Gå til innhold

Herrbrun

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Herrbrun sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Startet for noen dager siden å motta varsler på telefonen fra MyŠkoda-appen om at air conditioning var fullført. Jeg så da at den hadde laget, og aktivert, et nytt program hvor den skulle være klar 0615 hver ukedag. Jeg skrudde av dette, og har nå to programmer som begge er skrudd av. Appen sender meg likevel med jevne mellomrom melding om at air conditioning er ferdig. I kveld har den gjort det to ganger med bare en halvtimes mellomrom. Basert på batterinivået har den varmet opp bittelitt. Men det virker ikke som den har varmet opp fullt til 20 grader (som er standard). Er det andre som sliter med lignende?
  2. Jeg skjønner ikke helt hva du mener med bøyle rett bak stolpen, men det er ingen bøyler å forankre i. Jeg så etter noe sånn som det du linket til fra biltema, og har funnet noen produkter men er vel først og fremst ute etter konkrete erfaring med konkrete produkter (typ, er de aktuelle produktene lange nok/for lange/for korte, er de enkle å montere etc.) og konkret erfaring med monteringen. Hvordan skrur jeg opp festet til fremstolen, og er det trygt å gjøre selv?
  3. Hei! Vi har beltefestet barnesete og ønsker å fortsette å bruke dette i vår nyinnkjøpte (lettbrukte) Enyaq. Ved å tre forankringsbelte under skinnene forsvinner unødvendig mye av plassen i forsetet. Har noen erfaring med å feste forankringspunkter i gulvet? Hva kjøpte dere, og hvilke verktøy trengs? Jeg mener å ha lest at det skal være mulig å feste i de aller fleste biler, typisk i tilknytning til enden av forseteskinnen, men er usikker på hva jeg trenger. Noen tips?
×
×
  • Opprett ny...