Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som...
Finn resultater i...

Spectre

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

 • Bil
  2007 Skoda Octavia Scout

Spectre's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hei. Hadde bilen min inne på verksted for å skifte tubo. Dagen etter sluttet cruise control å fungere, glødelampen blinket og jeg sjekket feilkode med OBD-II scanner. Leste av feilkode "Cruise Control/Brake Switch A Circuit Malfunction". Jeg googlet litt og fant ut at denne "brake switchen" lå under bremsevæske beholderen, som da er veldig nærme område hvor turbo ligger. Oppdaget da at denne ikke var plugget inn, sannsynligvis glemt av verksted. Fikk plugget den inn og slettet feilkoden, men cruise controllen fungerer fremdeles ikke. Kanskje noe annet som må resettes? Oppdaget også at slangen som ligger mellom luftfilterboksen og luftinntaksmanifolden var ødelagt, stort hull i denne. Mistenker at dette også har hendt på verksted da jeg nylig skiftet luftfilter og ikke har lagt merke til det, samt at dette ikke var nevnt da jeg plukket opp bilen. Blir uansett å klage på mandag, men hadde vært fint å hatt cruise control i helga. Endret: Cruise control fungerte plutselig etter at bilen fikk stå over natten (mulig jeg ikke skrudde av/på tenning etter å ha slettet feilkode før jeg prøvekjørte hvis det har noe å si). Da er det egentlig bare den slangen som trenger å utbedres. Skal ta en prat med verksted om det.
 2. Hei. Har en 2007 Skoda Octavia Scout med rundt 270k km. Under en lang kjøretur merket jeg at bilen begynte å gjøre små "kanin hopp" når motoren ble litt belastet (akselerere i oppoverbakke etc). Da jeg skulle over en fjellovergang lå et vogntog forann meg som jeg skulle passere, så ga den litt pinne forbi i 3. gir. Da gikk plutselig motoren i "limp mode" og jeg kom meg akkurat forbi vogntoget og inn på en lomme ved veibanen. Tok frem OBD skanneren og ser følgende feilkode "00564" som er Turbo overboost condition (vedlagt bildet). Noen som vet hva evt. årsak og hvordan dette utbedres? Bilen er forøvrig under bruktbil garanti fremdeles, men er ganske avhengig av bilen så hvis jeg tar den inn på verksted så ønsker jeg at prosessen skal gå så raskt som mulig (minst mulig diagnosetid). Redigert: Løsning er dessverre å bytte turbo.
 3. Det e nok det beste for å sørge for at alt blir "rett", men erfaringsmessig flår merkeverksted dæ, så ville unngå å betale 150kr (vet ikke ka dem tar for den) for ei pakning æ kan få kjøp på biltema for 5kr. Men kan hende det ikke e så ille, så skal undersøke.
 4. Har nylig kjøpt en 2007 Skoda Octavia Scout og tenkte å gjøre litt enkelt vedlikehold. Ser f. eks at biltema har sortiment av oljepluggpakninger, men finner ikke noen som passer ved å søke reg. nr. Noen som eventuelt vet hva som passer eller har målene på den slik at jeg kan finne riktig? Redigert: Kjøpte plugg + pakning hos VAG verksted. Kostet 95kr.
×
×
 • Opprett ny...