Gå til innhold

Vance

Medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vance

  1. Ser jo veldig ferskt ut det bruddet der , men om det er verkstedet som har knekt den kan jo bli vanskelig og bevise . Men den knekker ikke av seg selv . Det skal litt kraft til for og knekke den . Har aldri hørt om at niplene knekker av seg selv .

    Jeg har skrudd bil siden jeg var 17 , nå er jeg 61 .

    Skoda tar en farlig sjangs om de prøver og skjule en brøler og blir tatt for det ,,,da forsvinner kundene ganske fort .

    Jeg kjørte Toyota i mange år , på en service byttet de frontlyktene for meg , og ville benytte originale lykter ..ikke de jeg kunne kjøpe fra ..frontlykter.no . Da gjalt ikke garantien fikk jeg beskjed om . Jeg ville ikke bytte dem selv for hele fronten måtte av , og jeg har bare kald garasje ,  og dette var vinterstid . Så merkeverkstedet byttet dem .

    6 år etter var det  kontroll på samme verksted , og jeg fikk beskjed om at lyktene måtte byttes igjen , Begge lyktene .

    Jeg forklarte at de hadde byttet dem før , og de fant det ut etter litt søk på PC,n  Men sto på sitt og ville ikke gi noen rabatt .jeg fikk tilbud om og kjøpe ny bil istedet . Det ble ikke noe rep på det verkstedet. ..

    Så kom det en sms om hva jeg syntes om siste verksted besøk

    De fikk vite akkurat hva jeg mente , og da kom det et nytt tilbud , De slo av 10.000 kroner med en gang ., og mente da at, jo lyktene burde holde lenger en 6 år .

    Tok med meg tilbudet om ny bil , og sente en kopi på mail til Skoda om tilbud på tilsvarende bil med samme utstyr . Så Toyota mistet en trofast kunde den dagen , fordi de ikke ville ta noe av garantien på lyktene  på sin kappe . Jeg fikk et mye bedre tilbud hos Skoda . Men det gjenstår og se om kundeforholdet er bedre , fordi jeg ikke har besøkt verkstedet hos Skoda enda .

    Men om de ikke behandler kundene sine med respekt og er service minded  hele veien , kan de fort få et dårlig rykte , Og det er vanskelig og rette opp igjen . Det finnes flere verksteder og velge imellom .

    Du bør få en rimelig god forklaring på om de har knekt den eller ikke , I og med at du ikke har rørt den i det heletatt .

    Har de knekt den , bør de si det ,,,og forklare at det er fare for at de andre niplene vil knekke også .

    Da må nok kaliperne byttes ,noe som er normalt om bilen er gammel . Bremsene ruster innvendig og stemplene setter seg .

    Men da bør de forklare det og ikke bare si at nipplen er knekt .

     

     

     

     

     

×
×
  • Opprett ny...