Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.


kurt

Medlem
 • Innholdsteller

  2
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. takk for nyttig informasjon Nå er bilen hos forhandler og jeg har informert ham at jeg vil ikke betale noen ting for rep. av bilen. Han har ikke gitt meg et klart svar ennå, han svarte bare at dem skal se på hva som er feil med bilen. Vi får håpe at det løses seg til slutt.
 2. For 2 uker siden har vi kjøpt en Skoda Octavia 2011 1.2TSI bensin aut. 3 timer senere etter at vi har hentet bilen fra bilforhandler, stoppet bilen plutselig. Bilen vil ikke gire, mistet motorkraft. Jeg måtte ringe bilbergingsbil. Jeg har ringt til forhandler med en gang om feilen, sa han bare til meg at det er ikke noe feil med bilen. En mekaniker på bilbergingsverksted har gjort en diagnose med bilen. Han fant ut at det er en mechatronic feil på bilen og det vil koste oss rundt 20 000kr for å fikse bilen. Hvem som betaler for reparasjon når sånne feil dukker opp??? Vi har brukt bilen i 3 timer bare etter at vi har hentet den. Vet ikke hva skal jeg gjøre med bilen

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om kurt

 • Rang
  Nybegynner

Personlig informasjon

 • Bil
  Skoda Octavia

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×