Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Larliva

Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. jeg har gjort det hundre ganger men den skrur seg av hver dag har tatt kontakt med forhandler som sier at det er slik den virker, noe jeg bare synes var veldig rart, jeg har mye duppedingser og apper jeg bruker og dette var ett tilbakesteg synes nå jeg. . Jeg har virkelig prøvd alle varianter, både i bil og på app. Men den må skrues på hver dag. Så gitt opp. Bilen er jo utmerket ellers så får leve med dette.
 2. takk jeg har egen meny for webasto og har lagt inn innstillinger, men den går ikke automatisk, setter jeg den på daglig, må jeg inn daglig å skru den på :) jeg vil at den skal gå hver dag midt i uka uten at jeg må inn å skru den på :) når jeg skrur den på lyser den grønt, men dagen etter er den mørk og skrur seg ikke på :) Denne bruker jeg og har satt på daglig kl 06:50 men jeg må inn hver dag og sku den på :) den går ikke automatisk daglig . Når jeg går inn på på appen dagen etter så står den av :) den burde stå på aktivert hele tiden slik at den går daglig slik jeg ønsker. Ikke bare det, du ser du har tre valg, jeg kan heller ikke ha flere valg samtidig. La oss si at den skal gå daglig (ukedager) og stille den inn søndager når jeg skal hjem fra fjellet. Det burde gå an uten at jeg må inn og huske og aktivere det hver gang. Når funksjonen daglig ligger inne synes jeg det er rart at jeg må inn for å aktivere den hver dag. Da er jo vitsen med daglig borte. Lurer på om det er noe galt med min app, men er akkurat det samme når jeg gjør dette fra innstillinger i bilden . Tusen takk for hjelpen, setter pris på det.
 3. Det er den. Men det betyr bare at når jeg setter den på den innstillingen må jeg starte på nytt hver dag uansett...men da står den klar ogbder et bare å trykke på on. Snakket med forhandleren i dag og fikk vite at det er en sikkerhetsinnstilling at den ikke går automatisk for å spare batteriet. Takk skal du ha for svar det satte jeg pris på? Håpet du har rett jeg fikk det ikke til og forhandleren fortalte meg at det ikke gikk noe jeg syntes var rart. ..hver gang jeg prøver skrur den seg av når den er ferdig og må skru på igjen dagen etter. Utrolig tungvint.
 4. Hei jeg er ny her og trenger litt hjelp , prøvd å lese om det finnes svar på det jeg spør om i tidligere tråder, men fant ikke noe. Jeg så litt tilbake i tid. Jeg har kjøpt meg en Skoda Superb for litt over en mnd siden. Veldig fornøyd, men det er en ting jeg ikke finner ut av. Har lest i manualen , men finner ikke noe skikkelig svar. Jeg kunne på min gamle Ford stille inn denne varmeren slik at den gikk daglig på samme tidspunkt, veldig praktisk og deilig og komme til varm bil når man skal kjøre på jobb. På Skoda må jeg stille inn på nytt hver eneste dag. Prøvd både på appen og i bilen. Jeg har stilt den på daglig kl 06.50, men jeg må skru den på hver dag, dette henger ikke på greip for meg, kan også bare ha et tidspunkt samtidig, jeg er vant til å kunne ha på to forskjellige tidspunkt, en om morgenen og en jeg hadde på vei hjem fra fjellet i helgen og alt dette gikk automatisk uten at jeg måtte inn hver dag å skru på. Noen som vet hva jeg gjør galt ?

Community Reputation

0 Neutral

About Larliva

 • Rank
  Newbie

Personal Information

 • Car
  Skoda Superb 2,0 TDI 190HK

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...