Gå til innhold

Arnfinn Haugen

Medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

  • Bil
    Skoda karoq

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Arnfinn Haugen sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Til 2 siste svar: Det er IKKE lysmengde (lux) det er noe galt med. Det er rekkevidden på nærlysene. Helt korrekt at avgrensningen er meget markant. I nærlyssammenheng kunne det kanskje vært en fordel med noe strølys. Gjør et nytt forsøk på å få forhandler til å heve lysene noe (på mitt ansvar). Kan for ordens skyld nevne at jeg har 2 fagbrev innen området bil/mek, så helt blank er jeg ikke. Må innerømme at de begynner å bli gamle. Har derfor ingen kunnskaper om led-lys. Takk for gode samtaler.
  2. Har de siste dager vært i e-postutveksling med importør(Møller) Synes desverre ikke å være vilje/erkjennelse til å akseptere at lyset kan være et problem. Anbefaler sterkt at kjøpere som vurderer Kodoaq, foretar prøvekjøring etter mørkets frambrudd. Min forrige bil var en Mazda CX 5 fl. Full led. Denne hadde meget gode lys,både fjærn-og nærlys. Å komme fra denne til Karoq var som å komme fra himmel til hel....... Skulle selvfølgelig være Karoq, ikke Kodiaq.
  3. Takk for opplysningen Marius. Har vært inne på briskoda.net, men det er så mange sider at jeg finner ikke fram. Kan du konkretisere noe om hvor jeg skal lete?
  4. Kan jo tenkes at en møter en bil- og må blende for denne, selv i 80 sone........
  5. G Har foretatt gjentatte målinger av nærlysets rekkevidde. Et snitt av målingene viser at det er mulig å se benene på en mørkkledd person på i underkant av 50 meter. I 80km/t tilsvarer dette en mulig total reaksjonstid på ca. 2,2 sek. Antar vi at en fører trenger ca 1 sek. før oppnremsing starter, får vi en effektiv bremsetid på 1,2 sek. Dette synes å være trafikkfarlig lite. Ellers er det helt korrekt at lysene er skarpt avgrenset. Forhandler påstår at de har fått beskjed fra Møller Bil om det ikke er mulig å justere/kalibrere lysene. Høres litt merkelig ut. Hva skjer da etter f.eks. en frontskade?
  6. Arnfinn Haugen

    Nærlys Karoq

    Har nettopp mottatt Karoq med full LED lys. Er utrolig skuffet over rekkevidden på nærlysene. Andre med samme erfaring?
×
×
  • Opprett ny...