Gå til innhold

Falch

Medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Falch vant dagen sist 17. august 2021

Falch hadde mest likt innhold!

Personlig informasjon

  • Bil
    Skoda Octavia 1,6 2013

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Falch sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hm. jeg snakket med forrige eier, og han sa at det aldri har stått noe SD-kort i instrumentet, unntatt muligens at det har blitt lastet inn kart en gang. Og det hadde funket fint i årevis. Etter det jeg har kunnet google meg frem til, så skal denne ha et kort stående i? Han sa også at den hadde jukset litt da bilen var ny, og han hadde fått ny antenne på garantien. Nå på slutten hadde den vist helt vill posisjon. Jeg får ikke opp noe kart overhodet 😮 Her ble jeg altså ikke særlig klokere, men skjønner at det ikke bare er å kjøpe et dyrt kort og stappe inn. Kontaktfeil? Feil på selve iinstrumentet? Hmmm. Noen som har vært borti noe lignende? Kan kartene rett og slett gå ut på dato slik at de ikke funker lengre? I såfall forklarer jo ikke det at den viste feil posisjon da den fremdeles viste kart.
  2. Hei alle! Jeg ringte merkeforhndleren i dag, og fikk oppgitt dette delenummeret: 3T0051255AE. Kanskje noen her inne tilfeldigvis har et sånt og kan selge det? Hos forhandleren var prisen 4500,- . På ebay eller andre steder kommer jeg ned i vel 2000 av de som sender til Norge. Takk igjen. jeg prøver forrige eier også. Jeg må visst ringe ham på jobb. Han finnes ikke på gule sider 🙂
  3. Ok. Takk. Sjekker med forhandler, og hvis de er for griske prøver jeg ebay, finn eller noe🙂 Takk så lenge!
  4. Hei! Takker så mye. jeg ser at det finnes kort på eBay til sånn ca 30£. Kanskje en mulighet hvis de skal ha flere tusen hos merkeforhandleren🤔 Hvordan kan jeg vite om det vil funke? Vet du det? Jeg har sett noen tråder hvor det refereres til spesifikke numre osv..
  5. Hei! Jeg er ny på forumet nå nettopp, og har kjøpt en 2013 Octavia hvor det i vognkortet står "type: 1z". Jeg får ikke til navigasjonen, og finner ikke noe kort i hanskerommet hvor de fleste sier at det skal finnes. Der er det kun et slags ratt med tall på og en bryter for airbag av/på. Forrige eier har tydeligvis brukt navigasjon, for det ligger noen adresser inne. Jeg finner altså ikke hvor et ev kort er, og jeg får ikke opp noe kart. Takknemlig for gode tips både om h or et ev kort er gjemt, pris på nytt kort eller oppdatering av kart. Det står "Amundsen" på instrumentet over det som ser ut som en CD-slot Kanskje det skal stå et kort i den lille slot'en på det første bildet? Nesten helt til venstre ved knappene?
×
×
  • Opprett ny...