Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

John strømmesen

Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 1. Hei i går var jeg på vianor i tromsø der jeg kjøpte dekkene mine.. De tok av og balanserte alle hjul, ba meg ta en prøvetur...... akkurat samme rugging på bakenden som før. tilbake til vianor, de tilbød meg nye dekk. Satte på hakka green , nå har jeg kjørt 22 mil, bilen er som ny igjen ? Så det ser ut som at "hakka blue" ikke passer min bil ! Flott gjordt av vianor tromsø !! Kostet meg ikke ei krone ! takk for innspill i saken ! Nå er det å vente på haldex filteret som er bestillt på nett,som skal byttes på storservice 18.september ??
 2. Hei i dag da jeg tok en prøvetur, før jeg tenkte å bytte om på dekkene igjen, var bilen idiot igjen... ? Har bestilt storservice (150000) på Bardufoss, Sulland tromsø svarer ikke.. de sier at er filter på haldex, men «er ikke å få tak i i deres system»..... ergo bruker de ikke å bytte filter ! Men i Haldex står det bytte av olje og filter på 30000... så her må man øyensynlig kjøpe haldex filter selv.... er dette noe noen andre har svar på ?
 3. Hei ser i serviceheftet at olje er skiftet på 30000,60000,90000 og på 120000 står ingenting om filterbytte.... skal kontakte Sulland i morgen, hvis det stemmer at min Skoda har haldex 4.... så er det jo et filter der ! takker ?
 4. Hei sjåføren er en octavia 1,9 , 2009 modell service på haldex v/ 90000 km da sa de den var uten filter. Nå gått 143000 km så står vel for service (60000 km) takk for innspill !
 5. Hei Da var man kommet heim.. funderte på hjemveien om det er Haldex som lager trøbbel ! Nå har jeg kjørt med vinterdekk, og merker ingenting ! Setter på hakka blue igjen, men nå står bakdekk fremme... nå er det ingen slinger.... tenkte å bytte tilbake, men vet jo ikke om det er fremme eller bak googlet haldex , og symptomer ligner mitt tilfelle, når haldex ikke slipper skal innom dekkverksted å få tatt avbalansering, og kanskje en service på haldex
 6. Hei skal prøve med vinterdekkene, når jeg kommer til tromsø. Hadde litt urolig oppførsel på de gamle sommerdekkene (hakka green) de sto for utskifting, samt att venstre forhjul var mer slitt i ytterkant. Tok en 4hjulskontroll først, så la jeg på nye hakka blue. verkstedet i dag, kontrollerte lufttrykk ingen synlige skader på felg, men får vel prøve en ny balansering takk for tips !
 7. Hei igjen takk for alle svar på mitt problem kom inn på et verksted i Gallivarre... oppe på bukken i tre timer, ingen slark, tatt ny 4 hjulskontroll.. litt justering på vb prøvekjøring , mulig litt bedre enn før , de to flinke svensker som hold på med bilen lurte på om «hakka blue «dekkene kan være feil til octavia. De ba meg skjekke med vinterhjulene på, for å se om det hjelper .Har ihvertfall fått sjekket at ingenting er løst. så blir vel kjøring mot tromsø i helga
 8. Takk for svar. ? sjekket lufttrykk, var litt ujamt trykk, men kjørefølelsen er den samme. Er borte i luleå.. på ferie...men må vel få sjekket understellet. Ved firhjulskontrollen, var det avvik på venstre forhjul, som ble korrigert....
 9. Takk for svar ! Skal sjekke lufttrykk nå.
 10. Hei bilen begynte plutselig å spore... tok 4hjulskontroll og skiftet til nye sommerdekk. Nokia blue kjennes ut som at det er bakenden som beveger seg sidelengs. Særlig i høyresving ingen vibrasjon i ratt... hva kan d være ? tenkte på stabstag bak ? noen som kan hjelpe ?

Community Reputation

1 Neutral

About John strømmesen

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Skoda octavia 2009 mod. 4+4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...