Gå til innhold

Joachim83

Medlem
 • Innlegg

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

 • Bil
  2010 Skoda Octavia VRS

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Joachim83 sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

 1. Takk, har bare byttet Skoda logo bak med nyere utgave, byttet ut sølvteip med svart da skiltene ikke passet i de nye skiltrammene jeg kjøpte å satt på nye biltema bremseklosser foran og bak som en midlertidig løsning. Planen er å få byttet til bedre bremser (har lyst å prøve bilen på bane et par ganger til sommeren), renovering av felger å senket bilen iløpet av vinteren når jeg har bestemt meg for om jeg vil ha 35 eller 50mm lavere bil, så blir det nye kvalitetsdekk til sommeren. Den trenger senk da den ser ut som en 4x4 med lavprofil dekkene.
 2. Denne kan bli bra med senk å større felger, har tilsvarende planer for min Octavia.
 3. Etter ca 10 uker med bilen så kan jeg trygt si at det er den beste bilen eg har hatt! Har gjort noen små forandringer på den sånn som nye vRS merker, byttet interiørlys til led, fjernet "Octavia" merket bak (er ikke fan av plast "krom"), byttet til grillramme i bilens farge, byttet til honeycombe insert grill å fjernet bakrutevisker (har og satt på svart teip på bakre skiltramme) Det kommer felger og senk til våren når jeg har bestemt meg for hvor langt ned den skal slippes. Ønsker feedback på hva som kan gjøres for å få den til og se litt mer sportslig ut. Laster opp bilder da jeg har lyst å dele.
 4. Ny bruker og Skoda eier her. Kjøpte min første Skoda mandag 20.06.2022 og valgte en 2010 Octavia VRS (eller er det RS?) fra en bruktbil forhandler i nærheten av Stavanger. Vet ikke hva fargen heter, men den er veldig rød, har allerede noen planer for bilen. Kommer sikkert til å stille spørsmål om bilen, men i første omgang ville jeg vise bilen da jeg aldri har sett en Octavia VRS før å visste ikke at de eksisterte før jeg så annonsen. Joachim
×
×
 • Opprett ny...