Gå til innhold

Lars14

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

  • Bil
    Skoda Octavia 2.0 TDI

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Lars14 sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, Har oppdaget litt oljesøl i motorrommet til venstre bak radiator. Er vel ladeluftslangen til turboen som sitter her? Har ikke merket noe økt oljeforbruk eller tap i motoreffekt. Har merket en ulyd fra området på tomgang. Bilen har nettopp vært inne til regreim-skifte, i den forbindelse blir vel denne slangen demontert? Takker for innspill.
  2. Endte opp med å kjøpe delen selv, og fikk den installert på et verksted med VAG COM tilgjengelig. Feilmeldingen forsvant etter dette og har ikke kommer tilbake.
  3. Hei, Har fått opp motorlampe på min 2007 Octavia 2.0 TDI, har lest ut kode P0473 "exhaust pressure sensor A circuit high". Skjønner det slik at denne sensoren (G450) ofte må byttes, og har bestilt ny. Får varierende info om hvorvidt det må kodes inn via VAG COM etter utskiftning av del eller ikke på denne årsmodellen. Må man det? Har fått lånt en OBDII til USB kabel, men den er K+DCAN, men VAG benytter K+CAN. Kan denne brukes? Fins det software som er gratis som kan brukes til dette formålet? Ross Tech VCDS Lite? Takker for svar.
×
×
  • Opprett ny...