Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Har hatt min Superb 2016 inne hos NAF for garantiutløpstest. (runder snart 100.000km..) Resultatet var ok, bortsett frå det eg allerede visste, nemlig bittesmå bobler i lakken ved overgangen hjulbue/støtfanger bak. Begge sider. Altså rust. Bilen vart understellsbehandla med Dinitrol før eg henta den ut som ny. Har blitt vaska og polert forh.vis jevnlig, men det er jo alltid ei utfordring om vinteren. Er spent på svaret frå forhandler , når den skal inn for vurdering. Er for meg ei opplagt garantisak, men om det blir avslag på reklamasjon, blir det bråk. I tillegg er bokstavar og symbol på blinklyshendelen blitt borte/slitt vekk. Det og er uvanleg tidlig. Andre med tilsvarande erfaringar?.
 4. Skoda Don't Connect.. Da var det nede igjen da. Virker som det er helt bingo om det fungerer eller ikke om dagen. Synes det er smått utrolig at et stort konsern som Volkswagen ikke klarer å få orden på dette.
 5. Hei, Om nivået er langt under anbefalt, så ville jeg tatt kontakt med forhandler for å sjekke opp hva som skjer. Det er jo ikke rimelig å risikere bilen pga slikt.
 6. Last week
 7. Hmm! Samme feilmelding her, i dag, med samme Kodiaq- modell.... Sjekka, og må etterfylles, ja. Langt under anbefalt nivå.. Tør ikke kjøre den, nei! Må gå til jobb i morgen, da🙁
 8. Det er hva jeg går rundt å tror også. En kompis sliter med det samme problemet nå, etter 30000km service er girkassen hans helt lik. Har ikke fått noe svar fra Møller om det er en oppdatering av girkassen de har utført. Takker uansett for svar.
 9. Her høres det ut som et spjeld som fører varm/kaldt luft har hengt seg opp. Altså at spjeldet ikke åpner eller lukker seg og at det istedenfor varm luft, kommer kald luft.
 10. Nei, det stemmer at det ikke er skifte av DSG-olje før 60.000 km eller 3 år. Det høres litt merkelig ut, jeg har egentlig ingen idè om hva det kan være. Det eneste som dukker opp i hodet er om du kanskje har fått en oppdatering på DSG-kassa, som gjør at den nå oppfører seg annerledes. Ikke mye til hjelp, men det er det eneste jeg kan komme på akkurat nå.
 11. Nei, tror ikke det. 30000km service var det vel. Tror ikke de bytter olje i girkassen før 60000km.
 12. Hva slags service hadde du på bilen? Er det slik å forstå at du byttet DSG-olje på denne servicen?
 13. Tja, min 4 mnd gamle Superb hadde service for noen dager siden. Etter det har den giret ned til 6 gir i tide og utide. Ekstremt irriterende å forholde seg til og ett slit på langkjøring. Noen som har opplevd det samme? Hører også en lav mekanisk lyd ved det minste gasspådrag etter servicen.
 14. Høres ikke bra ut i disse tider... hva slags verksted har du brukt? Om du ikke var hos merkeverksted, ville evt tatt turen dit, med diagnose osv.
 15. Oppdager at vindusvisker ikke virker. Bilverksted klarer ikke finne ut noe og det eneste de fant ut er at viskermotor fungerte da de målte dette. Bilen er en Skoda Fabia 2010 mod. Noen som har erfaring med dette?
 16. tronna

  Nye Octavia

  Jeg synes helt klart den har fått et designmessig løft, mulig fordi den ligner mer på Kodiaqen http://www.bilnorge.no/artikkel.php?aid=52611 Tror faktisk jeg liker denne bedre enn superben, og det er vel første gang jeg har kunnet si. Men må jo selvsagt få sett det i butikken. At Superben har mer plass og comfort er jo en annen sak, og en helt annen diskusjon.
 17. Hi.Jeg for problem med klimaanlegg bak som kaster kaldt luft selvom jeg justerte dem på 30 grader nak.foran virker helt greit men bal både på guøvet og midten kaster kaldt luft.Er det noen som har peilonh på det?
 18. Hei, Jeg har enn Octavia Scout 2018 model, hvor radioen har begynt å spørr om PIN kode? Jeg skriver inn enn random PIN også star det "vent litt" eller.no så skjer det ikke noe mere... så jeg skrur av og på radioen og da kommer den opp igjen og fungerer helt fint uten å spørr om PIN kode igjen.. Se vedlagt bilde. Hva er dette for noe ? er det tyveri sikring vist spenning har vert borte eller.no ? Tusen takk for innspill.
 19. For all del, beklager så mye at jeg informerte et nytt medlem om hva som kan skje om koding går feil, eller blir gjort av noen som ikke har den rette kunnskapen. Men den informasjonen er det jo bare Møller/VAG selv som kommer med, så da er nok det ikke så viktig å ta hensyn til............. Problemet er jo at merkeforhandler ikke koder lenger, fordi de ikke har lov til det, etter hva de informerte meg om i sommer når jeg ville kode bort det jeg nevnte over her på den nye bilen jeg hentet da, men det kunne de som nevnt ikke gjøre. Det var svaret de fikk fra fabrikken når de la inn en bestilling på nye koder til min bil for at de skulle bli lagret i bilens programvare og ikke bli slettet ved neste service.
 20. Guest

