Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

gordon

Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Hei, Jeg har enn Octavia Scout 2018 model, hvor radioen har begynt å spørr om PIN kode? Jeg skriver inn enn random PIN også star det "vent litt" eller.no så skjer det ikke noe mere... så jeg skrur av og på radioen og da kommer den opp igjen og fungerer helt fint uten å spørr om PIN kode igjen.. Se vedlagt bilde. Hva er dette for noe ? er det tyveri sikring vist spenning har vert borte eller.no ? Tusen takk for innspill.
 2. Takk for kjapp tilbakemelding, da må jeg finne ut hva jeg vill ha Hvor er det rimeligst å handle dette?
 3. Jeg har skoda connect appen på mobilen, men det står ikke noe om motorvarmer der?
 4. Hei, Jeg har enn 2018 1,8 TSI Scout med motorvarmer. I følge forhandleren er det ikke mulig å starte motorvarmeren fra app, må bruke fjernkontroll er tids uret inni kuppen. Er det noen som vet om det finnes noen veier rundt dette?
 5. Hei, Jeg kjøpte meg enn Scoda 2018 i modell i fjor Scout utgave og er veldig fornøyd med bilen! Vi har enn sønn på ettpar måneder så det blir litt ut og inn med barnevogn og i den forbindelse ser jeg det er lett at vi kommer til å lage riper på støttfangeren bak oppå kanten hvor baklukten legger seg inntil. Er det noen som vet om det går ann å kjøpe enn beskyttelse plate som man limer oppå støtt fangeren (vannrette flaten foran bakluken) ? Vist det er litt vanskelig og forstå hvor jeg mener kan jeg ta noen bilder ? Tusen takk for innspill.

Community Reputation

0 Neutral

About gordon

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...