Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Kan eg bare bestille ett datasim å bytte ut det jeg har da? Trudde dette var ekstrautstyr
 3. Hvilken modell har dere som kan låse/åpne via appen? Jeg har ikke denne muligheten hos meg. 19mod superb sportline
 4. Yesterday
 5. Tusen takk @Core2Duo og @Superb lll! Joda, det er digg med ny bil. Mange nye ting å finne ut av og sette seg inn i. Og masse nye inntrykk! Finne ut av komfort, støybilde, kjøreegenskaper og innstillinger..... Veldig kjekt med virtuelt dashbord. Men hvordsn finne en favoritt, uten å kjøre av vegen? Og hvilke muligheter finnes for egen tilpasning? Og hvordan virker lane assistent, hvilke muligheter har navigasjonssystemet? Alt dette er nytt for meg, og jeg skjønner at det vil ta litt tid ja. Happy days! Men, er det noen som kan fortelle meg: går det an at datamaskinen klarer å huske at jeg vil ha "INDIVIDUELL" kjøremodus? Den stiller seg tilbake til NORMAL hver gang motoren stoppes! Jeg har til og med kjøpt personalisering av kjøremodus med 3 nøkler for å være sikker på at en nøkkel kan programerrs til mkne preferanser. Men jeg har ikke fått det til enda. Tips mottas! Styringen er alt for lett i NORMAL, alt for vinglete. Må kjøre i SPORT for å få bilen til "å sette seg skikkelig". Sånn var det med Octavia' n også, men den husket innstillingenen neste gang jeg startet motoren.
 6. Da er saken løst. Gikk litt fort i svingene når de ble satt på, så hadde klart kunststykket å sette de feil vei..🙈 Nå er de montert korrekt og uling/pipingen er borte.👍 Takboks neste nå!
 7. Gratulerer med ny bil @Sjåføren, dette ser veldig bra ut Ja det er vel bare å ta frem instruksjonsboka og sette seg godt til rette i bilen og begynne å prøve seg frem, så finner du ut av det meste etterhvert. Noe er det nesten best at en finner ut selv også, for da setter det seg gjerne litt mer i fingrene enn om en bare skal få tips/forslag. Dere må jo kjøres inn litt sammen for det er ikke bare bilen som trenger det, en sjåfør trenger også litt tid for å finne seg til rette og gjøre de riktige innstillingene til det meste, og det er heller ikke gjort på 1 - 2 - 3. Jeg har nå hatt min Superb i rett over 6 uker og har kjørt 5,200km med den, og først nå begynner det meste å stemme med hvordan jeg vil ha de fleste innstillingene på det meste. Alt fra digitalt instrument panel, Canton anlegg, kjøremodus, etc, må en gjøre seg kjent med og foreta en del småjusteringer før det er slik en virkelig vil ha det, men helt utlært på alt sammen er jeg heller ikke enda, hehe Lykke til @Sjåføren og kos deg med den nye bilen din, for nybil følelsen går dessverre fortere over enn det skulle ønske, men trivselsfaktoren derimot er fremdeles meget høy hos meg også Fikk dessverre den første steinspruten i fangeren i fronten på min bil i helgen, det er like surt hver eneste gang når en oppdager dem, men det er dessverre helt umulig å unngå.........
 8. Den LED-baren har fått kamuflert veldig bra @Magnus Brage Hartviksen Det var en meget diskre montering, ser veldig flott ut På bildet av fronten i «profil» så ser det nesten ut som om LED-baren er litt «buet» for å spre lyset også ut mot veiskuldrene, vet ikke om det er tilfelle, eller om det kameravinkelen som lurer meg litt? Har du prøvet den i skikkelig mørke enda?
 9. Gratulerer så mye! Ja, det er mye å sette seg inn i, og slikt i en ny bil. Det skal være enkelt, bare man gjør det riktig. Jeg hadde selv noen slike erfaringer med Superben jeg har nå, knota og sleit med diverse funksjoner, men bare jeg trykka på de rette knappene, satt det som et skudd. Håper du får tid til litt nybilkos etterhvert, det er jo slikt som hører med når man har hentet seg ny bil!
 10. Steffen_1988

