Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Moon Octavia

Member
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 1. Jeg har fått montert foran jeg å men de mener skoda ikke har produsert riktige skvettlapper enda
 2. Angående skvettlapper så påstår forhsndler at disse ikke passer bak. Og det vil bli produsert nye, men ingen tidspunkt er gitt.
 3. Hvordan er dine tanker om fronten på bilen etter noen dager Geir ?
 4. Møkkete lykter men tøft utseende. Bilde er tatt med mobilen.
 5. Flott bil du også har satt sammen Tronn? jeg ville tatt med vinterpakke.
 6. Hva slags felger er dette ? Fantastisk fin Kodiaq? gratulerer så mye.
 7. Da har jeg hatt bilen noen dager og fått prøvd litt men ikke alt enda. Jeg har nok bestemt meg for å beholde de 17" svarte trius felgene på bilen til neste sommer da jeg synes dem var fin til hvit bil. Bilen et nydelig å kjøre og det eneste du hører av støy kommer fra dekkene men dette er ikke sjenerende. Jeg sitter godt i bilen og bilen drar mer enn godt nok med 150hk. Jeg har også fått testet bilen i mørket og må si det er et veldig trivelig interiør i bilen med tanke på belysning. Når det gjelder lys på bilen så kunne jeg ikke ønsket meg noe anneledes, fantastisk med ledlys i hovedlykter, baklys, skiltlys, lys under speil osv. Langlysene lyser veldig langt og vanvittig bredt selv om det er mørk og våt asfalt. 7 DSG: En av de beste "automatkassene" jeg noen gang har kjørt. Jobber helt uanstrengt i motbakker og veldig smart med tanke på at den ikke girer i hytt å gevær. Den bremser også en del på gir i bratte utforkjøringer. Litt uvant i starten men etter litt kjøring så girer den sømløst på motorvei og bykjøring også. Terningkast 6 Bilen har nå gått 40 mil og regner med at den løsner litt etterhvert, men forbruket på blandet kjøring ligger på 0,56 på mila, og det synes jeg er veldig bra med Automat og 4x4 Pirk/Minus: Kunne tenkt meg ledlys inne i kupeen. Litt trang i døråpningene foran. Ikke så dynamisk å kjøre som Ford ( men mer lettkjørt ). Angrer ikke 1 sekund på at vi hadde bilen inne hos Swissvax. Vanvittig lett å holde ren og en glans som er bra tom. på hvit bil. Spennende å se hvor lenge dette varer. ( garanti i 2 år )
 8. Den nye er vel våtclutch og tåler jo et dreiemoment på 340 nm. Den tørre 7 trinns kassa tidligere ble vel tuna ned til 250nm. Audi har også brukt den nye 7trinns dsg kasse i et par år nå? Legg merke til att 184hk med 6Dsg har 1800 kg i hengervekt og150hk med 7dsg har 2000kg ( med 4x4 )
 9. Gratulerer med flott bil Geir ? fantastisk i Race blue ??
 10. Noen som har forslag til nye felger i 18-19" på moon white Octavia face lift ?
 11. Blir nok enten 18 eller 19 etterhvert ? tipper på 18" da dem ikke kveler all komfort. Jeg skal gi deg tilbakemelding på C quarts når den tid kommer ? Er ikke så hønngammel selv eller ??
 12. Tusen Takk Tor2r Når det gjelder valg av utstyr så er behovene veldig forskjellig og smaken som baken, men økonomi og fornuft er med på å bestemme og " dempe" noe av kjøpegalskapen. Men synes likevel dette er en godt utstyr bil til under 450 Tusen med 4x4
 13. Tusen takk Geir, veldig fornøyd og skal godt gjøres å finne en så bra utstyr og moderne bil til den pengen God helg.
 14. Bilen min ble bestilt 14/2/17 og valgte Octavia 2.0tdi 4x4 dsg Fargen på bil og felger var det SJEFEN i huset som fikk velge ut og da ble det Moon White med svarte Trius felger. Utstyret som er tatt med i denne bilen utover standarutstyr er : Elektrisk bakuke Ryggekamera Kessy ( nøkkelfri adgang start/stor ) Business pk delskinn Vinterpakke 17" Trius black ( felger ) Reservehjul og jekk Oppvarmet frontrute Hastighetsbegreser Oppvarmet ratt Elektrisk førersete med minne Takreling sølvfarget Avtagbart hengerfeste Skvettlapper foran og bak Bagasjeromsmatte Vinterhjul i 17 " med Bridgestone rx8a felger med Nokian hakka R2 dekk Bilen er også sendt innom Swissvax Lillehammer for lakkbehandling. Der skal dem ett stegs polere bilen, sprite ned bilen, legge coating av typer C. quarts finest med tilsvarende glasscoating. Felger blir ikke behandlet da jeg ønsker å ta disse selv. Det er også mulig at jeg velger å kjøpe på 18-19" felger og dekk på sommersettet. Jeg tar gjerne imot tips her ??? Det var mye frem og tilbake på hva jeg skulle ta med av utstyr å ikke på denne, og ting vi vurderte var Navigasjon, elektrisk passasjersete, phonebox, Dcc og noen av assistpakkene. Konklusjon ble at Navigasjon har vi ikke behov for og tlf funger greit. (hatt navi på tidligere biler) Elektrisk passasjersete er begrensa hvor mye vi justerer. Phonebox kunne vi tenkt oss men måtte da valgt navi Dcc ble valgt bort da vi synes dette passa bedre i Suberb enn Octavia Jeg klarer fortsatt rygge henger, lukeparkere osv. så jeg så ikke helt nytta av disse pakkene der hvor jeg bor. ( hadde jeg bodd mitt i en storby så hadde behovet endra seg. Det vi derimot angrer litt på at jeg ikke tok med var parkeringssensorer bak og foran. Badroad vile jeg ikke har (Da hadde jeg heller kjøpt scout). og Panoramatak er fint om sommeren men 5 mnd vinter i Norge gjør at økonomien må få bestemme. Bilen er klar til levering onsdag 5/3/17 og vil si at bestilling,frakt og service fra forhandler har vært veldig bra. Mellom 6 og 7 uker fra jeg bestilte bilen til den er klar for levering vi jeg si er meget bra. Jeg har valgt å prøve leasing i 3 år på denne etter nøye vurdering, så får vi se hvordan det fungerer og om jeg blir fornøyd. Bilens totalpris kom på 445000kr minus rabatt. Og kunne vel egentlig gått opp på en LK versjon sånn prismessing, men vi ville ha svart interiør. Dette er vår første nye bil og vår første skoda så vi er veldig spent på om den innfrir vårt behov og våre kriterier. Når det kommer til Face liften så vil jeg forsatt si at jeg trenger litt tid for å " vokse" på meg det nye utseende på fronten, men dette tror jeg kommer seg ettersom det blir flere ute på veiene. Her er kritikk,ros, kjeft, tull og alt av kommentarer lov uten at jeg blir deprimert i ukesvis så kom gjerne med noen innspill. Jeg legger også ut noen bilder nå og noen når bilen er helt ferdig. Takk for et flott forum så kommer jeg tilbake med flere oppdatering på hva vi er fornøyd med eller missfornøyd med.
 15. Tusen takk står på transportklosser enda så litt høyere foran enn bak og mangler skvettlapper osv. enda men tenkte jeg skulle legge ut noen bilder likevel. Synes dette ble en bra kombo jeg. mulig de 17" trius felgene blir byttet ut etterhvert

Community Reputation

2 Neutral

About Moon Octavia

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Domicile
  Oppland
 • Car
  Skoda Octavia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...