Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.


JLafton

Medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2
 1. I går var jeg innom forhandler og fikk lagt til varme i frontruta og understelsbehandling fra Mercasol.
 2. Vet vertfall at wv og skoda har like skjermer. Men på passat og golf er det.😊 versjon 1. Den skjermen er noe større, men svært få valgmuligheter. Skoda har fått versjonen 2 samme som er i nye polo og t-roc
 3. Når det kommer til det digitale instrumentpanelet synes jeg dette var bedre enn det som sitter i golfen vi har. Man har mye mer tilpassingsvalg enn på golf. Men det som sitter i golf er versjon 1. Ser man på nye polo som har versjon 2 er denne helt lik skoda sin.
 4. Det stemmer. Gleder meg kjempe masse.
 5. Flott bil du har. Får jo lik bil men 2019 model om ett par måneder selv
 6. Endringer på Superb 3v år for år

  Det er vel påtide å oppdatere litt medlemmer tanke på 2019 modell nå. Jeg bestilte med sort taktrekk og digital instrument panel, det var vist nytt
 7. Som jeg har sagt i andre tråder her inne driver jeg selv med bilpleie. Men slik det ligger ann nå har jeg rett og slett ikke tid å mulighet til å behandle denne bilen når den kommer Det er jo slikt det er med håndverkere skjennerelt. Får ikke gjort noe hjemme Så da blir den satt bort for å få seg en virkelig god coating fra Max Protect. Bil får først ett lag UNC V1 så ett lag UNC R 1,5. Alle 8 felger blir behandlet med UNC V1 og UNC V3. Interiøret skal jeg få tid til å behandle selv med produkter fra Colourlock. Skal også ta understelsbehandling, men får høre hvem forhandler anbefaler.
 8. Ditec Ceramic Ultra

  Det som ofte går igjen ved en ditec behandlet bil er at dem ikke er nøye nok med grunnarbeidet. Ofte er det igjen kjørespor og hollogrammer når ditec blir lagt. Jeg kan ikke si så my om holdbarhet, men er vel sånn at man må inn til rebehandling hvert år for at garantien skal gjelde. Å dette gjenspeiler seg hos flere av de større kjedene. Jeg vil heller gå til en detailer å få en skikkerlig behandling før dem legger coating. Driver selv med bilpleie, å vet at selv en ny bil fort kan ta 20-40timer å få fin og coating lagt.
 9. RestorFX

  Jeg driver med bilpleie ved siden av vanlig jobb. Og har sett flere biler som er behandlet med restorefx. Og jeg kan ikke si at dette er noe å rope hurra for. Bilen får et svakt grått slør og kan få veldig appelsinhud i lakken. Det er heller ikke lett å rette opp i defekter i ettertid.
 10. Hei. Takk for det. Gleder meg kjempe masse Selger ble ganske overasket da han la inn bestilling og fikk status ok med produksjon uke 42
 11. I dag ble ny bil bestilt. Valget falt på en superb stv L&K 190tdi dsg 4x4 i fargen Quartz Grey metalic og sort skinn Av ekstrautstyr fra fabrikk ble det. -foldbart hengerfeste -sort taktrekk -delingsnett -varmetråder i frontrute -solgardin sideruter -ventilerte seter -massasje førersete -premium phonebox -digitalt instrument panel -Ratt med F1 og varme -utvidet garanti -19 trinity anthracite -reservehjul. Det ble også bestilt med skvettlapper forran og bak, beskyttelses folie bak, bagasjeromsmatte og 18"cassiopeia piggfritt Gleder meg kjempe masse til å få ny bil. Har hatt en 2012 octavia L&K og 2015 octavia rs før, så er veldig fornøyd med skoda fra før.

JLafton vant dagen sist September 15

JLafton hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 Nøytral

Om JLafton

 • Rang
  Medlem

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×