Gå til innhold

Kurt skjold

Medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kurt skjold

  1. Vandreren skrev (På 15.1.2018 den 22.13):

    Start
    Jeg setter meg inn i bilen med nøkkelen i lomma og må ofte trykke flere ganger på start/stopp før den drar i gang. Har det med avstand til nøkkel å gjøre eller tar det en del sekunder før den registrerer nøkkelen? Holder jeg nøkkelen i hånda ser jeg at det blinker rødt i nøkkelen og da virker det som den er klar.

    Stopp
    Setter gearvelger i P trykker på Start/Stopp. Noen ganger stopper den greit og slår av tenninga, andre ganger ikke. Noen ganger skjer det ingen ting og jeg registrerer at motoren fortsatt går (litt dumt når man parkerer og skal gå fra bilen). Noen ganger stopper bare motoren og når jeg lukker opp døra så piper det fordi tenningen fortatt er på.

     

    Er det noe jeg ikke har skjønt eller er jeg for rask eller for utålmodig?

    Hva skulle Møller ha for å skifte startknappen. Har samme problem med karoq min den er en 2018 modell 

  2. Hei, dessverre har jeg ikke tilgang til det. Jeg pleier bare å bestille time og betale. Men siden det mest sannsynlig er en eller begge demperne og det går Ann å skifte de selv. Så bruker jeg ikke så mye penger på det . Har googlet litt og funnet noen sider fra Sverige og Tyskland men venter på svar om det er de rette. Men jeg skal gå innom en Skoda forhandler å få de til å ta en diagnose på bilen. Og et annet spm jeg har blindsone sensor og den står som aktiv i innstillinger i display. Men den gir ingen signal når noen er i min bilndsone , bare baler på seg nå som garanti er gått ut.

  3. Hei takk for respons. Jeg har ikke garanti på min da den har passert over 100000 . Og jeg gidder ikke å betale Skoda Bergen 20000 for å skifte 2 dempere til bakluken . Når man kan bestille orginal deler til 4/5000 inkl frakt og skifte de selv. Ellers har jeg alltid tatt alle servicer på Skoda Bergen. 

  4. Jeg har en karoq 2018 modell, er veldig fornøyd med bilen men nå har det oppstått en del feil på bilen. Først var det diesel lokk som ikke åpnet seg, det koster 2000 hos Skoda Bergen. Og nå har den elektriske bakluke sluttet å virke. Når man trykker på alle måter å åpne den på så pipper den 3 ganger og bare så vidt åpner seg.har fått et service tilbud fra Skoda Bergen på begge tingene og det koster ca 20000. Er det noen som har vært borti disse tingene og vet om det går Ann å skifte selv , billigere og hvor kan man få tak i deler ??? Og en annen ting, jeg har alle førerassistanse men blindsone sensor har sluttet og virke. Den er aktiv men gir ikke signal på at noen er i bilndsonen. Håper det er noen som vet noe om disse tingene.

×
×
  • Opprett ny...