Gå til innhold

andreasnico

Medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

  • Bil
    Skoda Superb TDI 2012

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

andreasnico sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Heisann Er det noen som vet hvordan jeg skifter pæren som har gått som vist nederst til venstre på bildet? Det vil si, hvordan får jeg tilgang på pæren?
  2. Takk for svar, det var oppklarende
  3. Jeg har hatt i ledningen konstant jeg, det er da kanskje ikke nødvendig siden jeg ikke bruker bilen fryktelig mye?
  4. Vet du noe om hvordan jeg kan kan slå den på?
  5. Men batteriet har altså gått tom for strøm flere ganger mens ledningen har stått i, så da er det vel sikkert ikke en batterilader? Kan jo selvsagt være defekt da. Jeg har ladet batteriet "manuelt" noen ganger, og har ikke sett noe spesielt. Virker så merkelig å ha begge deler, eller er det normalt?
  6. Ja det er en grønn ledning til kontakten foran. Vet dere eventuelt hvordan slår jeg på DEFA'en? Jeg har et stikkontakt-uttak inne på passasjersiden i bilen også, har denne noe med dette å gjøre? Jeg får prøve å se i motoren og se om jeg kan skjønne noe av det. Det er vel neppe til å lade batteriet siden det har gått tomt og denne ledningen har stått i. Eller er det noe jeg må slå på?
  7. andreasnico

    Motorvarmer

    Hei folkens Jeg har noen spørsmål angående motorvarmer. Jeg har tydeligvis en dieseldrevet motorvarmer i bilen siden jeg kan starte den med fjernkontrollen på nøkkelknippet uten at det er koblet til noe strøm. MEN, jeg har også mulighet til å koble til strøm foran i grillen på bilen. Hva er da denne strømtilkoblingen til? Jeg opplever nemlig at batteriet blir tappet helt tomt ila 3 ukers tid hvis jeg bruker motorvarmeren ofte og kjører korte turer. Vet noen hva denne strømtilkoblingen foran på bilen er til?
×
×
  • Opprett ny...