Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

 1. I dag
 2. ArneM

  Trippteller Enyaq

  Hei, jeg finner ikke noen trippteller på min Enyaq (produsert 2022-8). Jeg finner diverse på infotainment inkludert km siden siste start og siste lading, men ikke hvordan man kan nullstille og få summert over flere starter, f eks for en ferietur. Finnes det ikke noe slikt?
 3. Siste uke
 4. Hei trenger noen gode råd, Alarm for sikkerhets-seler piper / blinker, Når jeg tykker på bremsepedal ? Hva kan det være Jordfeil ? , begynte først med alarm for ikke å bruke sikkerhet-seler blinker nå å da under bruk + lyset i bagarse-rommet har levd sitt eget liv noen ganger Tipps Mottas
 5. Tidligere
 6. Har skifta batteri i nøkkelen selv, og måtte ikke synkronisere. Er korrekt og fullladet batteri montert iht bruksanvisning? Har du sånt kessy system? Et besøk hos en Skoda verksted vil selvfølgelig løse flokene?
 7. Utan å vita, tenkjer eg at kanskje ein eller annan knapp er dårlig/henger på. Kjenn etter "kneppet" når du trykker inn knappen. Evnt. feil ved rattbetjening..
 8. Har nå lakkert X antall rustbobler på en 17 octavia stv. Lurer på, kan jeg kjøpe løst de beskytterne Scout har og montere dem på Octavia? Evt. andre ideer... Vil beskytte hele buene, og utseende kommer i andre rekke.
 9. Det var så enkelt som å bare ta tak i ledningene, og dra pæra ut. Pæra sitter bare med en klempasning, altså ingen spor slik at den må vris ut. Litt rart sammenlignet med det meste annet av billyspærer, men slik er det altså.
 10. Hei. Jeg må ta dette på husken, da jeg ikke har Octavia lengre. Men altså, jeg mener bestemt at det ikke er nødvendig å løsne baklyset, du skal klare å løsne den hvite pæresokkelen gjennom filtluka. Den øvre pæra er kombi brems- og parklys. Men, det er 4 pærer for parklys bak, på hver side. To av dem (tror jeg det er) sitter for seg selv ytterst i lykta, mindre pærer. Følg separate ledninger. Lykke til!
 11. SMA

  Dieselrøyk

  Motor 1.6 tid, går ujevn innimellom og lukter sur dieseleksos. Akkurat som den får for mye. Starter lett og greit. Noen som kan ha en anelse om hva det kan være ?
 12. Er batteriet oppbrukt? Jeg opplevde også raskt spenningsfall på mitt batteri, og etter masse frem og tilbake med lading/ måling osv, så var løsningen nytt batteri.
 13. Skoda Octavia Mk II, stasjonsvogn, 2011-modell. Er det noen som har en oppskrift på hvordan man skifter denne pæren, uten å ødelegge noe? Det er to parkeringslyspærer, den ene sitter midt i, lett tilgjengelig. Den øverste pæra sitter ganske vrient til, bak filtpanelet. Må hele baklykta av først? Man kan skimte den øverste pæra på 1:05 i denne videoen.
 14. Hei, har en 2011 Skoda Octavia 1Z5, som feila på EU-kontroll pga. manglende justeringsmulighet for tåkelyktene/ løse tåkelykter. Verkstedet har regna på skifting av tåkelykter, men jeg ser nå at lyktene er i orden, klipsene er intakte. Jeg mistenker at noen har knekt festet/ braketten som skal sitte i støtfangeren, ved skifte av lyspærer, på BEGGE sider. Grunnen til at lyktene ikke falt ut heter Sikaflex. Jeg vil helst slippe å skifte hele fremre støtfanger, og ønsker å finne ut om jeg kan lage et feste selv, med f.eks. 3D-print eller tynnplate, som kan skrus inn i plasten. Er det noen rause sjeler her, som kan skaffe bilder av intakt lyktefeste, og gjerne noen mål? Legger ved bilde av innfesting, mot midten av bilen. Jeg bidrar gjerne med mer info, bilder etc. Link til riktig del på Autodoc, OEM-nummer på lykta er 1Z0941702C, eventuelt 1Z0941700C
 15. Valdresmann

