Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

 1. Siste uke
 2. Kan ikke finne spesifikasjon/produsentfrigivning til denne bilen. Noen som vet hvilken girolje denne skal ha?
 3. Litt sent kanskje. Skiftet alle på 2017 mod. (elektronisk parkbrems). Fikk presset alle foruten høyre forhjul fra hverandre. Kjøpte en "Feilkodeleser VGA + ODB-II" 599,- på Jula som løste ut stemplene.
 4. Tidligere
 5. Skifta nytt batteri i dag etter 8 års bruk av gammelt. Skifte var lett, men de samme feilmeldinger dukker opp slik som beskrevet. Tenkte på å nullstille til fabrikkinstillinger i menyen for å sjå om det hjelper, men sjekker nettet før eg gjer det om det er andre løsninger...:-)
 6. Jeg er høy, min kone er betydelig lavere. Når hun har brukt bilen og jeg skal bruke den er setet så langt fremme at det er vanskelig å komme seg inn. Jeg må inn og trykk ned bremsepedalen for å kunne logge meg på. Er det mulig å justere det slik at setet går lenger bak når hun forlater bilen?
 7. TomErik

  Gearkasse

  Hei Skal bytte clutch og svinghjul på min Octavia 2013 1,6tdi 4x4. Noen som har erfaring med jobben? Hvordan er selve gearkassen og fordeling til bakhjula? Hva må løsnes her? Må traversen ned?
 8. Alocaal

  Hva er dette?

  Hei, jeg er ny her og har noen spørsmål angående Skoda Octavia 2002, 1,6l bensin. Hva slags slange er det jeg har ringet rundt på vedlagt bilde og eventuelt hva trenger jeg for å reparere det? takker på forhånd :)
 9. Svakt batteri? Fikk denne og "Batteriet lader ikke" når dynamoen døde.
 10. Hei, jeg har hatt lyst på cruise control på min Skoda en stund nå, men fra det jeg har sett så blir det for mye for meg å gjøre selv. Er det noen i Norge som kan installere og programmere opp dette, eller noen som vet om Skoda tilbyr å installere det? En ca. pris på dette hadde også vært veldig fint 😅
 11. Søk på "briskoda.net"..masse skodatips der
 12. Batteri og sikring var ute i lang tid. Skal prøve det andre tipset. Takker for det. Finnes ingen logikk i at den ikke aksepterer å skifte språk igjen . Heller ikke at all lyd og handsfree er blokkert. Så du har lest et sted at noen har opplevd det samme ? Trodde flrst det var en tysk hevn etter krigen. 😁
 13. Når du koblar vekk batteriet/tar sikring, må du vente eit par minutt før du koblar til igjen . Leste og ein plass at du kan holde inne "eject" kanppen til cd I X antall sek. for ein slags reset. Og har du minnekort , ville eg kanskje prøvd å ta det ut, og slå på uten det inne. Men er har ikkje prøvd dette sjøl. Edit: Er visstnok knappane "< , > og eject"
 14. Ja vi fant flere men beskrivelsen i manualen er jo håpløs. Koblet fra batteri også men ingen forskjell. En i Skoda mente systemet trengte oppgradering men det er jo bare et salgstriks. Software endrer seg ikke slik vare fordi det må oppgraderes. Da ville man fått melding om at det må oppgraderes
 15. Det er meir enn 1 sikring til radio, tippar eg..
 16. hei, jeg hadde samme varsel, det viste seg at klipset i olje sensoren hadde kommet ut av stilling, klipset det på plass og alt ble ok igjen
 17. Hei. Har kjøpt oss en Kodiaq 2021 mod. Den har el.stol med minne. Trøbler med og få ordnet så setet går i riktig innstilling ved opplåsing. Har prøvd mange forsøk og byttet mellom meg og fruen som hodesbruker. Står dårlig beskrevet i instruksjonsboka. Er det noen som har erfaring med dette og evt. gode tips.
 18. Skoda superb 2014. Helt uten foranledning skiftet multimediasystemet seg til tysk språk. Kan ikke endre til norsk. I tillegg har systemet fjernet all annen set-up så nå virker ikke handsfree, of all annen lyd er borte. På skjermen som er fryst står det kjente tyske utrykket " Die gewunschte Sprache wird geladen". Men det skjer ikke. Har vært hos Møller i Oslo som ikke har time før 16 Mai. De kjente ikke til problemet, men jeg fant her på forumet at det samme hadde skjedd en dame i 2018 og hun fikk tips om å ta ut sikring og sette inn igjen. Ser ikke ut til å endre noe. Noen som kjenner til problemet og eventuelt har en løsning. Aner ikke hvorfor bildene blir opp/ned. Har forsøkt å snu de.
 19. Fest seteselen igjen før du forlater bilen. Nøkkelen blir i bilen.
 20. Hei. Har en skoda Octavia 2010mod med standard støtdempere. hvordan er det å bytte over standard støtdempere fra en vanlig fram hjulstrekker til en 4x4 Octavia, samme modell? Hvordan blir det på en årskontroll av bil hvis det er standard oppsett på bilen enn originalt? Takker for gode råd og svar fra dere!
 21. Hei! Bilradio vil ikke alltid skru seg på, og ofte så dunker det i alle høyttalerne. Forferdelig bråk. Ofte står den å blinker. Noen som har vært borte i dette? 2012 Superb. Mvh Pål
 22. Det er knirk på opp og ned, gjerne når man kjører over fartsdump.
 23. Har du sjekka her? https://updateportal.skoda-auto.com
 24. Knirk er vel gjerne pga.defekte bærekuler,.stabstag e.l. Er det knirk ved opp/ned eller ved sving?
 25. Yeti campingprosjekt. Kjøpt i 2017 og fant en franskmann som hadde bygd bagasjebunn og seng(ca.195cm liggelengde.) Måtte bare prøve 😂. 5 året nå som camper. Funker knallbra! Høy, kort Thuleboks tar mellomstore smartkasser. Markise 2x2,5m. Biltelt fra Outwell om vi skal bo lengre et sted. Bistår gjerne med tips om noen vil prøve.
 26. Er det mulig å fortsette å la musikken være påslått etter at bilen er forlatt? Noen ganger en fordel, hvis kona eller unga sitter i bilen.
 27. Hei. Det var en feil i radioen- Forsvant når jeg satte inn ny radio.
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...