Gå til innhold

Lasse s

Medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Lasse s

  • Bursdag 8. juni

Personlig informasjon

  • Bosted
    Osl
  • Bil
    Octavia 2.0 TDI 4x4 og Octavia Scout

Lasse s sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Noen med kunnskap om hvor det fylles på diff olje på en 2012 med 2,0 TDI 4x4 og automat. Evnt har ett bilde over motoren der det fremkommer. Er veldig trangt og lite oversiktlig i motorrommet men etter mitt skjønn må påfylling være under luftfilteret?
  2. Octaviaen har gått 278.000 feilfrie kilometer og strålende fornøyd. Brukes til «alt» og mye hengerkjøring, dårlig hyttevei osv. Nå skrangler det godt i drivleddene foran og må byttes. Sjekket pris på Møller og fikk tilnærmet sjokk. Ca 24.000,- for indre og ytre begge sider foran, kun deler. Fikk noe igjen ved levering av defekt del, det skal tillegges. skruvat, bildeler, bilxtra er prisen fra 2.300-2900,- for de samme drivleddene. Helt vill prisforskjell eller normalt? Bytter bremser samtidig men turte ikke sjekke pris på Møller, ble rett fra BilXtra .
  3. Hei. Har lest av feilkoder men fikk ingen utslag der. Etter å ha prøvd det meste (les alt) byttet vi batteri, da forsvant feiloden og bilen startet problemfritt. Ikke spør hvorfor men tydeligvis noe feil med det gamle batteriet som må ha påvirket feilmelding i dashbord. Merkeverksted mente det kunne være feil med modul, sensor, følere eller noe i den retningen. Anslo ikke noe pris men bare feilsøking anslått til rundt 2.000,-. Nå ble det nytt batteri og omtrent samme kostnad :-) Takk for dine forslag/innspill.
  4. Girspaken i P. Kan flyttes men bilen «vet ikke» at girspaken står i P (eller N)
  5. Ingen reaksjon i starter når nøkkel vries om. Lys etc fungerer som normalt. Får opp feilkode «Sett gir i P eller N» Noen med ‘fasit»?
×
×
  • Opprett ny...