Gå til innhold

Henry

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

  • Bosted
    Finnmark
  • Bil
    Skoda Kodiaq

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Henry sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei Takker for svar, nei det er ingen køkjøring her jeg bor, og det er bare meg og kona som bruker bilen, men uansett så er det vel ikke så mange veier å gå lengre med å få noe erstattet. Jeg og kona har kjørt manuell gir i 40-50 år, har hatt flere biler, men aldri opplevd noe som dette, Men det kan jo ha vært noen unoter som vi har fått med feil bruk, som vi ikke har lagt merke til. Vi må jo bare skjerpe oss. Det blir vel snart automat gir, ha, ha.
  2. Hei Marius Takker hjertelig for svar. Jeg kjøpte bilen ny i 2017 og det er svært lite jeg har kjørt med henger. Når jeg snakket med Skoda forhandler om dette, hadde ikke han heller noen eksakt svar på hva årsaken kunne vært, men han sa at på clutsh var det bare 12 mnd, eller 10000 km garanti, forstå det den som vil. Men uansett så var garantien gått ut i november 2022. Når du nevner forsikring så kan jeg opplyse at jeg har topp kaskoforsikring som i utgangspunktet skal dekke slike ting, men forsikringsselskapet nekter å dekke dette da de mener ut fra et bilde som verkstedet sendte dem at det er slitasje. Jeg fikk avslag på skademeldingen som jeg sendte inn, dette anket jeg og i dag fikk jeg svar på anken, der de fortsatt avviser saken, så slik står det foreløbig, men jeg har ikke tenkt å gi meg ennå. Nei jeg kjenner meg ikke igjen i at jeg har trekt noe veldig tungt, har en liten henger men den har vært minimalt brukt, kun til bare noen små ting. Har forståelse av at du har god greie på bil og dets funksjoner. Mvh Henry
  3. Jeg har en Skoda Kodiaq diesel med manuell gir, Bilen er 2017 modell, og km. stand pr. nå er ca 47000. Jeg måtte skifte clutch /m svinghjul nå i juni, verkstedet sier at det har vært varmgang i det. Dessverre var garantitiden gått ut i november 2022. Jeg fikk ikke noen forhåndsvarsler, miste bare helt plutselig motorkrafta. Jeg lurer på om det er andre som har opplevd dette på en forholdsvis ny bil.
×
×
  • Opprett ny...