Gå til innhold

krugm0f0

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

  • Bil
    Skoda Octavia Elegance 2014 stv 1.8 TSI 180hk DSG

krugm0f0 sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Serviceheftet mitt er borte.. Mistenker Sulland i høst. Ikke at det var så farlig, for alt ligger i systemet dems. Bortsett fra inspeksjonsservice i januar, hos annet verksted. Jeg har en godt spesifisert kvittering derfra, men ønsker få de til å fylle ut en servicehefteside og stemple den igjen.. Finnes den digitalt hos noen her, så jeg kan printe den? Eller et bra bilde..
  2. Neste steg var å prøve et oljeskift på diff, i dag eller i morgen. Alt etter hva jeg orker/klarer. I overkant støl i ryggen etter mekkinga😅 Og så evt på haldex også. Den silen har jeg hørt om, og at det ikke er inkludert i service engang fordi de mener det ikke trengs
  3. Hei. Har en 2014 Octavia 1.8TSI 4x4. Gått 140k. Har fått en rumlelyd bak. Tenkte først bremser, klosser og skive ok, men calipere var dårlige. Byttet de mens jeg var igang. Det gav ikke noe bedring på lyden. Nå har jeg byttet hjullager, de var også dårlige, det ene veldig dårlig. Da bedret lyden seg, men det er fortsatt en rumling. Neste punkt er da differential bak? Ved snurring av hjul med bilen jekket opp mener jeg lyden kommer fra differential.😳 Se bilde. Høres dyrt ut, og komplisert? Noen innspill, idéer, trøstende ord?
×
×
  • Opprett ny...