Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som inneholder...
Finn resultater i...

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

 1. I dag
 2. Octavia 2013. 2,0 TDI. Får opp feil på supercharge boost control module A. Max 2500 rpm og bilen går dårlig. Noen som kan vise med bilde hvor denne sitter? Evt annet som kan vere feil?
 3. Siste uke
 4. 2019 mod, har du ikke da garanti på bilen? (Hvis den da ikke har passert 100000km)
 5. Har en Skoda superb III, 2019, 4wd 190hk stasjonsvogn. bare et par ting jeg vil ha bekreftet/avkreftet. Har adaptivt understell, er det da mulig å montere støtdempere som ikke er lagt opp til dette uten å få feilmeldinger? Har Elektrisk bakluke, og demperne er ødelagt. Noen som har prøvd å montere vanlige dempere til bakluke? dette er ting jeg lurer på, da flere har sagt at dette ikke er noe problem. Men jeg har mine tvil…
 6. Hei, har prøvd å gi hjelpestart me en octavia mk3, så stoppet den under hjelpestart. Å nå kommer det ingen lys i glødelampe og ingenting skjer når jeg vrir om nøkkeln. Men når biln står litt så kommer det voldsomt tikking fra starterrelé. Har noen peiling på dette? Alt annet av instrumenter å slikt funker, å er 13 v på batteriet
 7. Tidligere
 8. Hei! jeg fant. Relativt kjapt ut at den ikke funker tilstrekkelig med automatikken. Det jeg har gjort i all den tid jeg har kjørt med ledbaren er at jeg kjører med auto lysinnstillinger, men jeg tenner og slukker baren med «tvang» altså, når jeg starter bilen så dytter jeg spaken en gang fram for automatisk langlys. Deretter en gang til, da tenner jeg ledbaren å ingen automatikk. Kommer det da bil etc i mot så dytter jeg spaken en gang til frem, da slukker ledbaren, men bilen går over til ordinær funksjon av hovedlys. Skal sies at jeg bruker XBB relé med app som jeg stiller dette inn i. Håper dette svaret var til hjelp
 9. Hei, husker ikke hvor jeg skrudde av auto fjernlys da vi har solgt vår superb. Men regner med du går inn i infotainment systemet å velger av/på slik jeg oppfatta det så skrudde fjernlysene seg av ALT for seint og jeg kunne blende de alt for lenge før de dimmet ned, anbefaler derfor å skru av denne funksjonen om du har ekstralys montert
 10. Innstillinger-> lys vil jeg anta. Evt funker svenskemetoden; dvs sette lysbryteren bort fra Auto.
 11. Skrur led baren seg av å på i sammtråd med fjernlys på auto da? Og reagerer dem rask nok? Vil ikke blende folk.
 12. Hvordan slår du av dette.. syns min og er treig av å til?
 13. 3 års eventyr er snart over, det er tid for å avslutte reisen sammen med Karoq'en, den (nesten) perfekte bilen for meg... Bilverden (og verden forøvrig) er i utrolig rask endring, og vi påvirkes mot nye trender og til andre valg. Jeg dilter etter, om enn noe haltende, er man bensin-hue så klarer man ikke helt å slutte med det.. Så en litt eldre, brukt bensiner ("mellom-rød" bakerst) får stå i garasja til de noe større kjøreoppdragene, mens den lille blå batteripakka ("bom-busteren") kommer til å gjøre mesteparten av den lokale småkjøringa. Sånn har det blitt. Savnet av Karoq'en blir nok enormt. Hjertet blør, men idag ser jeg ingen elektrifisert bil som kan ta dens plass.
 14. Hei, skal montere Lumen Helios CS20 LED. Det jeg da lurer på er om jeg må bestille styrestrømgiver (CANM8) eller noe mer i tilleg for at dette skal virke? Vil helst slippe unna og kjøpe noe ekstra vis jeg kan slippe. Mange takk
 15. Trolig fukt som har vært synderen i dette tilfellet, og har antakelig tatt livet av blinklysene. Bilen varsler heller ikke når disse slutter å fungere, dermed er det ikke sikkert at du legger merke til det med mindre du ser etter det.
 16. Erfaringene fra Møller tilsier jo at man bør ta bile av alt. Ta bilde av beskjedene/oppdateringene i tilfelle problemer… Burde selvsagt ikke være nødvendig, da…
 17. Hei! var på eu med min superb 2010, og det viste seg at blinklysene i begge sidespeilene ikke virket. Ikke fått opp noen form for varsel om at dette ikke fungerer. Noen som har tips til hva det skyldes?
 18. Har hatt samme problem selv på min 2010 mod. Kjøpte ny viskermotor på bildeler.no og har ikke hatt noe problem siden. Typisk svakhet på vag..
 19. Hei noen som har peil på hva 130000 km servicen inneholder:)
 20. Hei ! Er fersk Skodaeier, har en Superb stasjonsvogn 2011 med framhjulstrekk. Godt fornøyd med bilen så langt, men er litt spent på vinteregenskapene. Fulgte piggfrie dekk med bilen. Noen erfaringer/tips ?
 21. Denne kan bli bra med senk å større felger, har tilsvarende planer for min Octavia.
 22. Etter ca 10 uker med bilen så kan jeg trygt si at det er den beste bilen eg har hatt! Har gjort noen små forandringer på den sånn som nye vRS merker, byttet interiørlys til led, fjernet "Octavia" merket bak (er ikke fan av plast "krom"), byttet til grillramme i bilens farge, byttet til honeycombe insert grill å fjernet bakrutevisker (har og satt på svart teip på bakre skiltramme) Det kommer felger og senk til våren når jeg har bestemt meg for hvor langt ned den skal slippes. Ønsker feedback på hva som kan gjøres for å få den til og se litt mer sportslig ut. Laster opp bilder da jeg har lyst å dele.
 23. Hei! Tante har kjøpt seg en Octavia, 2011 modell, der displayet på radioen er ødelagt. Er det bare å bestille en brukt på hugger som er helt lik, eller er det virvar her med masse forskjellige delenummer, rekoding for at dette skal passe bilen osv ? Hun ønsker hovedsakelig at skjermen skal fungere PGA ryggesensoren.
 24. Maiden er fett, kul skjorte! Har du flere? :P
 25. Noen som vet hva som skjer....bilradio vil ikke alltid skru seg på, og ofte så dunker det i alle høyttalerne. Forferdelig bråk. Ofte står den å blinker. Må ta ut sikringen for å få det til å stoppe.
 26. De hadde glemt å koble til pluggen til AdBlue-dysa etter regreimbytte…. Så enkelt kan det være…
 27. Ok. Garantien er gått ut på min. Går som taxi, så prøver å finne ut av litt før jeg setter den inn så jeg slipper så lang ståtid. skal opp på verkstedet for å tappe av tanken litt nå, de mener at det kan funke, men vi får se.
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...