  Varsel «Dør åpen»

  Få din lokale forhandler til å kode for deg hvis du ikke kjenner noen med diagnoseverktøy. Blir det gjort riktig har det ingenting å si for nybilgarantien. Men det er tydeligvis veldig viktig for vedkommende over her å skrive det i hver bidige tråd når det er snakk om koding.
 21. Hei, Multi funksjons skjermen min er blitt helt hvit. Noen som vet hva feilen kan være? Eventuelt hvilken sikring som Går til den? Har prøvd å koble fra batteriet. Funka ikke...
 22. For de som er interesserte så sender Skoda live på youtube, i forbindelse med premieren av nye Octavia IV. Sendingen starter kl. 19.00. https://www.youtube.com/watch?v=VFHgFfeYZQ8
 23. Det har ikke vært noen problemer med å ha kontakt med bilen siden serveren ble friskmeldt for min del, men jeg må legge til at jeg heller ikke har gjort noe annet enn å sjekke at det er samarbeid mellom bil og app. Når jeg gjorde et forsøk på å aktivere park.varmeren i går så fikk jeg samme meldingen som du skriver om her @Core2Duo, men for meg så løste det seg etter at jeg logget ut/inn av appen 1 gang. Det tok litt tid før alle systemene var oppegående etter den innloggingen, og det som tok lengst tid var park.varmeren, men den startet via appen etter en stund og siden det så har det fungert for min del.
 24. Marianne

  Dobbelt hundebur

  Leter etter dobbelt hundebur til Skoda Kodiaq. Alle de mest brukte som 4Pets og Trixie ser ikke ut til å passe 😕 Noen som har noen gode tips? Har en Gordon Setter og en Keeshond, så en stor og en mellomstor hund. Skulle gjerne hatt de med meg på en trygg måte. Andre gode forslag tas imot med takk 😇
 25. Er det fortsatt trøbbel? Jeg prøver å planlegge parkeringsvarmeren, men jeg får bare beskjed om "ingen forbindelse til kjøretøyet".
 26. Etter hva jeg har sett av bilder både tidligere og nå i de siste dager, så må jeg si at den nye Octaviaen ser meget flott og interessant ut, nå er ikke min bil mer enn ca 3 mnd gml, så det blir ikke bytte for meg de første dagene i hvert fall Men det skal bli veldig morsomt å se denne live, for den virker både større og mye spennende i designet, og det er vel heller ikke å legge under en stol at det trengs. Bakre del/karosserimessig av nåværende Octavia har jo mer eler mindre sett lik ut siden den kom, spesielt om en ser den i profil. Joda det er små forskjeller om en gransker litt nærmere, men veldig spennende er den ikke. Så jeg ser virkelig frem til en ny og mer moderne utgave av Octavia, for som @BGB også skriver, det er jo Skoda sin mest solgte bil og uten tvil den viktigste. Hva som skjer etter at Vission Vl kommer er det jo vanskelig å forutse, men Octavia vil nok definitivt være den mest solgte Skoda modellen i flere år fremover også vil jeg tro........ Så her håper jeg virkelig at de treffer med både drivlinjer, design og plass
 27. Dessverre så er det ingen måte å deaktivere hverken lyd eller varselet om åpen dør i bilens menysystem. På min Superb får jeg også varsel om at bilen går på tomgang når jeg åpner døra, det elektriske håndbrekket blir aktivert/dratt til om en forsøker å flytte/rygge bilen når døren er åpen, jeg får også et varsel både i dashbordet og med lyd om at bilen ikke har kontakt med nøkkelen når jeg går ut av bilen med med nøkkelen i lomma (KESSY). Får også lydvarsel om jeg åpner bakluka med nøkkelen eller knappen i dashbordet, alt dette kunne jeg gjerne tenkt meg å fått kodet bort, men verkstadet gjør det dessverre ikke. De sier at de ikke har lov til det, og da kan jeg bare ta deres ord for det. Jeg vet at det finnes andre muligheter også, men det er jeg ikke interessert i pga nybilgarantien, men det får selvfølgelig være opptil enhver hva en gjør der.
 28. Guest

  Varsel «Dør åpen»

  Ja dette har irritert meg lenge, utrolig slitsomt om man vil feks åpne døra under rygging. Det går garantert an å fjerne dette i software men har ikke undersøkt dette noe nevneverdig. Kjapt googlesøk, mulig denne fungerer: Ignition active message actuator. Change from "Driver door only" to => "No display" Modul Instruments 17 (i Adaptations)
 1. Load more activity

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...