensin 2011 modell som plutselig ikke ville starte, står nå på Skoda verksted.. Gått i underkant av 90 000km. Foreløpig konklusjon fra dem er registerreim ute av posisjon og et lite motorhavari til en voksen sum. Har ikke tilgang til bilen eller boka, noen som vet intervallet på bytte av registerreim på denne modellen?
 28. Hei! Vi har nettopp kjøpt en Skoda Kodiq sportline 2019 modell med 5 seter. Vi har et Herkules hundebur (stor hund) lurer på hvordan man best får bygget det opp i bagasjerommet? en vanlig boxlifter på 7 eller 10 cm er langt ifra nok. ser ut til at det må i hvertfall 20cm opp. er det noen som har erfaring/ gode tips til en god løsning på dette? takk for svar Julia
 1. Load more activity

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...