Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. hei! Vet noen hvordan man bytter ruteheis? (Høyreframdør)Evt tips om en video som hviser hvordan man gjør det?:)
 3. Vet noen hvordan man bytter ruteheisen på høyre passasjerdør? Finnes det noen videoer som viser hvordan det gjøres?
 4. Today
 5. Hei. Har en Octavia 2013 hvor tanklokk motor har begynt å fuske. Noen som veit hvor jeg får tak i denne? Har også klart og rote bort nøklene til tilhengerfeste. Får man tak i nøkler eller bytte lås? På forhånd takk Kenneth
 6. Yesterday
 7. Når du sier belastnig, mener du å drege henger/vogn eller å kjøre tom bil opp en bakke? Skal jo uansett ikke så mye til før han girer ned.
 8. Jan Ståle

  Canton

  Hei. Mulig dette er tatt opp før, men finner det ikke noe sted. Er det noen her som har byttet sub i Canton anlegget? Synes det er litt lite "trøkk"! Å hvordan kommer man til subwooferen? Eller er det forsterkeren som er for dårlig?
 9. Om man kjører i eco mye anbefaler jeg ikke så lave turtall med belastning. Alt under 1300 omdreininger med belastning er hardt til svinghjul. Å i eco vil den alltid gå på så lavt turtall som mulig.
 10. Hei, min er 2018 - dvs første utgave etter facelift Hvis din har motorbrems er jo det mye bedre
 11. Jeg har hatt samme problemet noen måneder. Ber meg taste bruker-PIN gjentatte ganger hver gang jeg starter bilen. Er fryktelig irriterende. Kan det ha noe med Skoda Connect å gjøre? Jeg fjernet brukeren min fra innstillingene i bilen, men det hjelper ikke. Er det noen som har en løsning på dette? Hadde vært veldig takknemlig for det.
 12. Last week
 13. Mener du frislipp av kassa når du sier ingen girbrems? Får vertfall ikke noe frislipp på min i ECO. Hvordan model har du? Har nettopp kjøpt Octavia, er ikke kommet helt inn i hjernen til bilen enda 🤪
 14. Hei. Jeg og samboeren har bestemt oss for å kjøpe Scoda Octavia som ny (brukt)familiebil og trenger hjelp til å velge rett bil. Ser det er mye gode diskusjoner her inne og håper noen kan sende oss i rett retning. Har ikke eid VAG på flere år (sist en '03 Passat i 2015) så er ikke kjent med de nyere bilene. Litt om oss og vår bilburk: - Vi kommer ikke til å bruke bilen dagelig siden jeg har firmabil og hun sykler eller reiser med buss til jobb. - Noe kjøring til butikken og fritidsaktiviteter i uke dagene og en tur til hytta i måneden i snitt, pluss en bilferie på sommeren årlig. - Vi kjører sirka 12 000 km årlig. Våre ønsker: - Stasjonsvogn, isofix, hengerfeste og takrails. - Generelt er en godt utstyrt bil ønskelig siden detter er en bil vi ser for oss å eie over 5år. - Bensin motor(1,8 TSI?) siden vi kjører mest korteturen i byen. - Ikke firehjulsdrift. - Helst automat. - Hva er kjente feil på disse bilene? - Hvilke motorer (bensin og diesel) er de mest driftssikre? Har hørt 1,4 TSI kan være litt problematikse. - Hvilke girkasser (manuell og automat) er de mest driftssikre? Problemer med DSG? - Hvordan er driftskostnadene på disse bilene nå de har passer 110 000km ? Setter pris på alle råd og tilbakemeldinger! 😀 - Henrik
 15. Tror det går greit med partikkelfilter, men selv droppet jeg ECO da ingen girbrems og mye av og på for girkassa. Jeg bruker individuell med standard oppsett for girkasse og sport for ratt
 16. Hei. Noen som har fått til å styre 12v uttaket med tenningen i stedet for at det står strøm på den hele tiden?
 17. Er det noen som har forsket på hvordan kjøremodus som er best å bruke? Er det noen fare for at motor/partikkelfilter blir tett om man kjører konstant i Eco? Blir litt småkjøring, men kjører 3 timer til/fra jobb hver 14.dag Octavia lll 2l. 150 TDI 4X4 2018 DSG
 18. Hei. Har siste tiden fått opp "keyless defekt" i displayet på bilen. KESSY virker heller ikke på noen av dørene. Superb stv 2014 Noen som har opplevd det samme og har en formening om hva som kan være feilen? Og evt kostnad for å fikse? Bruktbilgarantien min har akkurat gått ut..
 19. 6 (!) måneder, inkludert corona stengt fabrikk... går nok fort 2-3 måneder ellers
 20. Gratulerer med ny bil 👍 Jeg går og venter på min Superb Sportline 2020. Hvor lang leveringstid hadde du?
 21. Fikk min nye Superb L&K (272hk) - Sedan, i dag. Gledelig overraskelse var at Skoda har funnet ut hvordan de kan montere ryggekamera uten bakvisker, og hadde tatt med dette i L&K versjonen. ACC er også oppdatert med automatisk regulering ved redusert fartsgrense (prediktiv fartsregulering). 2020 facelift++, nice.
 22. quattrokim