  Skoda connect

  My Skoda app til min helt nye Enyaq fungerer ikke. Sier at den er aktivert, men overvåking av bilen fungerer ikke. Skoda sliter med feilen. Noen tips?
 16. Hei Godt folk. Da har jeg løst det. CanM8 monteres nede til venstre for pendalene. I øverste til høyre connector med (lilla farge ring) så bruker du kabler etter CAN vedlagt bilde. Canm8 kan monteres like overnfor med litt dobbelsidig taip eller lynlim. Fargene stemmer med kabeldiagrammet men ikke pinning på bilde nede til høyre i diagrammet.
 17. Hei. Har du funnet noen gylden middel vei her ? Jeg har litt samme problemet. Jeg har forsøkr og koble den til rett iOBD2 men får ikke kontakt med styreenheten til lys. Alle gode ideer tas imot med glede.
 18. Får ikkje synkronisert etter batteriskifte. Kva gjer eg då feil?. Skufte batteri, så vri om nøkkel i dørlås...
 19. Hei! I min Skoda Octavia Elegance 2014 styrer infotainment seg selv om dagen. Radioen virker litt på hver stasjon ettersom den flytter automatisk til ny stasjon. Mobil blir ringt opp automatisk om jeg går til telefon., da den som ligger best til på skjermen eller sist brukte. Når jeg går inn for å sjekke instillinger er det vanskelig å aktivere rutene jeg har trykket på. Jeg har berre skrudd av anlegget.
 20. Oppdatering "sluring clutchen " lekasje under girkassen. Nu har jeg fått svar på hvorfor det lekker olje fra girkassen, den er nu demontert å det viser seg at, en fjær fra clutchen har løsnet og denne har over tid gnagd hull i girkassen. Merket en svak vibrasjon i bilen "men tok ikke dette som noe tegn på girkasse feil" clutchen har fungert helt ok både før å etter oljelekasen" . Dette medfører at jeg må ha "ny/brukt" gerkasse. Så til Dere som kommer borti "vibrasjon" i bilen , Så kan det være at dette er et forvarsel. Heldivis så berget jeg svinghjulet. Dette blir en DYR reperasjon :-(. Ny.......Girkasse ,clutch, + en del kosnader i arbeidspenger til vergstedet.
 21. Hei, Her er jeg litt usikker. Men, tror det har noe med vekt og maks vekt forran og bak på bilen. Er vist nok noe med at vekten er så og så mye høyere på ene aksling i forhold til andre akslingen. Så ser jeg noen har nevnt noe med rekkevidde blandt annet.
 22. Hei. Noen som vet hvorfor det blir brukt ulike dekk dimensjoner framme og bak på en enyaq iv80x?
 23. Jeg hadde samme problem på min 2017 Octavia TSI DSG da den hadde gått ca 30 000. Det inntraff ikke så ofte og forsvant ved å stoppe og starte igjen. Men så en dag hjalp ikke dette. Jeg fikk kjørt og parkert, og testet reversen, og feilmeldinga stemte. Den kunne ikke kjøres i revers. Ringte min Skoda-forhandler og fikk beskjed om å komme med bilen, helst omgående. Jeg tok bilde av feilmeldingen, heldigvis. De hadde bilen inne i mange dager og feilsøkte og prøvekjørte men ingen feilmelding da og de fant ikke årsaken til problememet. De løste problemet med å skifte kassa, til en helt ny en. Faktisk uten noen form for krangling!👍 😃 Den nye kassa har nå oppført seg eksemplarisk i 50 000 km. Jeg mener å synes at bilen ble sprekere med den nye kassa så mulig den gamle var født med feil ? Det vites fortsatt ikke hva feilen skyldtes. Mine tilfeller oppsto ved kortere kjøreturer.... Lykke til
 24. Hei alle, Jeg har deaktivert facebook innlogging og registrering da facebook har begynt å kreve firma attest osv, for å bruke dette. Da skodaforum.no er drevet på frivillig basis av privat person, så har man ikke noe slikt. Beklager så mye. Marius
 25. hei Hadde en diagnose på bilen etter att motor og glødelampe lyste, bilen drar dårlig. fikk beskjed om att lamdasonde før katalysator måtte byttes, gjorde det og startet, da kom partikkelfilter opp sammen med motor/glødelampe, bilen drar fortsatt dårlig. noen som har peil? Mvh Morten
 26. Regner med at du har samme løsning som i min Enyaq Coupe RS, og der får du kjøpt en som settes i midtarmlene bak. Originalt fra Skoda. https://geparden.no/products/VAG3V0061129
 27. Kjøpte en billig trådløs modul på aliekspress som har funket veldigt bra, enkel og billig løysning for å få de trådløst
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...