Gå til innhold

Thh

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Thh

  1. Da takker jeg for gode svar folkens. Dere har gjort meg klokere enn både skoda nettsidene, forhandler og kundeservice på chat.
  2. Har opprettet S-PIN, men aldri blitt spurt om dette. Om jeg hadde hatt sim i bilen, tilgang til remote access mot betaling osv via skoda connect appen så ville vel dette vært synelig i skoda connect appen? Bilen min har ikke nødsamtale knappen i taket. Dette spurte han på skoda om også. Er dette rart ettersom bilen skal ha blitt produsert 24 juli 2018?
  3. Logget meg inn og betalte for "infotainment online ". Dette var mitt eneste alternativ. Innser jo nå at det er "Remote Access" jeg er ute etter. Den pakka har jeg imidlertid ikke mulighet til å velge. Infotainment online pakken krever jo i tillegg at bilen er koblet opp på eksternt nettverk. Håpløst. Jeg syntes dette er rart. Alle plasser på skoda sine hjemmesider skal min bil være kompatibel med "remote access" via connect appen. Snakket med lokal forhandler, som fysisk måtte godkjenne meg i systemet for å gi meg tilgang til connect platformen, han syntes også at det var noe merkelig at jeg ikke hadde tilgang ettersom produksjonsdato er i uke 31 2018. Snakket også med kundeservice på chat, men fikk ikke inntrykk av at de hadde stålkontroll på emnet. Kan det være jeg trenger en Software update? Er du helt sikker på at det sitter et integrert simkort i bilen Marius?
  4. Hei Har akkurat kjøpt en 2018 skoda octavia 4x4. Leste meg til at biler produsert etter uke 22 i 2018 skulle ha mulighet til å styre webasto fra connect appen. Bilen min har en produksjonsdatao 24.Juli 2018. Den burde med andre ord være godt innenfor. Har lastet ned appen, registrert bilen, aktivert scoda connect brukeren min gjennom lokal forhandler men jeg har likevel ikke noe annet i skoda connect appen enn "reiseplanlegger" og "Servicepartner". Bilen er ikke på nett og har ikke Sim-kort slot. Er det noe jeg har oversett, ikke prøvd eller noe som har gått meg hus forbi? Eller har jeg en Octavia på "riktig" side av produksjonsdato uten mulighet til å styre webastoen? Takk for svar!
×
×
  • Opprett ny...