Gå til innhold

Skoddert

Medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

  • Bil
    Octavia MkII stasjonsvogn

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Skoddert sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det var så enkelt som å bare ta tak i ledningene, og dra pæra ut. Pæra sitter bare med en klempasning, altså ingen spor slik at den må vris ut. Litt rart sammenlignet med det meste annet av billyspærer, men slik er det altså.
  2. Er batteriet oppbrukt? Jeg opplevde også raskt spenningsfall på mitt batteri, og etter masse frem og tilbake med lading/ måling osv, så var løsningen nytt batteri.
  3. Skoda Octavia Mk II, stasjonsvogn, 2011-modell. Er det noen som har en oppskrift på hvordan man skifter denne pæren, uten å ødelegge noe? Det er to parkeringslyspærer, den ene sitter midt i, lett tilgjengelig. Den øverste pæra sitter ganske vrient til, bak filtpanelet. Må hele baklykta av først? Man kan skimte den øverste pæra på 1:05 i denne videoen.
  4. Hei, har en 2011 Skoda Octavia 1Z5, som feila på EU-kontroll pga. manglende justeringsmulighet for tåkelyktene/ løse tåkelykter. Verkstedet har regna på skifting av tåkelykter, men jeg ser nå at lyktene er i orden, klipsene er intakte. Jeg mistenker at noen har knekt festet/ braketten som skal sitte i støtfangeren, ved skifte av lyspærer, på BEGGE sider. Grunnen til at lyktene ikke falt ut heter Sikaflex. Jeg vil helst slippe å skifte hele fremre støtfanger, og ønsker å finne ut om jeg kan lage et feste selv, med f.eks. 3D-print eller tynnplate, som kan skrus inn i plasten. Er det noen rause sjeler her, som kan skaffe bilder av intakt lyktefeste, og gjerne noen mål? Legger ved bilde av innfesting, mot midten av bilen. Jeg bidrar gjerne med mer info, bilder etc. Link til riktig del på Autodoc, OEM-nummer på lykta er 1Z0941702C, eventuelt 1Z0941700C
×
×
  • Opprett ny...