Gå til innhold

Nichlasandre

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Nichlasandre sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Følger. Vil også få fjernet denne lyden men usikker om det gjør noe med garantien? så på YouTube at med obdeleven, så går det å fjerne det hvert fall..
  2. Vettig informasjon, drar innom min skodaforhandler å spør om et pristilbud på litt extra stæsj så får vi se hva de sier. Skal også få spurt om Understellsbehandling og hvem de foretrekker her hvor jeg er. Takk så utrolig mye for god informasjon!
  3. Hei og takk for en super hyggelig velkomst og en super bra anbefaling. skvettlapp er noe jeg sterkt skal vurdere nå, er dette enkelt å ettermontere selv eller gjør forhandler det? bor også i Akershus (Viken), hvor anbefaler du ta understellsbehandling og støydemping? Bilen kjøpes privat faktisk så er ikke mye jeg får tatt med som forhandlerpakke Men tenkte om jeg fant nok jeg vil ordne at jeg kanskje skal dra til møller og spørre om en god pakkepris på ting og tang.
  4. Hei! onsdag 19. Februar så henter jeg min første Skoda. Skoda Superb 2,0 TDI 190hk L&K 4x4 2020. Gleder meg som er barn og vil gjerne ha tips og triks med bilen og ting som er verdt å merke seg eller tenke på. Ser også etter litt forskjellig stæsj som jeg vil ha til bilen. iPad holder, trådløs CarPlay adapter og andre smarte gadgets. Hvor kjøpes dette til hyggelige priser feks? Alle tips og tilbakemeldinger er velkommen!
×
×
  • Opprett ny...