Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

JLafton

Medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6
 1. Da fikk jeg ett trist bilde av detailer'n som bilen er hos i helgen. Under speil på høyre dør er det noe muffins etter lakkering, han hadde prøvd å gå hardt til verks, men ligger under klarlakken. Så da blir det en tur ned til forhandler å få byttet dør.
 2. Da har bilen vært en liten tur på verksted. Må inn igjen til større jobb over nyttår. Instrumentet får beskjed om full tank hele tiden, så dem må tømme tanke å nedi der å se. Ellers er jeg meget fornøyd med bilen på alle punkter. I morgen skal den få en langhelg på spa behandling 😁
 3. Da har bilen passert 3000km og første feilen er kommet. Får håpe det er siste. Tankmåler har hengt seg opp, og viser nesten full tank hele tiden. Inn på verksted på onsdag.
 4. JLafton

  App styrt Webasto

  Dette med app integrasjon mot bilen har enda ikke Vag konsernet klart. Det er altid mye tull. Har jo slik integrasjon mot E-golfen jeg har også, å det virker kunn i 25% av gangene og i tillegg er det altfor tregt. Her har dem mye å lære av feks Volvo når det gjelder integrasjon motor app.
 5. Da kom pakken fra Superskoda med nye led lykter til alle 4 dørene og innvendig bagaajeluke 😁
 6. Det gjør du vet å gå inn i menyen og går til trip i kjørecomputer.
 7. Etter å ha fått kjørt 1000km med bilen må jeg si jeg er meget fornøyd hittil. Utrolig behagelig bil å kjøre. Det jeg legger størst merke til i forhold til 2015 Octavia rs diesel jeg hadde er at på superben har dem lagt inn mer i støydemping. Dette har jo liksom vert litt av det skoda preget i forhold til Volkswagen at dem støyer mer. Men har prøvd ny passat også, å kan ikke si at den er mer støydempet. En annen ting er at Octavia rs jeg hadde var fwd og letter en nye superben som også er awd. Men drivstofforbruket ligger på det samme.
 8. I dag kom Philips led pærene i posten. Fikk montert dem og testet, det ga ingen feilmelding og ble mye bedre lys samt at dere passer mer inn mot resten av bilen.
 9. JLafton

  Produkter til enkel vårshine.........

  Men da legger du coating fra starten av 😁
 10. JLafton

  Produkter til enkel vårshine.........

  Det som en del firmaer gjør er å bruke polish med filler i slik at ripene blir fylt igjen. Details kan være det som erstatter gjort med din bil. Spør vertfall å få se hva slaks produkter dem bruker. Det er synd mange firmaer gjør slik. Men ikke rart dem kan bruker kunn en arbeidsdag på en bil da.
 11. Jeg bruker stort sett å booste opp effekten regelmessig med Koch Chemi Protectorwax i skumkanonen. 😀 Til tåkelys bestilte jeg Philips sine led pærer hos Extralys.no resten ble bestilt hos superskoda.com. Regner med det ere canbus vennlig. Men har VagCom så kan kode om. Skal nok inn med VagCom å se hva jeg kan kode en dag.
 12. JLafton

  Chiptuning

  Bare helt utav det blå? Du må vel ha drevet med slikt fra før kanskje?
 13. Man får ro i sjela av å vaske bilene 😁 Desverre er jeg redd for at den saltdritten er på veiene iløpet av natta 😩 Har bestilt meg led pærer til tåkelys, led til lys under dører og led til innvendig bakluke. Må pimpes litt denne familetralla
 14. Takker.😊 Kommer nok til å bruker sport og normal litt etter forholdene. Comfort blir for mykt syntes jeg. Jeg holder til i der skiltet er fra ja 😎 Når det gjelder emplemer så skal alt på bakluken untat logo fjernes, det samme skal L&K logoen på sidene. Måtte jo ta en vask i dag 😁
 15. Noen bilder fra en duggfrisk morgen av bilen. Må jo bare skryte av bakseteplassen, jeg er selv 197cm og sitter bekvemt bak meg selv i superben. Dette var også noe av kravet da ny bil skulle kjøpes med tanke på barnesete bak meg.

JLafton vant dagen sist November 24

JLafton hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

7 Lovende

Om JLafton

 • Rang
  Medlem

Personlig informasjon

 • Bil
  2019 Skoda Superb stv. 190Tdi dsg 4x4 L&K

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×