Gå til innhold

Joakim Stave

Medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Joakim Stave vant dagen sist 16. oktober 2020

Joakim Stave hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Joakim Stave sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Joakim Stave

    Skoda logo

    Er desse skodaemblemen bare limt? Fjernes med fiskesnøre etc ?
  2. Hei. Takk for det. Gler meg virkelig til den dukker opp. Tanken var å la forhandler utføre behandlingen om det blir aktuelt. Veldig usikker på om det er noe jeg bør gjøre. Er veldig "bilpleieinteressert" og er redd for skrekkeksemplene jeg har lest om på nett, der folk får utlevert biler med tectylmasse "over alt"
  3. Jeg har bestilt meg en 2021 Skoda Superb IV sportline som forhåpentlig vis kommer i november. Nå lurer jeg på om jeg skal understellsbehandle (Tectyl) bilen. Hva har folk gjort med nye superber?
  4. Fikk beskjed om at forventet produksjon var i uke 39. Ble en Superb IV sportline
  5. Tusen takk for svar. Når selger hørte at jeg var i tvil, slengte han på Columbus uten ekstra kostnad 🤣 så da ble valget enkelt, og bil er nå satt i bestilling😁👍
  6. Takk for svar. Greier ikke helt selv å se noen forskjeller på desse to systemene, heller ikke forhandler er helt sikker pga. den nye softwaren som er i 2021 modellene. Om det bare er 1.2 tommer som er forskjellen, blir det enklere å velge. Selv om jeg har en forkjærlighet for store skjermer 😂
  7. Skal bestille meg en Skoda Superb IV Sportline. Det meste er klart, men greier ikke bestemme meg for om jeg skal oppgradere fra Amundsen MIB3 infotainment til Columbus MIB3. Liker godt at det er hjul for å styre volumet på Amundsen samt menyknappene. Men er det noen større forskjeller som folk kjenner til ?
×
×
  • Opprett ny...