Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

MoThor

Member
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by MoThor

 1. Spennende at du vurderer chrome delete @Superb lll. Jeg er godt fornøyd med slik det er utført på min bil. Jeg har selv kun brukt plastidip på logoene foran og på bakluka. Dette sitter overraskende godt, har holdt i ca3mnd nå, bedre enn jeg trodde. De sotede rutene ser bra ut syns jeg, eneste ulempen jeg merker er at det noen ganger er vanskelig å se sønnen min i speilet i baksetet ettersom det blir så mørkt!
 2. Hei! Har i en god stund lest litt på forumet her og trivdes godt med det. Syns det er gøy å lese om andres biler og tenkte derfor å vise min også. Fikk etter lang og iherdig innsats overtalt min samboer til å bli med på å kjøpe Superb etter å hatt stålkontroll over hva som fantes på Finn. No i sikkert nærmere ett år. Til slutt fant jeg denne som var i et prissjikte, med det utstyret jeg ønsket, ok km og innen fornuftig henteavstand (for min del kunne det gjerne vært 200mil å kjøre hjem, men ikke alle i huset var enig). Kjøpte den brukt nå i juni og er så langt godt fornøyd. Bilen er fra februar 2016, solgt ny i Asker/Bærum antar jeg utifra regnr. Første eier ble visst aldri forelsket i bilen og solgte den relativt fort videre til han jeg kjøpte den fra. Har gått i Troms siden høsten 2016. I dag er den gått ca 80800km. Av utstyr har den det de fleste l&ker har med diverse utstyrspakker. Det jeg Tror ikke er en del av pakkene må være oppvarmet frontrute og "persienner" i vinduene bak. Bilen er utstyrt med 20" sommerfelger med 245/35 dekk som jeg syns bilen klarer overraskende bra. Bilen har også ekstra sotede ruter helt rundt (ja, er ikke lov foran, men beholder det fram till pkk eller politiet sier noe på det). I tillegg har den folie på chrome rundt vinduer og i grill. En kan anta at første eier ønsket seg en Sportsline før den kom? Hvertfall syns jeg bilen ser bra ut, men kunne gjerne tenkt meg folie på rails også! I min korte eietid har jeg rukket å bli påkjørt, ordnet rust på garanti og vært på første inspeksjon. Og jeg har fått kjørt ca 6000km, en del av de med campingvogn. Er blitt veldig glad i denne bilen. Legger ved noen bilder som jeg måtte hente fra den gamle mobilen, håper kvaliteten er ok! Thor.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...