Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.


Kengjer

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Mirrorlink Fabia 2016

  Nope, det står ikke noe om at det ikke gjelder for bolero, som det gjør under flere andre emner i instruksjonsboka. Over er et annet valg jeg heller ikke finner, «Dataoverføring mobile enheter». Her ser man tydelig andre steder at bie ikke gjelder for bolero, som WLAN-innstillinger. Svært frustrerende!
 2. Hei, Jeg har nylig kjøpt en 2016 Fabia med bolero infotainmentsystem, og leser i instruksjonsboken at det skal være Mirrorlink. Denne kommer ikke opp sompå en app på infotainmentsystemet uten tilkoblet telefon, og det skjer heller ikke noe når jeg kobler til telefonen via usb. Har også prøvd med android auto uten hell. Er det noen der ute som vet om bilen i det hele tatt har denne funksjonen?
 3. Mirrorlink Fabia 2016

  Hei, Jeg har nylig kjøpt en 2016 Fabia med bolero infotainmentsystem, og leser i instruksjonsboken at det skal være Mirrorlink. Denne kommer ikke opp sompå en app på infotainmentsystemet uten tilkoblet telefon, og det skjer heller ikke noe når jeg kobler til telefonen via usb. Har også prøvd med android auto uten hell. Er det noen der ute som vet om bilen i det hele tatt har denne funksjonen?

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Kengjer

 • Rang
  Nybegynner

Personlig informasjon

 • Bil
  Skoda Fabia stv 2016

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×