Gå til innhold

JLafton

Medlem
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    6

Innlegg skrevet av JLafton

  1. Dette med app integrasjon mot bilen har enda ikke Vag konsernet klart. Det er altid mye tull. Har jo slik integrasjon mot E-golfen jeg har også, å det virker kunn i 25% av gangene og i tillegg er det altfor tregt. Her har dem mye å lære av feks Volvo når det gjelder integrasjon motor app.

  2. Etter å ha fått kjørt 1000km med bilen må jeg si jeg er meget fornøyd hittil. Utrolig behagelig bil å kjøre.

    Det jeg legger størst merke til i forhold til 2015 Octavia rs diesel jeg hadde er at på superben har dem lagt inn mer i støydemping. Dette har jo liksom vert litt av det skoda preget i forhold til Volkswagen at dem støyer mer. Men har prøvd ny passat også, å kan ikke si at den er mer støydempet.

    En annen ting er at Octavia rs jeg hadde var fwd og letter en nye superben som også er awd. Men drivstofforbruket ligger på det samme.

    • Lik 1
  3. På 13.8.2018 den 16.13, Frederik skrev:

    Ser du skriver at du planlegger å sende bilen til polering to ganger i året. Tenker du da en lokal bilpleier som tar noen tusenlapper for det, eller går du kraftigere til verks i form av detailing eller tilsvarende?

    Har en i nærheten som driver bilvask/bilpleie i stor skala, og er sånn sett godt fornøyd med vasken der. Men den siste runden med polering har skuffet en del. Tok ikke lang tid før bilen så ut som før de polerte den, så lurer på om jeg skal gå kraftigere til verks på en nybilpakke hos en dyrere bilpleier/detailer, eller om jeg skal la han få gjøre det. 

    Hører med til historien at jeg ikke har mulighet til vask på egen tomt, alternativet er en selvvaskehall i nærheten. Men er særs skeptisk til kosten, så har med egen svamp - men det kan jo ikke sammenlignes med en skumkanon f.eks. 

    Det som en del firmaer gjør er å bruke polish med filler i slik at ripene blir fylt igjen. Details kan være det som erstatter gjort med din bil. 

    Spør vertfall å få se hva slaks produkter dem bruker. Det er synd mange firmaer gjør slik. Men ikke rart dem kan bruker kunn en arbeidsdag på en bil da. 

×
×
  • Opprett ny...