Gå til innhold

RS-Kim

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

RS-Kim sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Batteri har funket helt fint siden desember til nå.. Men d hele løste seg når jeg fant ut at batteriet til biltema var synderen... D ga bla overspenning til bilen.. Så jeg kikket jo seff på dette første dagen, å perlen som indikerer om batteri er bra, eller trenger lading El ødelagt var da svart som sier at d trenger lading, men dette sto å ladet i 8t uten noe endring... Denne ble ikke grønn før jeg flyttet på batteriet når jeg satte i d gamle.. 🤔 Men, jeg prøvde å bytte dette hos biltema, å de kjørte test på batteriet, å mente d var ingen feil.. Men noe må d jo være da d plutselig ga overspenning, jeg målte dynamo å laderele uten å finne No feil.. At dette må kodes inn er jo litt merkelig? Dæjeg ville jo trodd at denne feilen da burde kommet for mange mnd siden? Bilen er i bruk vær eneste dag, å d var aldri noen problemer før denne dagen.. Batteriet har sikkert tilbrakt rundt 5000km i bilen siden 3. Desember.. 😳 Tusen trakk for svar.. Men d hele løste seg når jeg byttet batteri, å fikk slettet feilkoder ❤️👍 virker som instrument å kjørekomputer satte seg i nødmodus for å ikke ta skade av overspenning en..
  2. Heisann, takk for svar. Jeg har idag lest av feilkoder, å d viser seg at d er en overspenning på gang her.. Om d er batteriet eller om d er spenningsregualtoren som lager trøbbel fra dynamo må jeg jo få målt å sjekket.. Ett en del søking på nett har jeg også kommet over at folk har fått samme symptomer ved bytte av batteri(noe jeg gjorde i desember) å at d enten er noe galt med batteri eller No slikt.. Jeg må bare få tak i voltmeteret mitt som er på utlån selvfølgelig når jeg faktisk trenger d som mest selv 🙄 men jeg skal holde tråden oppdatert på hva jeg finner ut 👍 feilkode var forøvrig 00447 å 00532.
  3. Idag skulle kjerringa ut med bilen, å blien startet fint men instrumentene i dashbordet er helt dødt?? 🤔 Jeg prøve å skru av å på tenning å da kommer d lys i alt, å varsel lamper tenner å. Sluker, starter bilen, å etter 2sekunder så slukker da alt igjen, turteller funker ikke å ikke tank måler osv.. Selve "computer skjermen" er helt svart selvom jeg får lys i instrumenter.. Hva kan dette være?? 🙄 Setter utrolig pris på all hjelp! Jeg har prøvd å bytte sikring nr 6, jeg har prøvd å ta av batteri å på igjen, jeg har også prøvd å sette en 7.5a sikring i nr6 istede for 5a.. Ingenting gjør at dette vil funke mer enn ish 2sek etter start? Bilen er en 07mod mk2 Skoda octavia 2.0tdi VRS..
×
×
  • Opprett ny...