Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Frey

Member
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 1. Takk for svar og link, det var hjelpsomt:) Jeg har sett noen 2011 mod som har sideairbags som utstyr, mens andre ikke. Ut ifra det jeg har klart å lese meg til, var dette en av forandringene som kom i 2013 - at standard sikkerhetsutstyr også inkluderte endel ting som frem til da var tilleggsutstyr. Mulig det er grunnen de fikk 4 stjerner frem til 2013
 2. Jeg vurderer å kjøpe en brukt Octavia Scout 2011 og sjekket Euro NCAP for å se testresultater. Fant test fra 2013 som jeg antar gjelder fra da og fremover, samt en test fra 2004. Har det ikke blitt testet mellom 2004-2013? Hva betyr i så fall det, at karosseriet ikke ble oppgradert ila disse årene? Syns liksom det var litt skuffende å se at den ''bare'' fikk 4 stjerner i 04, selv om jeg ikke har helt oversikt over hva den ene siste stjernen utgjør. Men har tenkt at når jeg først skal kjøpe brukt bør jeg velge en med 5 stjerner, siden det virker som de fleste har det. Har spurt forhandler om dette uten at de kunne svare, og finner ikke svar når jeg søker på nett. Er det noen Skoda kjennere her som kan hjelpe meg?

Community Reputation

0 Neutral

About Frey

 • Rank
  Newbie

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...