Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Vandreren

+ Member
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

 1. Den er lovet levert siste halvår i 2021, jeg hadde køplass 4569 . Jeg må ha 4-hjusdrift og vil ikke tilbake til "sedan" etter å ha eid SUV'er som Tiguan og nå Kodiaq. Tilhengerfeste er også et must og da er det ikke mye å velge i. Ser at Volvo kommer med XC40 men denne har (riktignok marginalt) kortere rekkevidde enn Enyaq.
 2. Har bestilt en slik selvom ventetiden blir et år. Synes i grunnen også at den var litt kjedelig og lik Kodiaq som jeg har nå. Var veldig i tvil, mye kan skje på et år. Usikkerhetsmomentene jeg tenker på er: Hva skjer med avgiftene i 2021? Hva skjer med batteriteknologi og dermed rekkevidde fremover? Hvilke andre SUV'er med firehjulstrekk dukker opp ila. 2021? Men skal man alltid vente på det nyeste så får man jo aldri kjøpt seg noe 🤔
 3. Jeg har problemer med at bilen ikke tenner nærlys når lysbryteren står i auto og det er mørkt, i stedet lyser kun DLR. Dette er jo en garantisak men verkstedet klarte ikke å finne feilen på siste service da de ikke hadde tilgang til mørkt lokale (!). Tenkte å hjelpe dem litt da jeg selv har en mørk garasje men er usikker på hvor lyssensoren sitter.
 4. Vandreren

  Phone Box

  Du bør ta av telefonbeskytter når den ligger til lading i ladeboksen, da blir den ikke så varm.
 5. Fikk for meg at jeg skulle kikke etter slepekrok til bruk foran på min Kodiaq men jeg fant den ikke. Kan heller ikke se at instruksjonsboka sier noe om hvor jeg finner den. Jeg har tilhengerfeste bak men øye til å skru på fremme finner jeg ikke. Noen som vet?
 6. Ellers finnes det jo folk som fikser dekk så de blir som nye på no time https://www.liveleak.com/view?t=kjUXB_1536929506
 7. Jeg har ødelagt et dekk og trenger nytt. Dekkverkstedet ber meg sjekke hva Skoda tillater av forskjell i omkrets mellom hjul. Hjulene har gått 1.5 sommersesong og har mønsterdybde på 5-7 mm. Noen som vet om det blir for stor forskjell mellom disse og et nytt?
 8. Ja det var jo veldig vanlig på 70-tallet. Det var vel helst placebo-effekten som slo til der.
 9. Men fortsatt må den aktiveres manuelt på nytt etter at tilhenger har vært koplet til. Det synes jeg er meget uheldig ut fra et sikkerhetssynspunkt.
 10. Da fikk jeg omsider tid til å ta bilen til Møller. SW oppgradering og innlegging av parametre på nytt løste problemet (selvsagt). Ingen kjent feil sier Møller så da er en vel like klok. Men det viktigste er jo at det fungerer igjen selv om dette tydeligvis er en funksjon man ikke kan stole helt på.
 11. Takk skal du , synes det ser fint ut! Tøff farge på bilen din
 12. Skulle gjerne sett bilde av bilen på litt avstand.
 13. Hei. Jeg har sjekket kontakten (se bilde) og kan ikke se at det er noen microbryter der. Får ta en tur til Møller og få dem til å sjekke hva som kan være problemet. Skal holde dere underrettet.
 14. Er microbryteren tilgjengelig fra utsiden eller må kontakten demonteres? Bruker forøvrig adapter da hengeren min har gammel kontakt.

Community Reputation

9 Promising

About Vandreren

 • Rank
  Veteran

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...