Gå til innhold

AsleG

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

AsleG sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for gode innspill angående 125hk motoren. Ut i fra mitt kjøremønster, dvs 95% småkjøring, kan jeg klare meg med en «daff» bil. Men det som kunne vært interessant å høre, er om noen har formening om evt slitasje over tid på liten bensinmotor i relativt tung bil. Om motoren må jobbe ekstra hardt over tid, kan vel det gå utover vitale motordeler som reg.reim, stempler osv. Forrige generasjon TSI motorer slet jo fælt med overforbruk på olje, registerkjede/strammere, stempelringer osv.
  2. Takk for svar Superblll, siste setningen i den engelske testen oppsummerer fint: If the cap fits in this form, there’s no reason to be ashamed to wear it.
  3. Jeg vurderer å anskaffe en brukt kodiaq med 125 hk bensinmotoren og manuelt gir. Noen som har erfaringer med denne motoren i kodiaqen? Og er VAG kvitt problemene sine på bensinmotorene de opplevde på tidlig 2010-tallet med registerkjede og stramming som trøblet og måtte ordnes etter noen 1000mil? Lurer også på forbruk. Jeg kjører lite med lite bagasje, derfor tenkte jeg denne motoren gjør innkjøpet til en hyggelig pris 🙂
×
×
  • Opprett ny...