Gå til innhold

Skodakodiaq1

Medlem
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

  • Bil
    Skoda kodiaq

Nylige profilbesøk

833 profilvisninger

Skodakodiaq1 sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Jeg merker bilen vibrer ved tomagang eller når bilen står stille. Møller fant ingen feil i motor. Er det noen som har samma feil i kodiaq. Kjørt 135000 km..
  2. Ja. Lyden var borte men egentelig de burde skifte fester. Kulden gjør gummi fester hard når fester blir litt ulslitt. Jeg kjører mest i byen kjører på humper og dårlig asfalt.Det kommer sikker ulyd igjen etter noen år sikkert. Først de tenkte det var haldex pumpe som lager lyd men det var girkasse fester.
  3. Hei. Det var girkasse fester som var hard i kulden derfor lager den lyd. Møller har smørt girkassa fester så lyden var borte. Ulyd kommer spesielt ved kald start og lav gir kjøring.
  4. Hi.Er det noen som har erfaring å slå av beltevarsler lyd på bak seter for en kodiaq?takk
  5. Hi.Jeg for problem med klimaanlegg bak som kaster kaldt luft selvom jeg justerte dem på 30 grader nak.foran virker helt greit men bal både på guøvet og midten kaster kaldt luft.Er det noen som har peilonh på det?
  6. Skodakodiaq1

    Nødanrop feil

    Hi.jeg fikk melding på skjermen om begrenset nødanrop funksjon oppsøk verksted.Er det noen peiling om dette feilet?takk
  7. Hi.Jeg har prøvd det men det kobler bare noen apper ikke speile hele skjermen.jeg har s8 note.Hvor er det står koding?
  8. Hi.Min blindsonevarsler og utmanøvreassistent blir ikke tilgjengelig når jeg setter gir for rygging.Er det noen som har tipps for det?takk
  9. Hi.har noen erfaring med å speile kodiaq sin skjermen med mobil?takk
×
×
  • Opprett ny...