Gå til innhold

Thor Egil

Medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Thor Egil

  1. Takk!:) Fargen heter lava blue. Veldig fin. Endrer seg endel i lyset. Det en en style med greit med utstyr. Skinn, canton, el luke med sensor.. Klar over forbruket og vet at jeg må måle selv om jeg skal få det 100% riktig. Men jeg er fornøyd så langt og angrer ikke på at jeg sparte enden titusener i forhold til en tilsvarende bil med diesel diesel diesel!
  2. Hentet bilen i kveld. Forbruk etter ca.15 mil på E18 i alt fra 70-110, ble 0.67. Motoren funket greit og gikk overraskende billig. En veldig behagelig bil!
  3. Da har jeg fått svar fra lokal Skoda-forhandler. Som du sa, @Sjåføren, så er det register-reim på denne motoren, uten noe intervall for bytte. De sa også at motoren hadde sylinderkutt (ACT). Bilen er ikke hentet enda, men planen er å hente den i morgen.
  4. Neida, noen racerbil er det nok ikke, men det er ikke det jeg hadde forventet heller. Jeg kommer fra en caddy maxi 4x4 manuell med en 2l diesel på 122hk som er ganske dorsk. For ikke å snakke om stiv, stumpete og støyete:) Deilig med noe annet enn dieselknatring til en forandring!:)
  5. Takk for det! Jeg er også kommet frem til at jeg har en EA211. Om den har ACT vet jeg ikke helt. Har forsøkt å google litt på det også og noen mener den som er brukt i Kodiaq sammen med 4x4 og DSG, ikke har ACT. Hadde bilen på en grundig test på fredag, men har ikke fått den enda. Skal hentes i løpet av uka. Ble positivt overrasket over hvor godt motoren fungerte i bilen. Nå var jeg alene i bilen, så merker nok litt forskjell når jeg får lastet den opp med folk og bagasje, men det er ikke så ofte jeg kjører med full bil. Forbruket som kjørecomputeren rapporterte var heller ikke avskrekkende. Har bare 10 - 12 000km i året med den bilen, så merkost for drivstoff, tror jeg ikke blir allverden. Jeg skal ta en prat med flere Skoda forhandlere for å finne ut hva slags motor som sitter i min bil. Skal informere om hva jeg kommer frem til.
  6. Hei! Ny på forumet her og har akkurat kjøpt meg en brukt kodiaq med overnevnte motor. 2017/18 mod med rett over 70 000km på telleren. Er det noen som vet om motoren har registerkjede eller reim ? Har googlet endel og konklusjonen så langt er at jeg tror det er reim. Men jeg snakket med et verksted som mente det var kjede. Derfor er jeg usikker og håper noen her vet. Hvis det er reim, er det noen som kjenner til intervallene for bytte? Takk for innpass i et glimrende forum!:)
×
×
  • Opprett ny...