Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Vandreren

+ Member
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

 1. Vandreren

  Phone Box

  Du bør ta av telefonbeskytter når den ligger til lading i ladeboksen, da blir den ikke så varm.
 2. Fikk for meg at jeg skulle kikke etter slepekrok til bruk foran på min Kodiaq men jeg fant den ikke. Kan heller ikke se at instruksjonsboka sier noe om hvor jeg finner den. Jeg har tilhengerfeste bak men øye til å skru på fremme finner jeg ikke. Noen som vet?
 3. Ellers finnes det jo folk som fikser dekk så de blir som nye på no time https://www.liveleak.com/view?t=kjUXB_1536929506
 4. Jeg har ødelagt et dekk og trenger nytt. Dekkverkstedet ber meg sjekke hva Skoda tillater av forskjell i omkrets mellom hjul. Hjulene har gått 1.5 sommersesong og har mønsterdybde på 5-7 mm. Noen som vet om det blir for stor forskjell mellom disse og et nytt?
 5. Ja det var jo veldig vanlig på 70-tallet. Det var vel helst placebo-effekten som slo til der.
 6. Men fortsatt må den aktiveres manuelt på nytt etter at tilhenger har vært koplet til. Det synes jeg er meget uheldig ut fra et sikkerhetssynspunkt.
 7. Da fikk jeg omsider tid til å ta bilen til Møller. SW oppgradering og innlegging av parametre på nytt løste problemet (selvsagt). Ingen kjent feil sier Møller så da er en vel like klok. Men det viktigste er jo at det fungerer igjen selv om dette tydeligvis er en funksjon man ikke kan stole helt på.
 8. Takk skal du , synes det ser fint ut! Tøff farge på bilen din
 9. Skulle gjerne sett bilde av bilen på litt avstand.
 10. Hei. Jeg har sjekket kontakten (se bilde) og kan ikke se at det er noen microbryter der. Får ta en tur til Møller og få dem til å sjekke hva som kan være problemet. Skal holde dere underrettet.
 11. Er microbryteren tilgjengelig fra utsiden eller må kontakten demonteres? Bruker forøvrig adapter da hengeren min har gammel kontakt.
 12. Denne funksjonen har slått seg av for meg, mistenker at det er noe jeg har vært borti. Når jeg forsøker å aktivere den får jeg beskjed om at "funksjonen er ikke tilgjengelig". Har hatt tilhenger tilkoplet men det skulle jo være mulig å slå den på igjen når hengeren er koplet av.
 13. Hei Er det mulig å få opp en nettleser på skjermen i bilen med internettilgang via mobilen? Det er vel Amundsen min skjerm heter tror jeg....
 14. Det stemmer. Det dumme er at den forblir deaktivert etter at henger er koplet fra, dvs. den må aktiveres igjen manuelt. Nå har jeg fått et annet problem, jeg får ikke aktivert den igjen i det hele tatt. Får bare beskjed om at funksjonen ikke er tilgjengelig. Det er grønn hake på blindsonevarsling men den funker ikke. Har forsøkt å gjenopprette fabrikkinnstillinger men det hjelper ikke. Noen ideer?

Community Reputation

9 Promising

About Vandreren

 • Rank
  Veteran

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...