Gå til innhold

Alexoped

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

  • Bil
    Skoda Octavia L&K 4X4 DSG 2015

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Alexoped sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Etter jeg hadde bilen på service og reparasjon hos Møller Bil på torsdag føler jeg bilen har oppført seg litt merkelig. Når man svinger brått, feks rundkjøring kommer det en ulyd ifra noe som høres ut som baksiden ved dekk. Har etterstrammet etter hjulskift. Når man skal opp i fart så virker det som om den hopper på gassen eller bommer på giren, selv om jeg ikke har lagt merke til noe på turtelleren. Noen som har noe formening? Har også sendt mail til Møller da tlf var håpløst.
  2. Tror faktisk ikke det er noe lys i det hele tatt når jeg har den på auto, innimellom. Av og til lyser det "grønt" på de kjørelysa, av og til ikke.
  3. Det er de LED lysene som ikke lyser når jeg har den på auto. Om jeg vrir bryteren en til høyre så lyser de.
  4. Beklager dårlig tittel, kjøpte denne bilen for 2 dager siden, veldig fornøyd med bilen sålangt men har lagt merke til en ting jeg lurer på. Når jeg har på «Auto» funksjonen på lys, så kommer ikke kjørelysene på automatisk. Om jeg derimot trekker bryteren til meg ett hakk, fungerer den på auto, den fungerer også om jeg vrir bryteren til «kjørelys» Er dette en funksjon som må skrus på en plass? Har forsøkt «light assist» på infotainment under lys.
×
×
  • Opprett ny...