Gå til innhold

Knut Berg

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

  • Bil
    Superb

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Knut Berg sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Bakdør reagerer ikke på hverken opplåsing eller lukking. Påvirker heller ingenting da jeg kan låse opp bilen og lukke opp høyre bakdør og bilen låser seg igjen. Følgende feilkode: 01334. Right rear door control/module - J389 - No signal/connections To muligheter etter mine kunnskaper: Brudd i kabel en plass eller Defekt låskasse Hva er den mest sannsynlige årsaken? Hvis det ikke finnes flere muligheter da ?
  2. Hei. Det rimer i og for seg dette med tempen. Fra Berkåk og hjem er det stort sett nedover/flatt så kjøper den. Forøvrig ble snittet .47 fra Gjøvik til litt sør for Trondheim. Meeget fornøyd ? Vedr vibrasjoner så tenkte jeg det var greit og høre med dere som kan litt om dette. Er rimelig sikker på at det ikke har noe med dekk/bremser og gjøre. Så hvis det er enighet her om at det kan forekomme vibrasjoner i bilen ved gitt turtall/gir så stemmer mine antakelser ved at svinghjulet er synderen. Takker for svar.
  3. Hei. Var og hentet meg bil i går. Bilen ble kjørt hjem og fungerte meget bra. To spm: Når jeg nærmet meg trøndelag med den varmen som var der (4grader) la jeg merke til at tempføler sank til ca 55grader og oljetemp på ca 70. Skyldes dette at termostat ikke lukker, eller er det andre årsaker? Fikk opplyst at det var blitt hørt lyd fra svinghjul, som jeg hørte i morges. Dette må jo da byttes. Jeg opplevde derimot at enkelte ganger ved lav hastighet og høyt gir ble vibrasjoner i bilen. Dette forsvant når jeg ga litt gass. Første tanken min er jo da at dette skyldtes det slitte svinghjulet. Eller kan det være andre årsaker?
×
×
  • Opprett ny...