Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som...
Finn resultater i...

Kim Ronny

Medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Kim Ronny vant dagen sist Juli 10

Kim Ronny hadde mest likt innhold!

Personlig informasjon

 • Bil
  Enyaq

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kim Ronny's Achievements

Medlem

Medlem (2/4)

2

Nettsamfunnsomdømme

 1. Kim Ronny

  Feil på bil

  Nesten hver dag når jeg skal på jobb får jeg beskjed av bilen at ACC/Travel Assist midlertidig er ute av drift, men det forsvinner etter en stund. Er dette en kjent feil ved bilen? Har også fått edekopper inn i den ene baklykten og der ligger de døde. Dette skal vel ikke skje på en helt ny bil? Leste på FB om at andre også hadde fått dyr inn i baklyktene. Hva gjøres med dette? Blir lyktene byttet?
 2. Hei noen som veit om skoda har problemer med app tilkobling til bilen. Har ikke fått connectet til bilen i hele dag?
 3. Takk for svaret.
 4. Takk for svar. Jeg har sett på flere som har lagt ut system info og der står det at det er media codec i bilen. Som du ser på bildet så kommer der ikke noe media codec opp i min bil. Hvordan får jeg codec, så jeg kan se filmer?
 5. Kim Ronny

  Video filer

  Har tittet litt rundt i infotainment systemet og der får jeg opp media. Ser at det står video men hvordan får jeg sett på video filer? Noen som veit hvordan dette gjøres og kan gi den info videre?
 6. Det er jo ræva. Men takk for svaret.
 7. Er det noen som veit om det går ann å få fotoboksvarsling til gps i Enyaq?
 8. Min feil. Bilen står i online modus hele tiden.
 9. Ja jeg har det på hele tiden.
 10. Det er så bilen ikke er i onlinemodus og sender kjøredata til skoda. Men om du bruker det, så får du ikke brukt alle tjenestene i bilen eller med skoda connect tror jeg.
 11. Dra innom forhandler å få de til å fikse det. De oppdaterte bilen på nytt. Og etter en tilbakestilling til fabrikk oppsett så funker alt.
 12. Vi prøvde å logge inn der, men det virket ikke. Skulle teste å logge inn i helgen etter å ha kjørt litt. Får ringe forhandler etterpå å høre hva jeg skal gjøre.
 13. Kim Ronny

  Privat modus

  Jeg fikk Enyaq på Torsdag, men jeg får ikke Skoda connect til å virke. Når jeg går inn i innstillingen, så er privat modus aktivert. Jeg får ikke slått av dette moduset. Er det noen som har en fix for dette, eller må jeg tilbake til forhandler med bilen?
×
×
 • Opprett ny...