  Drop off

  Vurderer drop off på Octavia'n og Fabia'n. Fordeler/ulemper? Kjør diskusjon 😎
 11. Last week
 12. Da er bilen hentet. 😁 Fredag etter arbeidstid ble bilen overlevert for at vi skulle få helga til å bli kjent med bilen. Og det har jo selvfølgelig vært den helga med alskens andre gjøremål.... Det ble en ilddåp, fra utstillingshallen og rett ut i megadritvær! Så nybilkosen har vært litt redusert! Men jeg har jo fått en god del inntrykk likevel. Nydelig farge, jeg er kjempefornøyd med farge og design! Rød Sportline er bare SÅ rå, passer utrolig godt på Karoq, den blir så utrolig mye finere.... Deilige, gode seter, sitter som støpt. Herlig å sette seg inn i bilen, og ikke NEDI. Det begynte med problemer med å få sensoren til bakluka til å reagere på sveip med foten (men med litt øvelse på teknikken, så åpner den seg så fint så) . Kjører pent ut av salgslokalet og akselererer ut på hovedveien. Sjokkerende motorlyd! Høres ut som en rakklekakklende gammel diesel under akselerasjon! 😮 Det var så skuffende at jeg hadde lyst til å snu på direkten og kjøre tilbake og få igjen gamlebilen.... Men det var bare å fortsette, måtte på flyplassen for å hente datteren. Det er visst "sound generator", og den høres! Heldigvis kan den justeres, så nå er det en nytelse, Karoq er bedre lyddempet enn gamlebilen, mindre hjulstøy. Og den 7-trinns gearkassen er MYE bedre enn 6-trinns kassen på gamlebilen. Motoren virker frisk og responsiv, selv om jeg har bare kjørt den pent og rolig foreløpig. Det er mange nye innstilinger å sette seg inn i. Foreløpig har jeg ikke funnet ut hvordan jeg skal få bilen til å huske f.eks at jeg vil ha Sport-innstilling på styringen, normal er alt for lett etter min smak. Foreløpig går alt tilbake til "Normal" setting når motoren stoppes. Samme med Auto-brems. Men der skal være mulig å programmere mange funksjoner inn mot nøklene. Jeg finner vel ut av det etterhvert. Jeg har også funnet ut at full Led belysning foran er utrolig bra! Veldig godt lys, og hovedlysene lyser der de skal. Langt behagligere å kjøre i mørke og regn. Og varme i rattet: nydelig! Så godt å ha når kalde, valne fingre skal styre bilen etter å ha vært å fortøyd båten for storm i blæst og regn.... 👍👍. Dette lover veldig bra. Jeg tror jeg og Karoq'en skal bli riktig så gode venner etterhvert som vi lærer hverandre å kjenne! Flere inntrykk kommer etterhvert!
 13. Må straks gå til innkjøp av barnesete nr 2. Det kommer til å stå mest i samboeren sin 2016 Fabia Monte Carlo Edition. Er det noen som har forslag til hvilke stol som passer bra i de? Å som ikke tar for mye plass.
 14. Takk for svar. Hvis du har mulighet til å ta et bilde en dag som viser plassering av stativet (fortrinnsvis uten boks..) så hadde jo det vært tipp topp.
 15. Har akkurat samme stativ, men ingen uling/piping. Ihvertfall ikke under 140km/t. Gjelder med og uten skiboks. ( Thule motion xt alpine). Hadde litt uling over 100km/t, men endret litt på plasseringen av stativ/boks, slik at stativet ligger helt klink inntil boksen i forkant av sporet, og da ble det borte. Skal du ha boks på aeroXene, så må du mest sannsynlig ha T-track Adapter for å unngå kontakt med taket. Med glasstak har du ikke noe valg, svjv.
 16. Hei. Har kjøpt meg Whispbar aero x til min Kodiaq. Disse skal liksom være så lydløse.. Men det uler og piper som bare det fra 60km/t og oppover. Har forsøkt å plassere de forskjellige steder på railsene, men bråker uansett. Er det noen som har en løsning på dette?
 17. Skal bytte pære i grøftelys på 2008 scout. Hvordan kommer jeg til dem? Og hvilken pæretype sitter der? Takker for svar
 18. BGB

