Gå til innhold
Til våre gjester! Les mer... ×
 • Bli medlem

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I dag
 2. Kodiaq6011

  Felmeldinger OBD

  Jeg mener til sylinder 1 sensor 2 sitter bak. Men gi meg vin nr til din bil så kan jeg sjekke opp for deg. Evnt så kan du se den fremre sensoren følg kabel og ta ut kontakt. Sjekk om du får feilmelding. Hvis ikke så er det den du skal bytte. Hvis det kommer en annen feilmelding så er det bakre.
 3. Kodiaq6011

  Adaptiv Xenon Tuller

  Du trenger å kode inn nye lykter slik at bilen kommuniserer med dem. Er du i oslo så kan jeg hjelpe deg med innkoding.
 4. Kodiaq dcc Comfort= veldig slapp og vimsete fjæring. best mellom 0-50 egner seg dårlig i svinger med høy hadtighet Normal= Normal fjæring uavhengig av hadtighet vil bilen oppføre seg likt under svinger og hadtighet. Sport= meget stiv fjæring og ukomfortabel. Best på hatighet over 70. Helst motorvei. Sitter klistra fast til veien.
 5. Kodiaq6011

  Mista firehjulstrekk på Skoda Superb

  Det kommer feilmelding men ikke synlig for eier. Må til verksted for diagnose. Men mest dannsynlig pumpa som har tatt kvelden. Det vil komme frem på diagnose hvis problemet ligger der.
 6. Komlo

  Mista firehjulstrekk på Skoda Superb

  Eg forstod i alle fall ingenting. I dag har eg firehjulstrekk igjen! No forstår eg endå mindre🙂 Eg køyrde ein liten tur med bilen i formiddag, og då var det ingen problem å koma seg opp bakkane. Ingen hjulspinn.
 7. PaulusA

  Etterfylt kjølevæske - grunn til bekymring ?

  Dette skjedde meg på Octavia 2018 også, etter ca 20.000 km. Møller innrømmet at det hadde skjedd iblandt grunnet sløvhet fra fabrikken. Har ikke kommet opp slik melding senere, har nå kjørt over 75.000 km.
 8. Skavdal

  Adaptiv Xenon Tuller

  Nei ble lakt bare 1 kabel der som går til relee'et men skal se etter... tokk av batteri igår i 15 minutter skal sjekke hvordan resultatet ble ikveild nå Takk for svar !
 9. Marius

  Mista firehjulstrekk på Skoda Superb

  Ja, feilmeldinger ville vært naturlig. Men, virker som om haldex systemet ikke gir noe form for feilmeldinger, etter hva jeg skjønner på mange andre. Ihvertfall ikke som er synlig for den vanlige mannen i gata
 10. Komlo

  Mista firehjulstrekk på Skoda Superb

  Eg var redd for at eg må rett på den lange vegen til forhandlar. Litt merkeleg at det ikkje kjem opp noko feilmelding når slikt skjer.
 11. Marius

  Mista firehjulstrekk på Skoda Superb

  Ser på facebook og her at mange sliter med dette i vinter, her må du nok bare ta en tur til forhandler for å feil diagnose. Kan være du trenger en software oppdatering, eller så kan det være at haldexpumpa har tatt kvelden... Men, Som sagt. Jeg ser det er veldig mange denne vinteren som har trøbbel
 12. I går
 13. Hei! Min første tråd på dette forumet, som eg ikkje visste om før i dag. Eg har 2014mod Superb stasjonsvogn med 170hk diesel, automatgir og firehjulstrekk (eg lurer på om det er Haldex 4 på denne modellen, men er ikkje sikker). Problemet: I dag kom det mykje snø og var glatt. For først gong opplevde eg å ikkje koma meg opp bakken til huset mitt. Det viste seg at firehjulstrekken ikkje kopla seg inn, og eg berre spant på framhjulene? Nokon som har tips til kva som kan vera årsaka, og evt. løysinga? Litt frustrerande å ikkje koma seg fram no.
 14. ChristianO1989

  Adaptiv Xenon Tuller

  Du har ikke lagt no kabler i klem som hindrer den i å flytte seg opp? usikker på åssen det ser ut ved lykta, men verdt å sjekke :)
 15. Skavdal

  Adaptiv Xenon Tuller

  Heisann, jeg har en Skoda Octavia 2012 L&K utgave. Der jeg har Adaptiv xenon, ikke BI-xenon, derav jeg ville sette på Hella Comet 200 xenon lykter på den. Satte på lyktene koblet meg på signalkabelen på V.S hovedlykt, etter dette oppstod det et problem. Høydejusteringen på V.S sluttet å fungere etter dette sidevegs går fint men ikke opp å ned, Ingen feilmelding i dashbord. Takker på forhånd for alle svar. Mvh Stein Skavdal
 16. sletto

  Etterfylt kjølevæske - grunn til bekymring ?

