Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Bertel

Member
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

 1. Da er vi avgårde på første telttur med den nye bil ! Å den lever opp til alle forventninger sålangt. Oseaner av plass både i baksete og bagagerum ! Nydelig kjøreegenskaper på motorvei( glad jeg valgte DCC) tok dog sin tid før jeg fikk sensoren til bakluken til å fungere ? Men etterhvert gikk det opp for meg at man ikke skal bli stående men heller gå litt tilbake? Den adaptive cruisecontrol er jo en gave til gudene ! Bare å innstille i rett hastighet å følge trafikken, regelrett nydelig funksjon ! Det eneste jeg ikke skjønner er at Spotify spiller i dobbelt hastighet via AppleCarPlay på min telefon og ikke på hverken fruens eller guttungens ? Ikke alltid samme musikksmak som gjelder ? Skal ta noen bilder innvendig når jeg har fått tatt hånd om første telttur ! Utrolig så mye dritt der kommer inn i bilen på en sådan tur ? Her er et par bilder av den utvendig som blei tatt i helga !
 2. Da står den på på sin plass ! Klar til ferien som håpet ! Skal ta noen bedre bilder når solen titter frem igjen ? Veldig fornøyd med det jeg har opplevd av bilen sålangt ?
 3. Bertel

  Superb 2018

  Da kom brått telefonen man har ventet på ! Overlevering om 3 timer ?
 4. Bertel

  Superb 2018

  ikke lett å sitte å vente på telefon om at bilen er klar til avhenting ?
 5. Bertel

  Superb 2018

  Det er nok fullt mulig at det er det som er poenget ?
 6. Da har bilen ankommet den nye hjembyen sin ! Gjenstår bare å få montert litt ekstrautstyr og få en DiTec behandling ! Her er de første billeder ! Den nye skjerm er betydelig større enn forventet, dårlig billede men bedre enn ikke noe ! Veldig fornøyd med valget av felger med tanke på utseende, så får tiden vise om komforten tilsvarer !
 7. Bertel

  Superb 2018

  Der står Nøisom på de ?
 8. Bertel

  Superb 2018

  Takk ! Er så mye jobb om dagen så ventetiden går nok helt fint ! Fikk levert skiltrammer i dag ! Blir moro å finne ut om fruen aksepterer de ? Eller om det blir standard ramme fra forhandler som kommer på
 9. Bertel

  Superb 2018

  Da står bilen min i Oslo ! Har faktisk stått der siden mandag ? Og selger forventer den ikke til Fredrikstad føre mandag eller tirsdag til uken ? Men det nærmer seg nå ?
 10. Bertel

  Superb 2018

  Virker som om selger har kontroll på detaljene rundt jobben som må gjøres i Fredrikstad ! så er jo egentlig bare båttransport og transporten fra Oslo som gjenstår ! Pluss ventinga da ?
 11. Bertel

  Superb 2018

  Hehe ? Var sikker på de ankom Drammen jeg ? Behandlingen skal skje hos forhandler så bilen skal ikke transporteres noe sted ! Tviler på de siste dager blir for lange ! Er ikke tid til det på jobben de neste par uker ! Er høysesong med festivaler og uteservering nå så har nok å holde på med ?
 12. Bertel

  Superb 2018

  Bor i Fredrikstad så er ikke lange turen fra Drammen å hit ! Av norskmontert ekstrautstyr er det kun skettlapper og bagasjeromsmatte så kan ikke ta lange tiden det heller skal dog ha en Ditec behandling av bilen som kan forsinke bilen litt, men ikke mer enn et par dager !
 13. Bertel

  Superb 2018

  Gleder meg til det ? Merker å at planene i ferien blir endret litt om den virkelig kommer ! Da blir det brått en tur rundt i Norge den første uke føre turen går til Danmark de siste 2 uker
 14. Bertel

  Superb 2018

  Siste oppdatering er at bilen står i Tyskland og venter på båttransport ! Så selger mener vi har den før ferien starter ?
 15. Bertel

  Superb 2018

  La oss nå se om det går så knirkefritt ? Bilen er jo ikke kommer enda !

Community Reputation

2 Neutral

About Bertel

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...