  Rust fra baksiden

  Skyld gjerne på VAG gmbh men ikke på Møller - husk at de som importør får betalt for for å fikse produksjonsfeil av fabrikken, men hver gang feks en rustskade skjer må de søke gjennom teknisk i Tyskland.
 19. Uten å teknisk vite grunnen så kan jeg i alle fall resonnere meg frem til en årsak. I S-modus vil bilen ligge i et lavere gir for å holde turtall høyere (kreftene raskere tilstede) til disposisjon for fører, når cruise control er aktiv er det bilen som har kontroll på gass og bilen trenger ikke S-modus da den vil holde hastigheten føreren har satt.
 20. Heilt vanlig skade idag, dessverre. Ikkje berre på VAG biler. I det området er det jo inner- og ytterskjerm møtes/er sammenføya. Du får kondens/fuktighet på innsida som renner ned der, og du får nok stein, sand ,søle, salt kasta opp frå med hjulet. So veldig viktig med hyppig vask/spyling innunder der, og polering av lakk, Og ikkje minst: FULL antirustbehandling jevnlig er nødvendig i vårt saltsøle-klima. I ditt tilfelle, er nok demontering, sandblåsing, opplakkering nødvendig for å få eit holdbart resultat. Garantidekning er eg redd for at du kan glømme..
 21. Sånn generelt ligger Dsg-giret eit gir lavare i "S" modus enn i "D" modus. Altså meir turtall, raskare til å gire ned , etc. Mao.akkurat som forventa og slik det skal vere. Men når eg aktiverer cruisekontrollen i "S" modus, girer bilen opp i eit høgare gir, akkurat som i "D" modus. Andre som har liknande erfaring og evnt. ei forklaring på det som skjer.?
 22. Så fornøyd vi er med denne nydelige Kodiaqen, så går det mot elektrifisering av «bilparken» etterhvert. Først ut er konebilen (Fiat 500), her blir det nok e-Up/Citigo iv, begge kommer med rekkevidde på 260 km og er billige i innkjøp. Hva Kodiaqen blir byttet ut med er ikke helt spikret enda, men det heller mot enten Audi e-tron eller Skoda Vision iV. Blir spennende mot neste år
 23. Da er bilen byttet inn til fordel for Karoq. Takk for alle felles opplevelser og gode minner gjennom snart 5 år. Den kommer til salgs fra forhandler om litt, så den som er ute etter en knasende god Octavia bør ta en titt på denne. Godt holdt, lav kjørelengde og masse ekstras. Eneste med de felgene. Løp og kjøp! 😎
 24. Tenkte drt kunne være greit med en liten oppdatering når drt gjalt det med styrestrøm. På min superb tok jeg sjansen å koblet styrestrøm rett fra rele til hvit kabel (nr 11) på passasjersiden uten canbusenhet eller noe ekstra dilldall som i de aller fleste tilfellene må til på nyere bilen. Monteringen gikk supert å uten en eneste feilkode eller andre problemer med automatiske langlys. Når jeg kjører med auto langlys skrur de seg på slik det gjorde før montering av ledbaren og skrur seg av om jeg møter andre bilen.
 25. Legger ut bildene på nytt da de ble flyttet til en annen tråd😆 Her er noen bilder av min Superb 2.0 TDI 190HK DSG 4X4 L&K Brilliant Silver Metallic Bildene er fra tidligere i sommer.
 26. Ja farger er veldig smak og behag. Jeg må si da at den rød fargen kler kodiaqen veldig godt. Per nå har jeg hvit bil og det skal jeg ikke ha igjen, da flyverust blir veldig irriterende i løpet av vinteren. Så gjenstår det bare og velge i mellom svart og svart😄.
 27. Du har helt rett @Skodavrs, bilen er helt mafia i sort! Har kjørt RS og den er absolutt grom. Vi har Velvet Red Sportline (190 TSI) og den snur hoder til de grader. Fargevalg er særs subjektivt, og du har gjort et godt godt valg
 1. Load more activity

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...