  Ville ikke vært bekymret. Mye som skal sette seg på nye biler. Men blir det et mønster, ville jeg fått det sjekka litt nøyere.
 17. hei, har en 2018 Kodiaq TDI som snart er et år gammel. Denne uka fikk jeg en feilmelding om at det var lavt kjølevæske nivå, sjekket og helt riktig det var lavt. Etterfylte mellom 0.5 og 1 liter og da var alt i orden. MEN gir dette grunn til bekymring ? Snakket med Møller Etterstad verksted og de sa dette var normalt.... mvh Runar
 18. Hei, Har lastet ned til Amundsen, så da kan det være at jeg må ha et originalt kort.. Det er i tilfelle rart, men jeg får høre med de på Møller. Ordner seg nok til slutt Var på tur nå i jula og hadde vi fulgt GPPS'en tror jeg neppe vi hadde vært hjemme enda..
 19. Siste uke
 20. Hei, noen som vet hvor sikringen til varmevifta sitter? Har funnet sikringsboks, (til venstre side ) men klarer ikke og lokalisere rett sikring...Noen som har tips om evnt. nr./farge på den? På forhånd takk
 21. Ja okey, beklager da var jeg vel litt kjapp der, for har columbus ja
 22. Jeg har aldri gjort dette med Amundsen selv, har bare forholdt meg til hva som blir sagt på briskoda, skodacommunity.de, forhandlere. Der sier dem at, har man Amundsen Navi, må man bruke originalt SDKORT. Men, om du har en annen opplevelse, så er jo det kjempe bra Men, har du Columbus eller Amundsen Navi i bilen din? Columbus kan du faktisk oppdaterte med uoriginalt sdkort...
 23. Har selv et helt ordinært Verbatim 32 GB class8 microSDHC og SD-adapter som jeg bruker å oppdatere med, så at man må ha "skoda SD kort" er bare tøys. Med Windows PC, går så via linken ref til her legger inn vin nr, laster ned, pakker så direkte ut til minnekortet etter nedlasting fullført (Verbatim 32 GB class8 microSDHC og SD-adapter i sdkort-usb-leser plugget i pc) Så stort nok kort Data som er ut pakket er nok noe feil med uansett, så kan bare fjernes. Pakka filene har du uansett der du lasta de ned, så bare å pakk ut på nytt.
 24. Hei, Denne linken som ligger i posten over, er vel kun til Columbus. Har du lastet ned til Amundsen fra Skoda? Om du har gjort det. Så er eneste muligheten din å bruke et orginalt Skoda sdkort. Ligger vist en egen kryptert filpartisjon på orginalkortene..
 25. Lastet ned den nyeste kartpakken og pakket ut zip'en på et "vanlig" SD-kort. Når jeg putter det i bilen får jeg beskjed om å putte i et kort med gyldige nav. data. Skjønner ikke helt det. Har også fått med meg at det må være et originalt Skoda SD-kort, men tør ikke helt å slette eller flytte dataene på det kortet som står i bilen i frykt for at de går tapt. Noen som har noen konkrete tips? Tråden det vises til er den samme man finner på nett..
 26. @Kodiaq6011: Jeg skal kjøpe meg en ny fjernkontroll til min original monterte webasto. Bilen er en octavia 2013 1,6d 1z. Jeg klarer ikke lese meg frem til hvilke fjernkontroll jeg skal ha. forstår jeg det rett at t91r, uavhengig av varenummer vil fungere? Fra møller får jeg opplyst at varenr på ny fjernkontroll er 7N0 963 511. på ebay ligger det mange fjerkontroller men ikke alle slutter på 511 . og ikke alle starter med 7N0 bildet under er tatt av klistremerket i motorrommet om det har noe å si..
 27. Halvorsen

  Felmeldinger OBD

  Har hatt en "check engine" lampe lyst gult noen dager, så jeg kjøpte en Feilkodeleser for og prøve og finne ut hva det var. Fikk følgende feilmeldinger P0130 - O2 Sensor Circuit Bank 1 Sensor 1 (denne feilmeldingen kom 2 ganger) P0036 - Heater Control Circuit Bank 1 Sensor 1 Har funnet ut at dette har med Lambdasonde og gjøre, men er usikker på hvilken av dem jeg må bytte, har to, en foran og en etter katlysator. Noen som vet hvordan jeg kan finne ut hvem av dem som må byttes?
 28. Marius

  Superb 2018 Facelift

  Har kikket endel etter informasjon anng. Superb FL 2019... Men, vanskelig å oppdrive. Det dukker nok ikke opp så mye informasjon før ute i April/Mai tenker jeg. Og det er nok heller ikke mulig å få levert bilen før over sommeren sannsynligvis som 2020 modell.
 1. Last inn mer aktivitet

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×