Gå til innhold

J-LJ

Medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

J-LJ vant dagen sist 24. januar 2019

J-LJ hadde mest likt innhold!

Personlig informasjon

  • Bil
    Skoda Fabia Scoutline stv. 2017, 1.2 TSI, DSG

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

J-LJ sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kjører en 2017-modell Fabia med Amundsen, og oppdaterte til siste tilgjengelige versjon. Mitt råd: IKKE gjør det! Det første jeg la merke til var at GPS'en ikke fant hjemmeadressen vår. Den forrige kartversjonene gjorde det. Etter å ha kjørt litt rundt i nærmiljøet ser jeg at det "mangler" flere sentrale gater, veier og POI'er som var på den forrige versjonen. I tillegg er en del av anvisningene i beste fall unøyaktige. Mulig dette bare gjelder Norge, men er jo redd for at det også gjelder andre land 😞 Vi skal kjøre til svigers i utlandet til sommeren så forhåpentligvis kommer det ny og mer nøyaktig oppdatering til da.
  2. Tror jeg har løst det Tok ut det originale SD-kortet og flyttet innholdet over på en ekstern harddisk. Jeg formaterte ikke kortet bare flyttet innholdet sånn at kortet var tomt. Pakket ut oppdateringen på det kortet og vips så funket det. Konklusjon: til Fabia med Amundsen ser det ut for at man er nødt for å ha "originalt" SD-kort.
  3. Er det da sånn å forstå at du formaterte det originale kortet og pakket ut oppdateringen på det?
  4. Hei, Har lastet ned til Amundsen, så da kan det være at jeg må ha et originalt kort.. Det er i tilfelle rart, men jeg får høre med de på Møller. Ordner seg nok til slutt Var på tur nå i jula og hadde vi fulgt GPPS'en tror jeg neppe vi hadde vært hjemme enda..
  5. Lastet ned den nyeste kartpakken og pakket ut zip'en på et "vanlig" SD-kort. Når jeg putter det i bilen får jeg beskjed om å putte i et kort med gyldige nav. data. Skjønner ikke helt det. Har også fått med meg at det må være et originalt Skoda SD-kort, men tør ikke helt å slette eller flytte dataene på det kortet som står i bilen i frykt for at de går tapt. Noen som har noen konkrete tips? Tråden det vises til er den samme man finner på nett..
×
×
  • Opprett ny...