Gå til innhold

Vance

Medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

  • Bil
    Octavia 4x4 DSG 150

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Vance sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Veldig bra av verkstedet , slik skal det være . god service gir godt rykte og flere kunder .
  2. Ser jo veldig ferskt ut det bruddet der , men om det er verkstedet som har knekt den kan jo bli vanskelig og bevise . Men den knekker ikke av seg selv . Det skal litt kraft til for og knekke den . Har aldri hørt om at niplene knekker av seg selv . Jeg har skrudd bil siden jeg var 17 , nå er jeg 61 . Skoda tar en farlig sjangs om de prøver og skjule en brøler og blir tatt for det ,,,da forsvinner kundene ganske fort . Jeg kjørte Toyota i mange år , på en service byttet de frontlyktene for meg , og ville benytte originale lykter ..ikke de jeg kunne kjøpe fra ..frontlykter.no . Da gjalt ikke garantien fikk jeg beskjed om . Jeg ville ikke bytte dem selv for hele fronten måtte av , og jeg har bare kald garasje , og dette var vinterstid . Så merkeverkstedet byttet dem . 6 år etter var det kontroll på samme verksted , og jeg fikk beskjed om at lyktene måtte byttes igjen , Begge lyktene . Jeg forklarte at de hadde byttet dem før , og de fant det ut etter litt søk på PC,n Men sto på sitt og ville ikke gi noen rabatt .jeg fikk tilbud om og kjøpe ny bil istedet . Det ble ikke noe rep på det verkstedet. .. Så kom det en sms om hva jeg syntes om siste verksted besøk De fikk vite akkurat hva jeg mente , og da kom det et nytt tilbud , De slo av 10.000 kroner med en gang ., og mente da at, jo lyktene burde holde lenger en 6 år . Tok med meg tilbudet om ny bil , og sente en kopi på mail til Skoda om tilbud på tilsvarende bil med samme utstyr . Så Toyota mistet en trofast kunde den dagen , fordi de ikke ville ta noe av garantien på lyktene på sin kappe . Jeg fikk et mye bedre tilbud hos Skoda . Men det gjenstår og se om kundeforholdet er bedre , fordi jeg ikke har besøkt verkstedet hos Skoda enda . Men om de ikke behandler kundene sine med respekt og er service minded hele veien , kan de fort få et dårlig rykte , Og det er vanskelig og rette opp igjen . Det finnes flere verksteder og velge imellom . Du bør få en rimelig god forklaring på om de har knekt den eller ikke , I og med at du ikke har rørt den i det heletatt . Har de knekt den , bør de si det ,,,og forklare at det er fare for at de andre niplene vil knekke også . Da må nok kaliperne byttes ,noe som er normalt om bilen er gammel . Bremsene ruster innvendig og stemplene setter seg . Men da bør de forklare det og ikke bare si at nipplen er knekt .
  3. Vance

    Perkeringsvarmer

    Er det mulig og kutte ut parkeringsvarmer uten og ta sikringen .? På småkjøring starter og stopper brenner`n hele tiden . Det er jo Ganske unødvendig . Noen som har peiling ? :o)
  4. Hei Det vil jeg tro, på min Octavia 2019 , ordnet selger en slik plate til meg uten at jeg viste om det . Tror den er limt på. Er blank lik Aluminium av farge . Vance
  5. Kan ikke tenke meg at det er galvanisert , har ikke fått opplyst det fra selger eller bilbutikk . Men jeg kan jo ta feil :o)
  6. Vance

    SD kort

    Ok, takk for svar .👍
  7. Vance

    SD kort

    Hei Er det en typebetegnelse på SD kortet som brukes til musikk osv . Vance
  8. Vance

    Skoda connect

    Takk for svar , kodiaq6011 , tror det ble gjort i bilforretningen , men skal prøve igjen . Vance
  9. Vance

    Skoda connect

    Hvordan får jeg Skoda connect appen til og kommunisere med bilen . Har registrert meg , og appen er oppe og kjører. Må jeg gjøre noe i bilen ? Takknemlig for allle tips ..er nybegynner .
×
×
  • Opprett ny...