Gå til innhold

Kengjer

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

  • Bil
    Skoda Fabia stv 2016

Kengjer sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nope, det står ikke noe om at det ikke gjelder for bolero, som det gjør under flere andre emner i instruksjonsboka. Over er et annet valg jeg heller ikke finner, «Dataoverføring mobile enheter». Her ser man tydelig andre steder at bie ikke gjelder for bolero, som WLAN-innstillinger. Svært frustrerende!
  2. Hei, Jeg har nylig kjøpt en 2016 Fabia med bolero infotainmentsystem, og leser i instruksjonsboken at det skal være Mirrorlink. Denne kommer ikke opp sompå en app på infotainmentsystemet uten tilkoblet telefon, og det skjer heller ikke noe når jeg kobler til telefonen via usb. Har også prøvd med android auto uten hell. Er det noen der ute som vet om bilen i det hele tatt har denne funksjonen?
  3. Hei, Jeg har nylig kjøpt en 2016 Fabia med bolero infotainmentsystem, og leser i instruksjonsboken at det skal være Mirrorlink. Denne kommer ikke opp sompå en app på infotainmentsystemet uten tilkoblet telefon, og det skjer heller ikke noe når jeg kobler til telefonen via usb. Har også prøvd med android auto uten hell. Er det noen der ute som vet om bilen i det hele tatt har denne funksjonen?
×
×
  • Opprett ny...