Gå til innhold

Kurt skjold

Medlem
 • Innlegg

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

 • Bil
  Karoq 2018

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kurt skjold sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

 1. 😂😂😂 ja helt sant, vi måtte ta hovedservice på bilen nå i juni og Skoda Kokstad skulle ha 14000 for girolje og noen annen olje osv jeg ringte NAF Bergen og fikk samme service for 9950 ved at jeg meldte meg inn i NAF . Jeg bor dessverre utenfor Bergen vest.
 2. Hei, dessverre har jeg ikke tilgang til det. Jeg pleier bare å bestille time og betale. Men siden det mest sannsynlig er en eller begge demperne og det går Ann å skifte de selv. Så bruker jeg ikke så mye penger på det . Har googlet litt og funnet noen sider fra Sverige og Tyskland men venter på svar om det er de rette. Men jeg skal gå innom en Skoda forhandler å få de til å ta en diagnose på bilen. Og et annet spm jeg har blindsone sensor og den står som aktiv i innstillinger i display. Men den gir ingen signal når noen er i min bilndsone , bare baler på seg nå som garanti er gått ut.
 3. Hei, nei usikker på om det er venter eller høyre. For bakluken har stoppet helt og bare pipper når man prøver å åpne den.
 4. Hei takk for respons. Jeg har ikke garanti på min da den har passert over 100000 . Og jeg gidder ikke å betale Skoda Bergen 20000 for å skifte 2 dempere til bakluken . Når man kan bestille orginal deler til 4/5000 inkl frakt og skifte de selv. Ellers har jeg alltid tatt alle servicer på Skoda Bergen.
 5. Oki, prøver og ser. Kan gi lyd om det går. Nett, sjekket men det virker som selve demperne er ødelagt. Jeg må åpne og lukke manuelt.så da blir som om noen vet hvor det går Ann å få kjøpt elektriske bakluke dempere til karoq 2018 2.0 (150hk)
 6. Jeg har en karoq 2018 modell, er veldig fornøyd med bilen men nå har det oppstått en del feil på bilen. Først var det diesel lokk som ikke åpnet seg, det koster 2000 hos Skoda Bergen. Og nå har den elektriske bakluke sluttet å virke. Når man trykker på alle måter å åpne den på så pipper den 3 ganger og bare så vidt åpner seg.har fått et service tilbud fra Skoda Bergen på begge tingene og det koster ca 20000. Er det noen som har vært borti disse tingene og vet om det går Ann å skifte selv , billigere og hvor kan man få tak i deler ??? Og en annen ting, jeg har alle førerassistanse men blindsone sensor har sluttet og virke. Den er aktiv men gir ikke signal på at noen er i bilndsonen. Håper det er noen som vet noe om disse tingene.
×
×
 • Opprett ny...