Gå til innhold

Kruttjensen

Medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Kruttjensen

  1. Så langt veldig fornøyd! bilen er tight og fin å kjøre uten at det blir for ukomfortabelt. Støy nivået synes jeg er meget bra, ikke helt Mercedes eller Volvo klasse men alt i alt bra. Spiller stortsett musikk i bilen uansett kjører på piggfri Nokian på 18¨ felg. Synes det var et veldig godt valg, da felgene og størrelsen passer bilen godt.
  2. Hei. Da er bilen levert og står trygt hjemme i garasjen Jeg bestilte bilen 22.Des og fikk den levert 22.Februar så synes egentlig det gikk ganske raskt. Skal se om jeg får tatt litt bilder om ikke så lenge, akkurat nå brukes tiden til å bli kjent med bilen og alt av utstyr. Fikk endelig Android Auto til å fungere å det er jo helt genialt!
  3. Da har jeg fått melding fra forhandler om at bilen er sendt fra fabrikk! Er det noen som har erfaring med hvor lang tid det da tar før bilen er klar for utlevering i Oslo?
  4. Har enda ikke mottatt bilen så kan ikke uttale meg så mye om det ennå desverre
  5. Takk så mye! Er det jeg også har tenkt, hadde en Passat som ikke hadde hatt skvettlapper og den så nesten sandblåst ut bak hjulene. Nå er jeg borte på jobb så hadde ikke fått brukt bilen før slutten av februar uansett men håper tiden går fort uansett! Takk takk går litt frem å tilbake på om jeg vil ha Ekstra mørke ruter fra fabrikk eller om jeg skal få lagt solfilm hos et annet firma. Sensorstyrt bagasjeluke ja? hmm
  6. Hei på dere! Jeg har akkurat bestilt meg ny Superb. Hadde egentlig ikke tenk å kjøpe butikk ny bil men da tilbudet fra selgeren var så godt ble det helt ny bil. Aldri hatt helt ny bil så det blir artig opplevelse. Valget falt da på en Moon White Sportline med 2.0 bensin turbo og 272hk Selger satte opp et forslag til utstyr som jeg synes ser fornuftig ut, men er det noe dere der ute som har bilen angrer på at dere ikke kjøpte? Ekstrautstyr DELINGSNETT STV. OPPVARMET FRONTRUTE CANTON SOUND SYSTEM ELEKTRISK BAKLUKE RYGGEKAMERA ADAPTIV FJERNLYSASSISTENT 1 TRAFIKKSKILTGJENKJENNING SPORTSRATT M/PADDELS, VARME VINTERPAKKE KAMPANJE DIGITALT INSTRUMENTPANEL FOLDBART HENGERFESTE Vurderer å legge på skvettlapper men ikke helt bestemt meg ennå. Estimert levering er i slutten av Februar så blir litt venting.. jeg sdom hater å vente! Jaja
×
×
  • Opprett ny...