Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

gordon

Member
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 1. gordon

  Chippe

  Hei, Hva tenker dere rundt å chippe etter nybil garantien har gått ut? Hvist jeg gjør det så vill jeg ikke nødvendigvis bruke den ekstra kraften, men de få gangene jeg skal ta enn forbi kjøring kan det foreksempel gjøres raskere? Har enn scout 2018 1.8 TSI (4wd) med DSG. hvilke fordeler? høyere maks effekt og moment? lavere drivstoff forbruk ved økonomisk kjøring? Ulemper? andre ting?
 2. Hei, Jeg har vert i kontakt med Møller og de sa jeg kunne kjøpe verksted håndbok her: https://erwin.skoda-auto.cz/erwin/ Her inne var det veldig mye, må se om jeg klarer å finne service program for min bil... ser ut som jeg også kan få ut hvordan det skal utføres...
 3. Hei, Ser den, du kjøper deg billig forsikring med å bytte olje litt oftere. Motor oljen har jeg forstått ikke varslers på km og tid, men kvaliteten? Antar de er enn partikkel sensor som måler hvor mye forurensing det er i oljen, slik som har vert i industrien i lang tid. Det er slik å forstå at diffene har ikke enn slik sensor?
 4. Såpass, det er jo så gale at man kanskje skulle vurdert å bytte merke, diff ødelagt før 100k er jo ikke holdbart...
 5. Vist diffen ryker så må da bilen ha gått langt? vi snakker om biler som har gått 150k pluss ? Hva heter gruppen på FB ?
 6. Hei, takk for tilbakemelding ! Har sendt mail til Møller of spurte om liggnende for min bil. Motor og drivlinje jeg har er OCT3FL STV SCO TSI 180 4X4DSG. Jeg ble litt forvirret på at du sier jeg bør utføre ting som ikke ligger inni service programmet, hvorfor har ikke Socda inkludert det i programmene sine?
 7. Hei, Ja jeg har forstått at det meste er km avhenging, men kunne ønske meg enn oversikt, slik at jeg vet når ting skal skje på forhånd og kan kombinære ting... de tar jo noen tusen bare for at bilen kommer inn uansett... Skal høre med de 👍
 8. Hei, Hvordan kan jeg få tak i service programmet til bilen min? Ønsker og ha kontroll og kunne planlegge service litt slik at jeg ikke er unødvendig innom verkstedet...
 9. Hei, Jeg har enn Octavia Scout 2018 model, hvor radioen har begynt å spørr om PIN kode? Jeg skriver inn enn random PIN også star det "vent litt" eller.no så skjer det ikke noe mere... så jeg skrur av og på radioen og da kommer den opp igjen og fungerer helt fint uten å spørr om PIN kode igjen.. Se vedlagt bilde. Hva er dette for noe ? er det tyveri sikring vist spenning har vert borte eller.no ? Tusen takk for innspill.
 10. Takk for kjapp tilbakemelding, da må jeg finne ut hva jeg vill ha Hvor er det rimeligst å handle dette?
 11. Jeg har skoda connect appen på mobilen, men det står ikke noe om motorvarmer der?
 12. Hei, Jeg har enn 2018 1,8 TSI Scout med motorvarmer. I følge forhandleren er det ikke mulig å starte motorvarmeren fra app, må bruke fjernkontroll er tids uret inni kuppen. Er det noen som vet om det finnes noen veier rundt dette?
 13. Hei, Jeg kjøpte meg enn Scoda 2018 i modell i fjor Scout utgave og er veldig fornøyd med bilen! Vi har enn sønn på ettpar måneder så det blir litt ut og inn med barnevogn og i den forbindelse ser jeg det er lett at vi kommer til å lage riper på støttfangeren bak oppå kanten hvor baklukten legger seg inntil. Er det noen som vet om det går ann å kjøpe enn beskyttelse plate som man limer oppå støtt fangeren (vannrette flaten foran bakluken) ? Vist det er litt vanskelig og forstå hvor jeg mener kan jeg ta noen bilder ? Tusen takk for innspill.

Community Reputation

1 Neutral

About gordon

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...