  Chippe

  Har ein 2016 Octavia med samme motor og girkasse, denne hadde eg i 3 dager før eg fekk den tuna med Revo software på motor og girkasse. Er det verdt det? Ja. Bilen blir noko heilt anna å køyre og er faktisk morsom å bruke no. Kan ikkje svare for drivstofforbruket før chipping men hadde meg ein tur på 102 mil i går (15 timer i bilen) og der havnet eg på eit snittforbruk på 0,62 liter på mila med snittfart på 72 km/t. Mykje bruk av acc og ingen utprega økonomikøyring. Sett ein del som meiner at denne motoren bruker mykje bensin men eg er positivt overrasket faktisk.
 23. Hei! Til forrige Octavia hadde jeg takboks av typen Thule Pacific 700 og et takstativ Mont Blanc (standard rektangulær fasong - type plystrestativ). Til Kodiaq'en tenkte jeg at jeg i hvertfall måtte oppgradere stativet, så jeg har montert et Thule Wingbar Edge. Dette er såpass bredt, at den "kloa" som skal slutte om stativet ikke går rundt på samme måte som tidligere (naturlig nok). Jeg syns det ser litt rar ut, men boksen sitter tilsynelatende godt fast.. Noen som har en formening om dette er et problem eller ei? Har noen brukt andre Thule bokser med dette stativet og tilsvarende feste? Finnes det en annen "festeklo" til denne type stativ? Vurderer å bare oppgradere takboksen, men det finnes jo også morsommere ting å bruke penger på i ferien..
 24. Earlier
 25. Hei, som dere sikkert ser så har jeg en RS jeg kunne tenkt meg nye felger på. Det jeg lurer på er hvor brede jeg kan ha, men fortsatt vær innforbi lovverket. Originalt står det 19x7, 5 et51. Jeg vet jeg kan ha ned til et 45, men er det plass til eksempelvis 19x9,5 bak og 19x8,5 fremme med et 45? Hjulene sitter lenger inn i hjulbuen bak. Noen som har erfaring med dette
 26. Den e god👌 Takk for svar😃
 27. Stemmer, takk for svar folkens! Jeg er nok bare litt vant med "tredjepartsverksteder" da jeg inntil nylig hadde en gammel bil. De sa de sjekket forstilling og bremser også, så det er da noe.
 28. Har aldri hørt om dette jeg heller, fra det jeg har lest på nettet og hos Westfalia, er det kun snakk om ledningsnett og programmering. Tror jeg skal ta kontakt med Skoda i Tsjekkia for å få dette bekreftet. Takk for svar uansett!
 29. At det kreves ekstra kjøling til motor for enkelte motorer var jeg ikke klar over, så det var helt nytt for meg, så der har jeg ikke noe kunnskap i det hele tatt. Men da må det jo være det merkeforhandler har i sine papirer at kreves for din bil/motor, men som sagt, dette har jeg ikke kunnskap om, så der har jeg ingen tips/forslag å bidra med dessverre........... Jeg har derimot hørt om flere som har måttet montere oljekjøler på DSG kassa for at montering av hengerfeste skal kunne godkjennes som nevnt, men nå er jo ikke det tilfelle for din bil heldigvis.
 30. Bytt olje på DSG kasse, bytt olje på Haldex og bytt også olje på både fremre -og bakre diff, samt rens av sil på Haldex. Enkelte ting her er ikke en del av serviceprogrammet og er noe en spesifikt må be om at de gjør ekstra (mot ekstra betaling selvfølgelig), og det er faktisk ganske viktig at gjøres for å ikke få fremtidge problemer med 4x4 systemet. Om du har panoramasoltak, så bed dem også rense dreneringskanalene til dette, for det er heller ikke en del av serviceprogrammet og vil kunne gi deg vannlekkasje om de tetner. Følg også litt med på evt «lakkbobler» som kan indikere «zinkslipp», skal du få dekket noe slikt på garantien, så kan det ikke ha gått hull på «lakkboblene». Ellers blir det meste fulgt godt opp om du følger bilens serviceprogram
 1. Load more activity

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...