Gå til innhold

Amela

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Amela sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Amela

    Sedan vs stasjonsvogn

    Vi hadde tidlig nummer på Enyaq, men plassmessig trenger vi nok noe enda større, derav valgte vi ikke den og gikk over til Superb. Går vi for Superb, tror jeg vi kommer til å velge Sedanen av den årsak at jeg ikke orker den svære bilen i Oslo sentrum og så bare kjøre den ti l den dør.. :D Dog kommer Ioniq om få strakser og den har jeg store forventninger til plassmessig, så avventer til den er ute før vi tar en avgjørelse. Bensin eller diesel i Oslo er også ikke spesielt populært...
  2. Amela

    Sedan vs stasjonsvogn

    Hvorfor er BMW så sykt spesielle der?? Ser det jo på andre leverandører, men ikke hos BMW.. de selger jo masse sedaner! Men ja, vi avventer nok litt der av disse usikkerhetsmomentene.. får se om det kommer noe bedre. Veldig spent på bakseteplassen i Enyaq! Takk for svar!
  3. Amela

    Sedan vs stasjonsvogn

    Ja ikke sant, det er ettermarkedet vi er bekymret for. Vil det være noe å selge igjen i etterkant liksom.. Ellers så ser vi nesten bare fordeler med sedanen mot stasjonsvognen. Jeg ser at Skoda også har sluttet å ta inn sedanen som nybil, så de finnes kun på bruktmarkedet i dag.
  4. Amela

    Sedan vs stasjonsvogn

    Vi er et høyt par med tvillinger som begynner å bli lange og behovet for god beinplass har meldt seg. Superb er jo et naturlig valg i denne sammenheng, MEN, vi bor i Oslo (har fast parkeringsplass) og plassmessig alltid klart oss meget bra med vår Toyota Prius og en takboks i ny og ne. Vi vurderer å gå for sedan-versjonen av Superben, litt fordi vi synes stasjonsvognen er veeldig lang (mtp. lukeparkering osv.) og fordi vi ikke trenger all plassen i hverdagen. Men sedanen selges det ytterst få av på Finn og jeg er redd for om vi får solgt den igjen når vi er ferdige med bruken. Har dere noen innspill på å kjøpe en Superb Sedan i disse dager? Den er jo ikke spesielt populær.. Er det meget dumt?
×
×
  • Opprett ny...